…για ενοχλητικά ηχεία σε όλο το σπίτι. Μαζίμ δείτε κα την πρώτη βάση τηλεόρασης με ηχεία που ‘κάθεται’ όμορφα κάτω από την τηλεόραση.

HT-CT370

  • Όμορφος σχεδιασμός που συμπληρώνει κομψά την τηλεόρασή σας

  • Εικονικός ήχος surround με ισχυρά μπάσα, που σας καθηλώνει

  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα με Bluetooth® και NFC από το smartphone σας

  • Ελέγξτε τον ήχο από το κινητό σας με τη δωρεάν εφαρμογή SongPalTM για iOS/Android

Από την εκρηκτική δράση επί σκηνής, μέχρι τους ψιθυριστούς διαλόγους, ο ήχος από την τηλεόρασή σας αποκτά άλλη δύναμη, παρουσία και ρεαλισμό με τη Sony. Στις δυο κομψές μπάρες ηχείων ήρθε να προστεθεί η ολοκαίνουργια βάση τηλεόρασης με ηχεία, η οποία εκτινάσσει τον ήχο της τηλεόρασης, ενώ, παράλληλα, αφήνει το χώρο τακτοποιημένο.

Οι στιλάτες μπάρες ηχείων HT-CT770 και HT-CT370 γεμίζουν το χώρο με πλούσιο εικονικό Surround ήχο και μπάσα, ζωντανεύοντας κάθε κινηματογραφική σκηνή στο σαλόνι σας. Τοποθετήστε τη βάση τηλεόρασης με ηχεία HT-XT1, διακριτικά κάτω από την τηλεόρασή, για να αποκτήσετε μια εντελώς νέα διάσταση στον ήχο όταν βλέπετε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Τα μοντέλα της Άνοιξης 2014 διαθέτουν πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, και ανεβάζουν πολύ εύκολα το επίπεδο ήχου στο σαλόνι σας.

Ήχος που συναρπάζει και εύκολη συνδεσιμότητα

Η τεχνολογία του ψηφιακού ενισχυτή S-Master™ 2,1 καναλιών ζωντανεύει τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις ταινίες που βλέπετε, καθώς και τα παιχνίδια που παίζετε, με ισχυρό πολυκάναλο ήχο. Ακούστε τα μουσικά όργανα με κρυστάλλινη καθαρότητα, και τους διαλόγους με απόλυτη σαφήνεια, από τα μπάσα μέχρι τα πρίμα. Η επεξεργασία S-Force Pro Front SurroundTM διασφαλίζει πλούσια υφή, ηχητικό πεδίο που σας καθηλώνει και ήχο που ακούγεται καθαρά σε όλο το χώρο.

Η τεχνολογία ClearAudio+TM, που έχει προστεθεί στις μπάρες ηχείων, σας γλυτώνει από το πρόβλημα των ρυθμίσεων για να απολαμβάνετε τέλειο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε πηγή, από τις τελευταίες επιτυχίες του Χόλυγουντ, μέχρι συναυλίες σε DVD ή μουσική από το smartphone σας. Πρόκειται για μια τεχνολογία που είναι μοναδική στη Sony και σας χαρίζει ήχο υψηλής ποιότητας, χάρη στην εμπειρία που έχει αναπτύξει η Sony μέσα από την ιστορία της, ως εταιρεία προϊόντων ήχου, στις τεχνολογίες επεξεργασίας ψηφιακού σήματος. Με την υποστήριξη του DTS-HD και του Dolby TrueHD, είναι σίγουρο ότι θα έχετε την ποιότητα του πρωτότυπου, σε ό,τι και αν ακούτε.

Αν δεν ακούτε καλά τι λέγεται στην οθόνη, απλώς αγγίξτε το κουμπί Voice για να ακούσετε το διάλογο στην ταινία με απόλυτη καθαρότητα. Υπάρχουν αρκετές λειτουργίες που αυξάνουν προοδευτικά τα επίπεδα έντασης του ήχου, μέχρι όλα να ακούγονται κρυστάλλινα καθαρά!

Τι θα λέγατε για μια μουσική επένδυση στις στιγμές χαλάρωσής ή στα πάρτι στο σπίτι σας; Με τις Μπάρες ηχείων και τη Βάση τηλεόρασης με ηχεία, αυτό είναι πολύ εύκολο, αφού μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική σας για να την ακούνε όλοι από το smartphone, το tablet ή την συσκευή με Bluetooth®. Και αυτό γίνεται ακόμα πιο απλό, αν η συσκευή σας υποστηρίζει τεχνολογία NFC, απλώς αγγίξτε τες με την κινητή σας συσκευή για να συνδεθούν άμεσα, στη συνέχεια, απολαύστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με ασύρματη ελευθερία. Η συμβατότητα με AAC codec διασφαλίζει καθαρό, λεπτομερή, ψηφιακό ήχο, όταν κάνετε streaming σε μουσική μέσω Bluetooth® από τη συσκευή Apple ή Android™.

Μπορείτε, επίσης, να χειρίζεστε τη μπάρα ηχείων και τη βάση τηλεόρασης ασύρματα, από το smartphone ή το tablet σας με τη νέα εφαρμογή SongPal μέσω Bluetooth. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κινητό σας για να ελέγχετε το ClearAudio+, το subwoofer και άλλες ρυθμίσεις ήχου από την άνεση του καναπέ σας.

