Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας παντού και πάντα με τα νέα ασύρματα, φορητά, compact ηχεία από τη Sony….

SRS-X2_W_Situation_9-1200

  • SRS-X3: Εντυπωσιακά μπάσα σε μικρό μέγεθος
  • SRS-X2: Ελαφριά με μεγάλη απόδοση ήχο

Τα νέα compact, φορητά, ασύρματα ηχεία από τη Sony, τα SRS-X2 και SRS-X3, είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό τους. Με εξαιρετική απόδοση ήχου, για το μέγεθός τους, τα φορητά, ασύρματα ηχεία της Sony είναι ο ιδανικός σύντροφος, όταν ακούτε μουσική από την κινητή σας συσκευή. Απολαύστε ασύρματο streaming μουσικής, γρήγορα και απλά με το ενσωματωμένο Bluetooth® ή αν διαθέτετε συσκευή με ενεργοποιημένο NFC, απλώς αγγίξτε το πάνω μέρος της μονάδας των ηχείων με το κινητό ή το tablet σας για ακρόαση one-touch.

SRS-X3_Black_Hero-1200

Ασύρματα ηχεία SRS-X3

Τα ηχεία SRS-X3 μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε τηλέφωνο, tablet ή κινητή συσκευή σε ένα φορητό ηχοσύστημα. Τα SRS-X3 τα έχουν όλα, εξαιρετική εργονομία, ανθεκτικά υλικά και εκπληκτικό ήχο μπάσων, σε έναν αδιαμφισβήτητα κομψό σχεδιασμό. Τα SRS-X3, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα μοντέλα της σειράς, τα SRS-X9, SRS-X7 και SRS-X5, διαθέτουν τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Definitive Outline, που αποδίδει υψηλή ποιότητα ήχου και ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας.

Τα εντυπωσιακά μπάσα, και ο ήχος υψηλής ποιότητας, που απολαμβάνετε, οφείλεται στην ClearAudio+, τη μοναδική τεχνολογία της Sony που προκύπτει από την εμπειρία της στην ψηφιακή επεξεργασία. Η λειτουργία Sound mode διασφαλίζει μια εντυπωσιακή απόδοση μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος ήχου.

Δεν χρειάζεται πια να αποχωρίζεστε την αγαπημένη σας μουσική, αφού, χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία του ηχείου, μπορείτε να την απολαμβάνετε μέχρι και 7 ώρες, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο δρόμο. Φορτίστε εύκολα την μπαταρία με το καλώδιο micro USB. Ένα τροφοδοτικό ρεύματος και ένα καλώδιο προσαρμογέα micro USB παρέχουν επιπλέον ισχύ και φορτίζουν τα ηχεία, ακόμα πιο γρήγορα. Η ασορτί θήκη μεταφοράς, που διπλώνει, δίνει μια φρέσκια πνοή στη φορητότητα των ηχείων. Το απλό, ασύρματο streaming μουσικής υποστηρίζεται μέσω του Bluetooth® και του NFC. Με αυτόν τον τρόπο, τα SRS-X3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ενσωματωμένο ηχείο-τηλεφώνου για hands-free συζητήσεις, και όταν τελειώσετε, μπορείτε μετά να επιστρέψετε στη μουσική σας.

SRS_X2_W_Situation_03-1200

Ασύρματα ηχεία SRS-X2

 

Τα SRS-X2 είναι ο ιδανικός σύντροφος στις εκδρομές σας. Είναι αρκετά μικρά για να χωράνε στο χέρι σας, αλλά και αρκετά ισχυρά για να παράγουν εντυπωσιακό ήχο. Δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα του ήχου λόγω του μεγέθους τους, αντίθετα έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο χάρη στην τεχνολογία ClearAudio+, αλλά και στη λειτουργία Sound mode. Με την ανθεκτική και ελαφριά θήκη τους, μπορείτε να τα παίρνετε παντού μαζί σας.

Κάντε ασύρματα streaming σε μουσική με μεγάλη ευκολία, χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth® που διαθέτουν τα SRS-X2. Το Bluetooth® και η τεχνολογία NFCtm σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση και να αναπαράγετε τους αγαπημένους σας ήχους με ένα άγγιγμα, χωρίς καθόλου καλώδια. Τα ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία, που φορτίζεται με micro USB και έναν προσαρμογέα USB AC, ο οποίος παρέχει μέχρι πέντε ώρες αναπαραγωγή, κάτι που είναι ιδανικό, εάν θέλετε να σας ακολουθούν στα υπαίθρια φεστιβάλ ή στις βόλτες σας.

Τα νέα φορητά ασύρματα ηχεία SRS-X3 και SRS-X2, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούλιο του 2014.

 

SRS-X3 SRS-X2
Γενικά Διαστάσεις (ΠΥΒ) Κατά προσέγγιση 185 χλστ. x 67 χλστ. x 66 χλστ. Κατά προσέγγιση 171 χλστ. x 60,5 χλστ. x 56,5 χλστ.
Βάρος Κατά προσέγγιση 850 γρ. Κατά προσέγγιση 500 γρ.
Παρεχόμενα αξεσουάρ Τροφοδοτικό USB με καλώδιο Micro USB (1) Τροφοδοτικό USB με καλώδιο Micro USB (1), Τσάντα μεταφοράς (1)
Μικρόφωνο Τύπος Τύπου ηλεκτρολυτικού πυκνωτή Τύπου ηλεκτρολυτικού πυκνωτή
Κατεύθυνση Πανκατευθυντήρια Πανκατευθυντήρια
Μπαταρία Τύπος μπαταρίας AC(USB)/Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου AC(USB)/Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου
Διάρκεια μπαταρίας (με σύνδεση Bluetooth) Κατά προσέγγιση 7 ώρες Κατά προσέγγιση 5 ώρες
Ηχείο Ηχεία Πλήρους εύρους: Διάμετρος κατά προσέγγιση 34 χλστ. x 2 Πλήρους εύρους: Διάμετρος κατά προσέγγιση 45 χλστ. x 2
Τύπος περιβλήματος Παθητικός ακτινοβολητής Bass Reflex
Εύρος συχνότητας 60-16.000Hz 100-20.000Hz
Ενισχυτής Μέγιστη εξερχόμενη ισχύς 20W:Πλήρους εύρους: 10W x 2 20W:Πλήρους εύρους: 10W x 2
Τεχνολογίες ήχου ClearAudio+ Ναι Ναι
Bluetooth Σύστημα επικοινωνίας Προδιαγραφές Bluetooth έκδοση 2,1 + EDR Προδιαγραφές Bluetooth έκδοση 3,0
Μέγιστο εύρος επικοινωνίας Απόσταση της οπτικής ευθείας (Line of sight) κατά προσέγγιση 10 μέτρα Απόσταση της οπτικής ευθείας (Line of sight) κατά προσέγγιση 10 μέτρα
Προφίλ συμβατά με BLUETOOTH A2DP, AVRCP, HFP, HSP A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Υποστηριζόμενο codec SBC SBC
Σύνδεση NFC Ναι Ναι
Είσοδοι Είσοδος ήχου/ Τερματικό Micro-USB (για φόρτιση του ίδιου του ηχείου) Είσοδος ήχου/ Τερματικό Micro-USB (για φόρτιση του ίδιου του ηχείου)

 

Σχετικά με τη Sony: