Μπορεί να μιλάμε όλο και περισσότερο για κατέβασμα αρχείων…

sony-bdp-s5200 2

…αλλά και πάλι οι οπτικοί δίσκοι είναι η κορυφαία λύση για ποιότητα.Έξυπνες, γρήγορες και ποιοτικά ανώτερες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ από τη Sony στη νέα αυτή σειρά για το 2014 με πρόσβαση σε online περιεχόμενο, ακόμα πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Με νέες βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας και ήχου…

  • Μοιραστείτε το περιεχόμενο του smartphone και του tablet σας στην οθόνη της τηλεόρασης με τη λειτουργία Screen mirroring

  • Κάντε streaming βίντεο στο δίκτυό σας, αξιόπιστα, με το βελτιωμένο ενσωματωμένο Wi-Fi

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο, χάρη στην ευρύτερη υποστήριξη codec

  • Κάντε εκκίνηση πιο γρήγορα από ποτέ με το Super Quick Start

  • Δείτε πλούσιες υφές και έντονες άκρες, χάρη στο IP Content Noise Reduction Pro

  • Το Digital Music Enhancer σάς χαρίζει ήχο με φυσικά πρίμα

Με την ανοιξιάτικη συλλογή των συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray Disc™, από τη Sony, περνάτε στο επόμενο επίπεδο ψυχαγωγίας, σε μία πιο ευφυή ψυχαγωγία. Αυτές οι συσκευές είναι πιο έξυπνες από ποτέ και σας μεταφέρουν σε έναν συναρπαστικό κόσμο περιεχομένου με εξαιρετικές εικόνες και ήχο, ισχυρή συνδεσιμότητα και εύκολο χειρισμό. Και τα τέσσερα νέα μοντέλα συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray Disc, σίγουρα, θα σας εντυπωσιάσουν, προτού καν αρχίσει η ταινία. Με τη λειτουργία Super Quick Start θα έχετε ταχύτερη απόκριση με εντυπωσιακές εικόνες και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ήχου.

«Καθρεφτίστε» το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας

Μην τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας! Με τη λειτουργία Screen mirroring μέσω Miracast™ μπορείτε να προβάλλεται, σε μεγάλο μέγεθος, ότι υπάρχει στο smartphone ή το tablet, με λειτουργικό Android, στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Δεν χρειάζεστε ούτε δρομολογητή Wi-Fi, ούτε σύνδεση στο Internet, ούτε ειδικές εφαρμογές. Διασκεδάστε δείχνοντας στην παρέα σας βίντεο από το Internet, το YouTube, παιχνίδια και άλλα. Ό,τι υπάρχει στην οθόνη του κινητού σας στέλνεται ασύρματα στη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ για να το απολαύσετε στην τηλεόρασή σας.

Σταθερό streaming

Η απόδοση Wi-Fi εκτινάσσεται με μία εξαιρετικά ευαίσθητη κεραία και μια μονάδα μέσα στη συσκευή αναπαραγωγής που «τραβάει» τα αδύναμα σήματα από δρομολογητές που βρίσκονται στο σπίτι, ακόμα και πιο μακριά από τη συσκευή. Τώρα πια, δεν υπάρχει ανάγκη να ανησυχείτε που θα τοποθετήσετε τη συσκευή, για να έχει την καλύτερη ποιότητα, όταν κάνετε streaming σε βίντεο Full HD μέσα στο οικιακό σας δίκτυο – ακόμα και σε περιεχόμενο 3D.

Περισσότερα codecs, περισσότερο περιεχόμενο

Η Sony σάς κακομαθαίνει… Όλες οι νέες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc σάς δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μια πολύ μεγάλη γκάμα αρχείων και περιεχόμενου. Μπορείτε να αναπαράγετε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες, που είναι αποθηκευμένες σε μονάδες USB ή στο server του οικιακού δικτύου σας. Ποτέ δεν είχατε τόσες πολλές επιλογές αναπαραγωγής, αφού όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν επιπλέον codec βίντεο για ταινίες .mkv.

Δεν μπορείτε να περιμένετε!

Η λειτουργία Super Quick Start «ξυπνάει» τη συσκευή σας άμεσα. Αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο από το Internet και εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, με χρόνο εκκίνησης που δεν ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο. Το περιεχόμενο της συσκευής Blu-ray Disc αναπαράγεται ταχύτατα. Βάλτε μέσα το δίσκο, κλείστε το και πολύ γρήγορα θα βλέπετε την ταινία σας. Η μονάδα οδήγησης του δίσκου είναι πιο αθόρυβη και με μεγαλύτερη αντοχή, χάρη σε ένα σφραγισμένο μηχανισμό, που είναι ανθεκτικός στη σκόνη και μειώνει το θόρυβο αναπαραγωγής σε ψίθυρο, ενώ παράλληλα, διασφαλίζει ακριβή αναπαραγωγή, χωρίς λάθη.

Δείτε και ακούστε με περισσότερες λεπτομέρειες

Το κορυφαίο μοντέλο S6200 αναβαθμίζει την αγαπημένη σας συλλογή δίσκων Blu-ray Disc™ σε ποιότητα 4K Ultra HD, με τέσσερις φορές περισσότερα pixels από την Full HD. Θα εκτιμήσετε τις πολλές λεπτομέρειες που φέρνουν μια φρέσκια πνοή σε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες, όταν τις βλέπετε σε τηλεόραση 4K. Ακόμα και η ποιότητα βίντεο web εκτινάσσεται με το IP Content Noise Reduction Pro, που διαθέτει ο γρήγορος διπύρηνος επεξεργαστής. Τα βίντεο κλιπ χαμηλής ανάλυσης που έχετε κάνει streaming από το internet, φαίνονται πιο ευκρινή και πιο καθαρά, με χαμηλότερο θόρυβο και πλούσια υφή και φυσικές διαβαθμίσεις στον τόνο.

Εξαιρετικός ήχος

Οι φετινές συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ συνδυάζουν την εξαιρετική φωτογραφία με τον καλύτερο από ποτέ ήχο. Το Digital Music Enhancer συνδυάζει τις μοναδικές τεχνολογίες ήχου της Sony για ένα soundtrack που θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση – είτε βλέπετε βίντεο στο Internet, είτε ακούτε τη μουσική συλλογή σας σε MP3, που είναι συνδεδεμένο σε μονάδα οδήγησης USB. Με το Digital Music Enhancer αποκαθίστανται ακόμα και οι πιο διακριτικές λεπτομέρειες σε υψηλή συχνότητα, οι οποίες χάνονται όταν ακούτε υπερ-συμπιεσμένα ψηφιακά μουσικά αρχεία, καθώς και η χαμένη δυναμική σε ηχητικά κομμάτια με χαμηλά bit, για να ζήσετε μια πιο φυσική και μεγαλειώδη ακουστική εμπειρία.

Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής Smart Blu-ray Disc™ BDP-S6200, BDP-S5200, BDP-S4200 και BDP-S1200 από τη Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2014.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

sony-bdp-s5200

BDP-S6200

BDP-S5200

BDP-S4200

BDP-S1200

Εικόνα

Αναβάθμιση σε 4Κ

ΝΑΙ

Super Bit Mapping για βίντεο

ΝΑΙ

Τρισδιάστατη αναπαραγωγή

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

IP Content Noise Reduction Pro

ΝΑΙ

Ήχος

Digital Music Enhancer

ΝΑΙ

Δίκτυο

Screen mirroringi

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Wi-Fi

ΝΑΙ

ΝΑΙ

DLNAii

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Sony Entertainment Network

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Χρήση

Dual Core

ΝΑΙ

Εφαρμογή TV SideView

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Υποστήριξη περισσότερων Codec

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Super Quick Start (Πολύ γρήγορη έναρξη)

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