HX400_top_noGPS

  • Αισθητήρας Exmor RTM CMOS με 20,4 megapixels  και επεξεργαστής BIONZ X

  • Φακός ZEISS Vario-Sonnar T* με οπτικό ζουμ 50x και Clear Image ζουμ 100x για εξαιρετικά κοντινά πλάνα

  • Optical SteadyShot με Intelligent Active Mode για ομαλότερες και σταθερότερες ταινίες

  • Επαγγελματικός χειρισμός τύπου DSLR, ηλεκτρονικό σκόπευτρο και χειροκίνητοι χειρισμοί σε ένα compact σώμα

  • Wi-Fi και NFC για ασύρματες μεταφορές αρχείων με ένα άγγιγμα και τηλεχειρισμό από το smartphone ή άλλες κινητές συσκευές

DSC_HX400_LifeStyle_wMan_ExpJul2015_DSC0651-1200

Πόση φωτογραφική δύναμη μπορείτε να αντέξετε; Η νέα DSC-HX400V από τη Sony διαθέτει μεγάλη φωτογραφική ισχύ με ελάχιστο βάρος.

Όσο για το να αλλάζετε φακούς όσο είστε έξω… αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί πια. Το τεράστιο εύρος οπτικού ζουμ 50x της φωτογραφικής μηχανής καλύπτει κάθε περίσταση, από τοπία, οικογενειακές σκηνές και συναυλίες, μέχρι κινηματογραφικά κοντινά σε σπορ και την άγρια φύση.

Εάν θέλετε να πάτε ακόμα πιο κοντά, το Clear Image ζουμ σάς δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακά κοντινά πλάνα 100x που γεμίζουν το κάδρο. Χάρη στις λειτουργίες Optical SteadyShot και Intelligent Active, τα βίντεο Full HD παραμένουν ευκρινή και χωρίς θόλωμα, ακόμα και σε υψηλές ρυθμίσεις ζουμ, όπου το τρέμουλο από τις λήψεις όπου κρατάτε τη μηχανή στο χέρι αποτελεί πρόκληση για κάθε φωτογράφο.

Απολαύστε και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε κάδρο, χάρη στον πρώτης ποιότητας φακό ZEISS Vario-Sonnar T*, στον αισθητήρα υψηλής ανάλυσης με οπίσθιο φωτισμό Exmor R™ CMOS, με 20,4 ενεργά megapixels και στον γρήγορο επεξεργαστή BIONZ X, ο οποίος είναι 3 φορές πιο ισχυρός από τον προκάτοχό του.

Η Cyber-shot HX400V αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στην ποιότητα εικόνας των compact φωτογραφικών μηχανών, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τελευταίας γενιάς από τη Sony, οι οποίες θέτουν νέα στάνταρ στην ισχύ της οπτικής απεικόνισης. Η ισχυρή τεχνολογία λεπτομερούς αναπαραγωγής και η μείωση ψηφιακού θορύβου σε συγκεκριμένες περιοχές, που υπάρχει και στην Cyber-shot RX10 αλλά και στην περίφημη full-frame α7, διασφαλίζει καθαρότερες και φυσικότερες εικόνες. Είναι ένας ικανός συνδυασμός που αποδίδει υπέροχα χρώματα, αντιθέσεις κι υφές, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Όσο για το εσωτερικό της, έχει πολλά στοιχεία που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών χρηστών. Με την DSC-HX400V θα έχετε ένα σώμα τύπου DSLR, που ταιριάζει άνετα στο χέρι σας. Μη δέχεστε συμβιβασμούς στο δημιουργικό σας όραμα, βασιστείτε στο χειροκίνητο δακτύλιο, που σάς προσφέρει ομαλή ρύθμιση του ζουμ και της εστίασης, στο διακόπτη επιλογής Χειροκίνητης εστίασης και λειτουργιών DMF, στο jog dial, στα προσαρμοσμένα κουμπιά και στη δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων σας ρυθμίσεων. Διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο στις λειτουργίες έκθεσης P/A/S/M, έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εξαιρετικές φωτογραφίες και ταινίες Full HD.

Καδράρετε και εστιάστε εύκολα, χάρη στο νέο ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής αντίθεσης, που προσφέρει καθαρή και φωτεινή προβολή του θέματός σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνθέσετε και να προβάλετε λήψεις στην Xtra Fine LCD οθόνη 7,5 εκ. (τύπου 3,0), η οποία γέρνει για να σας χαρίζει άνετη θέαση, όταν κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή ψηλά ή χαμηλά.

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο smartphone ή το tablet σας, ενώ με την τεχνολογία NFC μπορείτε να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή, χωρίς κόπο, με συμβατές κινητές συσκευές με ένα μόνο άγγιγμα. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ως τηλεχειριστήριο, για να μη μένετε ποτέ πια έξω από τις ομαδικές φωτογραφίες.

Η λειτουργία Motion Shot Video προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής, χωρίς κόπο, δημιουργώντας μια κινηματογραφική ακολουθία υπερεκτεθειμένων εικόνων για κάθε κλάσμα δευτερολέπτου της έντονης δράσης. Είναι ένα συναρπαστικό εργαλείο που σας βοηθά να αναλύσετε τα χτυπήματά σας στο γκολφ, το σερβίς σας στο τένις καθώς και τις επιδόσεις σας σε άλλα αθλήματα.

Μετά τις λήψεις, συνδέστε τη φωτογραφική σας μηχανή στην τηλεόραση 4K για να ζήσετε έναν εντυπωσιακό νέο κόσμο φωτογραφικού ρεαλισμού στη μεγάλη οθόνη. Με το ενσωματωμένο GPS, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα ταξίδια σας με τον ηλεκτρονικό χάρτη στον υπολογιστή σας και να καταγράψετε με ακρίβεια πού τραβήξατε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Προσθέστε επιλογές, όπως το φλας ή το εξωτερικό μικρόφωνο μέσω του Multi Interface Shoe για να επεκτείνετε τις δημιουργικές επιλογές σας, ακόμα περισσότερο..

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony DSC-HX400V θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάρτιο του 2014.

Βασικές προδιαγραφές – DSC-HX400V

HX400_right_noGPS

Φακός

ZEISS Vario-Sonnar T*

Οπτικό ζουμ /(Clear Image ζουμ)

50x / 100x

Αισθητήρας εικόνας

Exmor R CMOS με 20,4 ενεργά megapixels

Επεξεργαστής εικόνας

BIONZ X

Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας

Φωτογραφίες: Optical SteadyShot

Ταινία: Optical SteadyShot (Intelligent Active Mode)

HD movie

Full HD 1920×1080/50p, 50i, 25p, 24p

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

TFT με περίπου 201.000 dots

Οθόνη LCD

Xtra Fine τύπου 3,0 (ρυθμιζόμενη γωνία) με περίπου 921.000 dots

Λειτουργίες έκθεσης P/A/S/M

Ναι (φωτογραφία και ταινία)

Εφέ εικόνας

Ναι (13 λειτουργίες)

Motion Shot Video

Ναι

Wi-Fi /NFC

Ναι

Έξοδος φωτογραφιών 4K (HDMI)

Ναι

Εφαρμογές PlayMemories Camera

Ναι (δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά)

GPS

Ναι

TRILUMINOS Colour

Ναι

Διάρκεια λήψεων

Περίπου 300 λήψεις φωτογραφιών (Πρότυπο CIPA)

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

129,6 χλστ. x 93,2 χλστ. x 103,2 χλστ.

(5 1/8 ίντσες x 3 3/4 ίντσες x 4 1/8 ίντσες) (περίπου)