Διαθέσιμη από αυτό το μήνα μια σειρά-αριστούργημα…

MDR-EX450AP_H

Η σεειρά ενδώτιων ακουστικών MDR-EX της Sony είναι μια ωραία ανοιξιάτικη προσμονή…

Τα MDR-EX650AP ηγούνται της σειράς ενδώτιων ακουστικών της Sony, φέτος την άνοιξη. Χάρη στο νέο σχεδιασμό τους, διαθέτουν μια μονάδα οδήγησης EX 12mm, η οποία επανασχεδιάστηκε για να έχετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση, όσο τα φοράτε, και προσφέρουν εξαιρετικό ήχο.

MDR-EX110LP_R_Red

Στα ακουστικά MDR-EX650AP χρησιμοποιήθηκε ανθεκτικός χαλκός στο περίβλημα και την πρόσφατα διευρυμένη διαδρομή ήχου (sound path). Αυτό το κράμα χαλκού και ψευδαργύρου, που χρησιμοποιείται σε τρομπέτες, σαξόφωνα και άλλα χάλκινα όργανα, χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους μουσικούς, λόγω της πυκνότητάς του, της όμορφης εμφάνισής του και των ακουστικών ιδιοτήτων του.

MDR-EX450AP_W

Είναι πιο βαρύ από το αλουμίνιο και μειώνει τις ανεπιθύμητες δονήσεις και την αντήχηση για να διασφαλίσει την καθαρή, αχρωμάτιστη αναπαραγωγή μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων. Χάρη στο ενσωματωμένο καλώδιο του μικροφώνου/τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να μιλάτε στο smartphone έχοντας ελεύθερα τα χέρια σας.

Τα χρωματιστά ακουστικά MDR-EX110 και EX15 προσφέρουν μια οικονομική λύση αναβάθμισης σε υψηλή ποιότητα ήχου, σε σχέση με τα μικρά ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή αναπαραγωγής της μουσικής σας. Διατίθενται επίσης σε εκδόσεις ‘AP’ με ενσωματωμένο μικρόφωνο/τηλεχειριστήριο, για να μιλάτε άνετα στο κινητό σας.