Θα είναι σίγουρο best seller. Γιατί; Διαβάστε…

Η Sony γιορτάζει τη 10η επέτειο του SingStar™ με την ανακοίνωση της έκδοσης επόμενης γενιάς για το PlayStation®4

 Performance-In-Game-Full_1400581261

Η Sony Computer Entertainment Europe γιορτάζει τη 10η επέτειο από την κυκλοφορία του SingStar™, ανακοινώνοντας μια καινοτόμα επανασχεδίαση, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η εφαρμογή companion για την επόμενη γενιά τραγουδιστών, καθώς και μια καινούργια συλλογή τραγουδιών για το PlayStation®3 και το PlayStation®4!

Launch-Pad_1400581260

Σχεδιασμένη για τρελά κέφια, η νέα έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του έτους, περιλαμβάνει τη δωρεάν εφαρμογή companion που μετατρέπει το κινητό σας iOS/Android σε μικρόφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στον αριθμό των φίλων σας που μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση. Η συναρπαστική νέα συλλογή 30 τραγουδιών με τίτλο Singstar™: Ultimate Party, για πρώτη φορά στο PlayStation®4,  θα είναι διαθέσιμη εντός του έτους.

song-detail_1400581261

Ο Dave Ranyard, διευθυντής στούντιο του SCEE WWS σχολιάζει σχετικά με την ιστορία του SingStar™: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την κυκλοφορία του SingStar – είναι υπέροχο να βλέπεις πόσο δημοφιλής έχει γίνει  στο πέρασμα αυτής της δεκαετίας. Έχουν πουληθεί περισσότερα από 26 εκατομμύρια δίσκοι παγκοσμίως και έχει γίνει λήψη 25 εκατομμυρίων κομματιών. Το 2004, ήταν μια πραγματική καινοτομία, καθώς δεν υπήρχαν παιχνίδια διασκέδασης ή κοινωνικά παιχνίδια σε τέτοιο επίπεδο και η ιδέα του να τραγουδάει κανείς σε μια κονσόλα ήταν πολύ καινούργια! Αλλά πάντα λέγαμε ότι ο κόσμος λατρεύει να τραγουδάει με παρέα και το SingStar έδινε και συνεχίζει να δίνει τη δυνατότητα να τραγουδάτε με παρέα. Αυτό που κάνει συναρπαστική τη σημερινή ημέρα είναι ότι ανακοινώνουμε μια νέα εποχή για το SingStar, αυτήν τη φορά για την ψηφιακή γενιά!»

 

Οι εντυπωσιακές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης του PS4 βρίσκονται στο επίκεντρο του SingStar™. Οι παίκτες μπορούν να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές του παιχνιδιού με την κοινότητα του SingStar™, καθώς και στο Twitter και το Facebook® άμεσα μέσα από το παιχνίδι. Οι προκλήσεις βαθμολογίας δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να επικοινωνούν online με φίλους από την κοινότητα του PSN.

 

Γνωρίζοντας ότι οι φίλοι του SingStar™ λατρεύουν να μεταμφιέζονται και να μοιράζονται αστείες στιγμές, η νέα κάμερα του PS4 προσφέρει νέες λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας, μέσω των οποίων οι παίκτες μπορούν να μετατρέπουν τα σαλόνια τους σε μουσικά σετ και να υιοθετούν τις αγαπημένες τους μουσικές προσωπικότητες από μια ποικιλία μασκών επαυξημένης πραγματικότητας.

 

Οι παίκτες μπορούν πλέον να κερδίζουν εμπειρία και να λαμβάνουν ανταμοιβές για δραστηριότητα εντός του παιχνιδιού, ενώ το βελτιωμένο σύστημα βαθμολόγησης δίνει στη νέα έκδοση του κλασικού παιχνιδιού μια νότα ανανέωσης.

 

Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις λίστες αναπαραγωγής τους και να προσθέτουν στην ουρά τα καλύτερα κομμάτια, ώστε να διασφαλίζουν ότι η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ.

Ο Chris Bruce, ο υπεύθυνος του παιχνιδιού SingStar™ προσθέτει, «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το SingStar, γιατί δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε το παιχνίδι κατάλληλο για το PS4 με ολοκαίνουργια εμφάνιση και σετ λειτουργιών. Η νέα εφαρμογή μικροφώνου σημαίνει ότι το SingStar είναι πλέον για όλους και ανυπομονούμε να προσθέσουμε μια νέα γενιά τραγουδιστών. Προσωπικά, ανυπομονώ να δω κάποια από τα καινούργια βίντεο που θα κοινοποιεί η κοινότητα. Δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν με την εφευρετικότητά τους και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα κάνουν με τη νέα κάμερα του PS4 και τα εφέ επαυξημένης πραγματικότητας…. Θα είναι σίγουρα απολαυστικά!»

 

Οι φίλοι μας μπορούν να εξατομικεύσουν τη μουσική εμπειρία τους, κάνοντας λήψη τραγουδιών από το SingStore®, από ποπ, ροκ έως χιπ χοπ, με μουσική από P!NK, REM και Bruno Mars, μεταξύ πολλών άλλων. Οι παίκτες μπορούν να ανανεώσουν την υφιστάμενη συλλογή κομματιών τους με τα τελευταία κομμάτια ή να ξεκινήσουν μια ολοκαίνουργια συλλογή.

 

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 26 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως τα τελευταία 10 χρόνια, το SingStar™ είναι ένας από τους μουσικούς δίσκους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, ξεπερνώντας το άλμπουμ 21 της Adele και το Parachutes των Coldplay. Ορισμένα από τα κομμάτια με τις περισσότερες πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια είναι το Call Me Maybe της Carly Rae Jepsen , το Rolling in the Deep της Adele και το Tribute των Tenacious D.
Η Sony Computer Entertainment θα γιορτάζει τη 10η επέτειο του SingStar™ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με πολλά νέα κομμάτια και ευκαιρίες για τους φίλους να συμμετέχουν, για αυτό μείνετε συντονισμένοι! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα στο SingStar.com, στο Twitter @SingStarHQ και στο Facebook.com/SingStar