Με το PlayStation Now σε closed beta στη Βόρειο Αμερική, δεν είναι και λίγοι οι τυχεροί που έχουν πλέον εμπειρία από την επερχόμενη Sony video game streaming υπηρεσία.

`

Το PlayStation Now είναι μια από τις δύο βασικές τεχνολογίες της Sony που θα δούμε στην Ε3 σε πλήρη αποκάλυψη με το Project Morpheus, την virtual reality ‘κάσκα’ της εταιρίας να είναι η άλλη. Το PS Now θα παρέχει PlayStation content για PlayStation 4, PlayStation 3 και PlayStation Vita αλλά ΚΑΙ τηλεοράσεις και mobile συσκευές.

Ανακοινώθηκε τον Γενάρη για πρώτη φορά με τη Sony να έχει δείξει demo των The Last of Us, God of War: Ascension και Beyond: Two Souls, playable μέσω του PS Now σε Bravia TVs και PlayStation Vitas.

44

Το PlayStation Now βέβαια θα είναι λύση και σε κάτι άλλο σημαντικό: την backwards συμβατότητα ανάμεσα στις γενιές με τους gamers να μπορούν πλέον να απολαύσουν και αγαπημένα τους PS3 παιχνίδια στο PS4.

12

Ένας από τους gamers στην κλειστή beta δοκιμή, είπε στο VG247: “My connection is wired and estimated at 97mbps. It took precisely 52 seconds of loading to boot up Dead Island. There are 20 games available and its all free rentals for the beta.”

Ο ίδιος άνθρωπος είπε πως μπορούσε να streamαρει PS Now games σε υψηλή ποιότητα και να κάνει boot up σε games σαν το MX vs. ATV σε λιγότερο από ένα λεπτό. Σήμερα το PlayStation Now beta περιλαμβάνει 20 games όπως τα: Dead Island Riptide, PixelJunk Eden, All Zombies Must Die!, Ben 10 Omniverse, Big Sky Infinity, Choplifter HD, Eat Lead: The Return of Matt Hazard, Sniper Ghost Warrior 2, και Hunter’s Trophy 2 – America.

23

33

32

Τα νοικιάζεις για μια ημέρα, ενα μήνα, μια εβδομάδα. Δείτε και τις εικόνες…