Μπάρες ηχείων HT-CT770 και HT-CT370

Τα δυο νέα μοντέλα μπάρας ηχείων σάς καθηλώνουν σε έναν εντυπωσιακό κόσμο πολυκάναλου ήχου. Η μπάρα ηχείων CT770, που ταιριάζει αρμονικά με τις τηλεοράσεις με μεγάλες οθόνες, διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ 330W για συναρπαστική δράση στις ταινίες και εκπληκτική απόδοση στον ήχο, με 2 μονάδες tweeter 20 χλστ. και μία μονάδα subwoofer 160 χλστ. Η μπάρα ηχείων CT370 αποδίδει 300W ασύγκριτου ήχου σε ελάχιστο χώρο.

Με ύψος μόλις 5 εκ, αυτή η κομψή μπάρα στέκεται διακριτικά μπροστά από την τηλεόρασή σας, χωρίς να κρύβει την οθόνη ή τον αισθητήρα υπέρυθρων – μπορείτε, επίσης, να την τοποθετήσετε στον τοίχο. Εκτός από το λεπτό σχεδιασμό της, η μπάρα ηχείων αποδίδει εκπληκτικό ήχο, χάρη στο νέο διαχυτή ηχείου που εξαπλώνει ομαλά τον ήχο στο χώρο.

Το πολύ ισχυρό ασύρματο subwoofer χειρίζεται πολύ καλά τις χαμηλές συχνότητες. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο δωμάτιο για έντονα μπάσα, που, πραγματικά, θα τα νιώσετε. Το subwoofer CT370 μπορεί να σταθεί οριζόντια σε ένα ράφι ή να είναι κρυμμένο κάτω από τον καναπέ σας ή οριζόντια στο πάτωμα.

Βάση τηλεόρασης με ηχεία HT-XT1

Θέλετε να ανεβάσετε τον ήχο της τηλεόρασής σας χωρίς τους μπελάδες των καλωδίων και των ηχείων; Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο όσο με την HT-XT1, αυτήν την έξυπνη λύση που εξοικονομεί χώρο και είναι ιδανική για να ακούτε ακόμα και όταν βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο.

Η βάση τηλεόρασης με ηχεία χωράει άνετα κάτω από την τηλεόρασή σας και ταιριάζει αρμονικά με τα μοντέλα BRAVIA με οθόνη με μέγεθος μικρότερο από 50”. Είναι λεπτή, με καθαρές γραμμές και γυαλιστερό φινίρισμα που αντέχει στις γρατσουνιές και προσθέτει πολύ σε ένα χώρο. Είναι πολύ απλό να την τοποθετήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την τηλεόρασή σας μέσω HDMI και είστε έτοιμοι για μια μεγάλη βραδιά διασκέδασης, με ισχυρό εικονικό ήχο surround 2,1 καναλιών.

Όλοι οι ήχοι, που έρχονται από την τηλεόρασή σας, είναι καθαροί και κρυστάλλινοι, με τις δυο ενσωματωμένες μονάδες οδήγησης subwoofer να αποδίδουν πλούσια, ελεγχόμενα μπάσα για μεγαλύτερη ένταση στις ταινίες που βλέπετε και τα παιχνίδια που παίζετε. Και μην ανησυχείτε για τους θορύβους και τις δονήσεις που κάνουν την τηλεόρασή σας να τρέμει, το γερό πλαίσιο, το ανθεκτικό γυάλινο πάνω μέρος της και τα προσεκτικά τοποθετημένα ηχεία διασφαλίζουν ότι η ενέργεια των 170W ήχου θα ταρακουνήσει εσάς, και όχι την τηλεόρασή σας!

Οι φετινές νέες μπάρες ηχείων και οι βάσεις τηλεόρασης με ηχεία, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από την Άνοιξη  του 2014.

HT-XT1-B

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

TTL最大出力

Μπάρα ηχείων HT-CT770

Μπάρα ηχείων HT-CT370

Βάση με ηχεία HT-XT1

Συνολική ισχύς

330W

300W

170W

S-Force Pro Front Surround

Ναι

Ναι

Ναι

Μέγεθος ηχείου (κύρια μονάδα)

60 χλστ. x2

tweeter 20 χλστ. x2

60 χλστ. x2

35×80 χλστ. x2

Μονάδα οδήγησης subwoofer

160 χλστ.

100×150 χλστ.

100 χλστ. x2

NFC/Bluetooth®

Ναι / Ναι

Ναι / Ναι

Ναι / Ναι

Έλεγχος εφαρμογής SongPal

Ναι

Ναι

Ναι

ClearAudio+

Ναι

Ναι

Ναι

Είσοδος / Έξοδος HDMI

3/1(ARC)

3/1(ARC)

3/1(ARC)

Είσοδος ψηφιακού

Optx1

Optx1

Optx1

Είσοδος αναλογικού

1

1

1

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Μπάρα: 1030x50x113 χλστ.

Subwoofer: 271x404x271 χλστ.

Μπάρα: 900x50x113 χλστ.

Subwoofer: 135x 361 x 394 χλστ.

720x310x72 χλστ.

*Subwoofer: ενσωματωμένο

Βάρος

11,4 κιλά

9,4 κιλά

8 κιλά