XLR-K2M_right_01

  • Φλας HVL-F32M
  • Κιτ αντάπτορα XLR-K2M XLR
  • Μαλακή θήκη μεταφοράς LCS-PSC7
  • Τηλεχειριστήριο RMT-VP1K και Κιτ δέκτη με υπέρυθρες ακτίνες

Οι δυνατότητες της περίφημης φωτογραφικής μηχανής Alpha-mount της Sony αυξάνονται με τα τέσσερα νέα προαιρετικά αξεσουάρ.

HVL-F32M_right

Φλας HVL-F32M

Φωτίστε πορτρέτα, εσωτερικούς χώρους και άλλα κοντινά αντικείμενα με αυτό το λεπτό και ελαφρύ φλας, που προσαρτάται στο Multi Interface Shoe της φωτογραφικής σας μηχανής. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το HVL-F32M ταξινομείται ως GN32, οδηγός αριθμός. Η κεφαλή του φλας μπορεί να τοποθετηθεί πάνω, κάτω ή στο πλάι για «επαγγελματικά» εφέ bounce με λιγότερο σκληρές σκιές.

Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του φλας, όπως το ADI flash metering, το συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας και το Auto White Balance, θα απολαμβάνετε όμορφες λήψεις με φλας, κάθε φορά. Διαθέτει, επίσης, μια λειτουργία ασύρματου φλας που δίνει στη φωτογραφική μηχανή τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το HVL-F32M για επαγγελματικές λήψεις με εφέ πολλαπλών φλας, χωρίς ταλαιπωρία.

Η ενσωματωμένη μεγάλη οθόνη διανέμει ομοιόμορφα το φως, όταν χρησιμοποιείτε ευρυγώνιο φακό με εστιακό μήκος λιγότερο από 24 χλστ. Επιπλέον, ένα φύλλο bounce φωτίζει όμορφα τα μάτια των ανθρώπων στα πορτρέτα σας.

Τα πλήκτρα, οι διακόπτες και τα άλλα λειτουργικά μέρη προστατεύονται από την υγρασία και τη σκόνη. Το HVL-F32M είναι η ιδανική επιλογή για εξωτερικές λήψεις. Στο πίσω μέρος του φλας υπάρχει οθόνη LCD, όπου φαίνονται οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις, και έγχρωμες φωτεινές ενδείξεις 4 βημάτων για άμεσο οπτικό έλεγχο της φόρτισης της μπαταρίας.

XLR-K2M_right_01

Κιτ αντάπτορα XLR-K2M XLR

Χρησιμοποιώντας αυτό το ευέλικτο κιτ αντάπτορα XLR, οι κινηματογραφιστές και οι βιντεογράφοι μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω soundtrack από γάμους, συνεντεύξεις, παραγωγές βίντεο ή λήψεις στην άγρια φύση. Σχεδιάστηκε για «επαγγελματική» λειτουργία και συνδέεται στο Multi Interface Shoe όλων των μοντέλων της σειράς α7, αλλά και των φωτογραφικών μηχανών α99 και Cyber-shot™ RX10 ή των βιντεοκαμερών FDR-AX100, NEX-VG30 και NEX-VG900.

Είναι ιδανικό να το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με το παρεχόμενο μικρόφωνο τύπου shotgun ECM-XM1, που προσφέρει υψηλή απόκριση συχνότητας με εξαιρετική ακρίβεια σε φωνές και άλλους ήχους σε μέση απόσταση. Μπορείτε, εναλλακτικά, να χρησιμοποιήσετε άλλα επαγγελματικά μικρόφωνα.

Ισορροπημένες είσοδοι – από ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο, δυο μονοφωνικά μικρόφωνα ή από πηγές στάθμης γραμμής από μίκτη – παρέχονται μέσω δυο συνδέσμων XLR, με ανεξάρτητο έλεγχο επιπέδου και επιλέξιμο 48V phantom power, για το κάθε ένα. Η phantom πηγή, των 48V, του αντάπτορα παρέχει ισχύ στο συνδεδεμένο μικρόφωνο από το Multi Interface Shoe της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς ανάγκη για επιπλέον μπαταρίες.

Τοποθετήστε με ασφάλεια το μικρόφωνο στην καινούργια θέση του και μειώστε τις μηχανικές δονήσεις. Διαθέτει, επίσης, διακόπτη αποκοπής χαμηλών συχνοτήτων για κάθε κανάλι, ώστε να μειώνει το θόρυβο του αέρα και άλλα βουητά χαμηλών συχνοτήτων.

sony_xlr-k2m_ecm-ms2_audio-kit-1500x1000

Μαλακή θήκη μεταφοράς LCS-PSC7

Αυτή η μαλακή θήκη μεταφοράς, μεγάλης χωρητικότητας, παρέχει στη φωτογραφική μηχανή, τους φακούς και τα αξεσουάρ Sony, την προστασία που τους αξίζει. Είναι λεπτή, με κομψό σχεδιασμό και διαθέτει αφαιρούμενη εσωτερική θήκη, που χωράει τη φωτογραφική σας μηχανή, αλλά και τρεις φακούς – όπως τους SEL1635Z, SEL2470Z και SEL70200G E-mount της Sony – για να είσαστε καλυμμένοι σε οποιαδήποτε λήψη.

Έχει πολλές τσέπες για τα φλας, τους φορτιστές και τα άλλα αξεσουάρ της φωτογραφικής σας μηχανής, καθώς και αρκετό χώρο για το smartphone, τις κάρτες μνήμης, το τρίποδο ή ένα μπουκαλάκι νερό. Διαθέτει, ακόμα, και μια μεγάλη θήκη για να βάζετε το tablet σας. Με αποσπώμενο κάλυμμα για τη βροχή, που χωράει στο πίσω μέρος, αυτή η θήκη μεταφοράς που κρεμιέται από τον ώμο, παρέχει επιπλέον προστασία όταν είστε έξω.

sony_lcs-psc7_all-1200_camera-bag-1500x1000

Τηλεχειριστήριο RMT-VP1K και Κιτ δέκτη με υπέρυθρες ακτίνες

Από αποκαλυπτικές λήψεις της άγριας φύσης, μέχρι ομαδικά πορτραίτα και φωτογραφίες με πυροτεχνήματα, χωρίς θόλωμα, το RMT-VP1K προσφέρει στους φωτογράφους τη δυνατότητα να χειρίζονται από απόσταση τις λειτουργίες της μηχανής τους.

Ο δέκτης υπέρυθρων ακτίνων, που συνδέεται με το Multi terminal της μηχανής, παρέχει ευαισθησία 360 μοιρών και μπορεί ο φωτογράφος να χειρίζεται τη μηχανή του από οποιαδήποτε γωνία με το τηλεχειριστήριο. Εκτός από την απελευθέρωση του κλείστρου, υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα τηλεχειρισμού και άλλων λειτουργιών, όπως η εγγραφή, η έναρξη και η διακοπή και το ζουμ.

Με τη λειτουργία ρύθμισης καναλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες φωτογραφικές μηχανές που βρίσκονται κοντά, χωρίς παρεμβολές από άλλα τηλεχειριστήρια. Το RMT-VP1 χειρίζεται, ακόμα, επιλεγμένες λειτουργίες σε κάποιες φωτογραφικές μηχανές, που χρειάζονται ενσωματωμένο αισθητήρα υπέρυθρων ακτίνων.