Δείτε τα πράγματα από μια πιο συναρπαστική οπτική γωνία με τη νέα Action Cam HDR-AS20, της Sony…

main1_AS20-1200

  • Σύστημα σταθεροποίησης εικόναςSteadyShot™ για ομαλές και ευκρινείς εικόνες, ακόμα και όταν η βιντεοκάμερα κινείται έντονα
  • Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ZEISS® Tessar® και ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο για καθαρό και ζωντανό ήχο και βίντεο POV
  • Αισθητήρας Exmor R™ CMOS, που συλλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες Full HD 50p, με πολλές λεπτομέρειες, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
  • Προαιρετικό αξεσουάρ-τηλεχειριστήριο, που φοριέται, Live-View Remote, για προβολή και έλεγχο έως πέντε βιντεοκαμερών
  • PlayMemories Home™ και λειτουργία Video Merge για διασκέδαση στο σπίτι, μετά τα γυρίσματα

Snowboarding_HDR-AS20_AKA-WM1_02__EX_Aug2016-1200

Το καλοκαίρι έφτασε και η ολοκαίνουργια Action Cam AS20 της Sony είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει παντού και να καταγράψει όλες τις συναρπαστικές αποδράσεις σας.

Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από τον ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar με το τεράστιο πεδίο προβολής 170° (120° με ενεργοποιημένο SteadyShot), που πλησιάζει την ανθρώπινη όραση. Το κούνημα της βιντεοκάμερας είναι ελεγχόμενο, χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης SteadyShot, το οποίο μειώνει το τρεμούλιασμα της κίνησης και τη δόνηση όταν τρέχετε με το ποδήλατό σας ή όταν σας χτυπάει ο αέρας και τα κύματα. Διαθέτει επίσης, ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο, το οποίο συλλαμβάνει πιστά πλούσιο, φυσικό ήχο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο ρεαλισμό στις καθημερινές σας περιπέτειες.

Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor R™ CMOS διασφαλίζει όμορφα βίντεο Full HD και εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και στο σούρουπο, όταν οι μικρότερες βιντεοκάμερες δυσκολεύονται να τα καταφέρουν. Η εγγραφή σε υψηλή ταχύτητα bit, που φτάνει τα 28Mbps, προσφέρει ιδιαίτερα αναλυτικές λήψεις, ακόμα και σε σκηνές με πολύ κόσμο, όπου η κάμερα αλλά και τα θέματα κινούνται.

Συνδέστε την Action Cam με το τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, που μπορεί να φορεθεί, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Φορέστε στον καρπό το προαιρετικό αδιάβροχο εξάρτημα για να έχετε καλύτερο έλεγχο στις λήψεις σας, αλλά και σε πέντε ακόμα βιντεοκάμερες, όταν η Action Cam είναι τοποθετημένη σε μέρη που δυσκολεύεστε να τη φτάσετε όπως στη σανίδα του σερφ σας ή πάνω στο κράνος σας.

Απολαύστε επιπλέον προσαρμοστικότητα, χάρη στην εύχρηστη λειτουργία της που γυρίζει την εικόνα όταν τραβάτε βίντεο ανάποδα.

Με το λεπτό και μίνιμαλ σχεδιασμό της, η Action Cam σάς ακολουθεί, όπου και αν πάτε… από αποδράσεις για σερφ μέχρι πάρκα για σκέιτ. Χάρη στο λεπτό και αεροδυναμικό σχεδιασμό της κόβει τον αέρα, μειώνοντας την πίεση του ανέμου όταν κατεβαίνετε με το ποδήλατό σας από δύσκολες διαδρομές ή όταν πέφτετε για πρώτη φορά με αλεξίπτωτο.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προκάτοχό της, χαρίζοντάς σας αδιάλειπτες λήψεις βίντεο για 130 λεπτά με ενεργοποιημένο το Wi-Fi (150 λεπτά με απενεργοποιημένο το Wi-Fi) – αρκετός χρόνος για να καταγράψετε τις περιπέτειές σας.

Μετά από μια γεμάτη μέρα, όταν επιστρέψετε στο σπίτι, στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν εφαρμογή της Sony, το PlayMemories Home, για να επεξεργαστείτε τις λήψεις σας και να τις μοιραστείτε σε site όπως το Facebook® και το YouTube™. Η νέα λειτουργία Video Merge* σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εντυπωσιακές συνθέσεις split-screen με έως και τέσσερις ταυτόχρονες προβολές, που γυρίστηκαν από διαφορετικές βιντεοκάμερες. (Είναι απαραίτητη η εφαρμογή PlayMemories Home έκδοση 3.1.10 ή μεταγενέστερη για Windows, και η έκδοση 1.1.10 ή μεταγενέστερη για Macintosh).

main2_case_AS20-12006

Στην αγορά θα διατίθεται προς πώληση από τις αρχές Ιουλίου του 2014.

Snowboarding_HDR-AS20_BLT-UHM1_03__EX_Aug2016-1200 main2_AS20-1200

Τεχνικές προδιαγραφές HDR-AS20

Αισθητήρας εικόνας Αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού τύπου 1/2,3 (7,77 χλστ.) Exmor R™ CMOS με 11,9 megapixels (ενεργά, κατά προσέγγιση)
Επεξεργαστής εικόνας BIONZ®
Φορμά εγγραφής βίντεο MP4: MPEG-4 AVC/H.264
Λειτουργία βίντεο (ανάλυση) PS: 1920 x 1080 60p/50pHQ: 1920 x 1080 30p/25p

STD: 1280 x 720 30p/25p

SLOW: 1280 x 720 60p/-

SSLOW: 1280 x 720 120p/-

VGA: 640 x 480 30p/25p

Τύπος φακού ZEISS Tessar® F2.8
Εστιακό μήκος (ισοδύναμο με 35 mm) ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot: 15,3 χλστ. (170°)ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot: 21,3 χλστ. (120°)
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Electronic SteadyShot
Multi Camera Control Μέχρι 5 μονάδες
Λειτουργία σκηνής Auto/Underwater (Αυτόματη/Υποβρύχια)
GPS Όχι
Φόρτιση USB Ναι
Τερματικό Multi/Micro USB Ναι (Υποστηρίζει συμβατή συσκευή Micro USB)
Wi-Fi Ναι
NFC Όχι
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (με την παρεχόμενη μπαταρία) Κατά προσέγγιση 24,5 χλστ. x 47,0 χλστ. x 82,0 χλστ.
Συμβατότητα καρτών μέσων αποθήκευσης Memory Stick Micro™ (Mark 2)Κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (Κατηγορία 4 ή μεγαλύτερη)
Βάρος (μόνο η βασική μονάδα) Περίπου 58 γρ.
Βάρος (με την παρεχόμενη μπαταρία) Περίπου 83 γρ. (με την παρεχόμενη μπαταρία NP-BX1)
Παρεχόμενα αξεσουάρ
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1)Καλώδιο Micro USB

Οδηγίες χρήσης

Αδιάβροχη θήκη (SPK-AS2)

Αυτοκόλλητη βάση (VCT-AM1)