Η Sony Mobile παρουσίασε και επισήμως το Xperia Z2 Tablet, που έχει μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή: να αντικαταστήσει το Xperia Tablet Z. Ένα αριστούργημα.

Xperia_Z2_Tablet

Σε πρώτη ματιά λοιπόν σήμερα έχουμε το Xperia Z2 Tablet που ενισχύει τις δυνατότητες σε σχέση με το μοντέλο του παρελθόντος με οθόνη 10.1-inch FHD TRILUMINOS και την τεχνολογία Live Colour LED.

Η ιαπωνική εταιρία λέει πως είναι και το “the world’s slimmest (6.4mm) and lightest (426g for Wi-Fi / 439g for LTE/3G) waterproof tablet” κάτι απίστευτο σε επίπεδο engineering.

Πανίσχυρο…

Το tablet έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 chipset (2.3GHz quad-core επεξεργαστής και Adreno 330 γραφικά), 3GB RAM, 8.1MP Exmor RS κάμερα πίσω και 2.2MP μπροστά ενώ υπάρχει 6000mAh και το χαρακτηριστικό της τεχνολογίας Qualcomm Quick Charge 2.0 για 75% ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με τον ανταγωνισμό…

Είναι και το πρώτο tablet με την τεχνολογίας Digital Noise Cancelling technology για μείωση του θορύβου χώρου κατά 98% με τα ακουστικά MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling αλλά και την τεχνολογία S-Force Surround Sound.

Έρχεται τον άλλο μήνα…