Για όσους δεν έχουν γνώση το PlayStation Now είναι μια υπηρεσία game streaming με την οποία οι gamers θα μπορούν να κάνουν stream και να παίζουν games στα next gen Sony PlayStation 4.

Playstation

Λοιπόν τα νέα είναι εξαιρετικά. Η Sony ανακοίνωσε πως το PlayStation Now έχει μπει σε open beta αρχικά για το US και την Καναδά. Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε κάπως για να δούμε τι θα γίνει με την Ευρώπη αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα.

Τι έχουμε;

Για των ώρα τα games στο PlayStation Now είναι περιορισμένα σε PlayStation 3 games αλλά η Sony αναμένει να έχει 100 τίτλους διαθέσιμους στην φάση δοκιμών.

Η Sony δε επιβεβαίωσε το subscription plan που θα εφαρμοστεί στο μέλλον και σύμφωνα με τον PlayStation Now senior director, κο Jack Buser και με όσα αναφέρει το Kotaku: “One thing I wanna stress is that we’re in the early days of the beta. We’re gonna launch in open beta on PlayStation 4, we’re gonna focus on PS3 titles. We believe that the PlayStation 3 has a rich catalogue of titles, and we wanna make sure we make that catalogue available to people who are new to the PlayStation ecosystem via PlayStation 4.”

Είναι μια στιγμή σημαντική που θα αλλάξει τον κόσμο του Playstation gaming.