Ακόμη και σήμερα, η σμίκρυνση εντυπωσιάζει!

w270s_std-cradle_b

Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου όταν κολυμπάτε, βρίσκεστε στο γυμναστήριο ή γυμνάζεστε έντονα, με τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Walkman® NWZ-W274S, από τη Sony. Τώρα, με το Walkman®, μπορείτε να συνεχίζετε την εξάσκησή σας για περισσότερη ώρα, με μνήμη 8GB, που σας προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε μέχρι 2000* αγαπημένα σας κομμάτια.

w270s_std-f_b

w270s_std-cw_b

Τα βελτιωμένα ακουστικά earbuds W274S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κολύμβηση, με αυξημένη ανθεκτικότητα στο νερό, χάρη στη δομή τους που αποτρέπει το νερό να εισχωρήσει μέσα τους. Η ασφαλής ενδώτια τοποθέτηση και ο μικρός σχεδιασμός τους χαρίζουν ελευθερία στις κινήσεις σας, χωρίς καλώδια. Η συσκευή αναπαραγωγής MP3 Walkman® NWZ-W274S της Sony είναι αδιάβροχη σε βάθος έως δύο μέτρα, ώστε να μη χάνετε ποτέ το ρυθμό σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε κάτω από το νερό.

Η συσκευή αναπαραγωγής MP3 Walkman® NWZ-W274S, που μπορεί να φορεθεί, από τη Sony, διατίθεται στην αγορά σε μαύρο χρώμα, από τον Νοέμβριο του 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Walkman® NWZ-W274S της Sony, επισκεφθείτε την τοποθεσία: http://www.sony.gr/