Αν είναι ένα από τα πιο σημαντικά για τους λάτρεις του καλού ήχου και της μουσικής στοιχεία που μας άρεσε ιδιαίτερα στην iFA, αυτό είναι η επέκταση της σειράς προϊόντων και περιεχομένου ήχου υψηλής ποιότητας από την ιαπωνικής εταιρία…

MDR-1A_B_2__Situation_Image-1200

Η σειρά προϊόντων ήχου υψηλής ποιότητας που επέκτεινε με νέα μοντέλα η Sony μεταφέρει τους ακροατές πέρα από το επίπεδο της ποιότητας CD και η Sony εξακολουθεί να επεκτείνει τη σειρά της, κυρίως σε εύχρηστα, φορητά προϊόντα.

PHA-3_foundation_rear_140818-1200

Το σημαντικό: και περιεχόμενο. Η Sony Music Entertainment (SME) να παρέχει περισσότερο περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης, ο Όμιλος Sony έχει δεσμευτεί να αναπτύξει την αγορά ήχου υψηλής ποιότητας τόσο σε hardware, όσο και σε περιεχόμενο ενώ πολλές είναι σε όλο τον κόσμο οι εταιρίες που πλέον ηχογραφούν σε υψηλή ποιότητα.

Όσον αφορά στο hardware, η Sony έρχεται να προσθέσει 7 νέα προϊόντα, όπως το Walkman®, τα ακουστικά και ένα φορητό ενισχυτή, στη σειρά των 32 προϊόντων ήχου υψηλής ποιότητας *1.

Το NWZ-A15 Walkman είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής υψηλής ποιότητας στον κόσμο*2 η οποία προσφέρει μια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας. Η Sony παρουσιάζει, επίσης, τρία*1*3 νέα ακουστικά υψηλής ανάλυσης, για χρήστες που θέλουν να απολαμβάνουν ήχο υψηλής ποιότητας, αλλά και για όσους είναι παθιασμένοι με την ποιοτική ακουστική εμπειρία.

Αναφορικά με το περιεχόμενο, η SME ανακοίνωσε την κυκλοφορία τίτλων με ήχο υψηλής ποιότητας από δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως τον Pharrell Williams και τους Kasabian. Επιπλέον, ο Όμιλος Sony ενισχύει τη συνεργασία του με μια σειρά από διανομείς με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος για downloads ήχου υψηλής ποιότητας.

PHA3_USB_B_forPC_Charge_140813-1200

PHA3_WM_140813-1200

A_hero-B_BLK

A_hero-B_SLV

A10_S__MDR-1A_S__outdoor_Situation_Image_m