Οι επαγγελματίες φωτογράφοι της Ευρώπης μπορούν να επωφεληθούν από την πολύτιμη βοήθεια και τις λύσεις που θα τους προσφέρει το Sony Imaging PRO Support.

1

Πρόκειται για μια υπηρεσία χωρίς συνδρομή, που παρέχεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους συγκεκριμένες φωτογραφικές μηχανές και φακούς Sony α.

sony-alpha-a77-ii

Μετά από την επιτυχία που είχε στην Ιαπωνία, τη Νότιο Κορέα, το Χονκ Κονγκ και την Ταϊβάν, το Sony Imaging PRO Support έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στη Γερμανία, από τον Απρίλιο του 2015, και θα ακολουθήσει και σε άλλες χώρες.

Μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή βοηθείας προσφέρει στους επαγγελματίες φωτογράφους εξειδικευμένη υποστήριξη για τις φωτογραφικές μηχανές Sony α και τον εξοπλισμό τους.

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής και επιστροφής των μηχανημάτων, που χρειάζονται επισκευή καθώς και δωρεάν δανεισμός εξοπλισμού, για να μη σταματάει η δουλειά των επαγγελματιών φωτογράφων.

Επιπλέον, οι πελάτες που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία Sony Imaging PRO Support θα επωφεληθούν από τη δωρεάν εξαμηνιαία υπηρεσία καθαρισμού του αισθητήρα εικόνας και ελέγχου του υλικολογισμικού, για να διατηρούν τις μηχανές τους σε άριστη κατάσταση.

Για να μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της υπηρεσίας, θα πρέπει οι επαγγελματίες φωτογράφοι να έχουν στην κατοχή τους φωτογραφικές μηχανές υψηλής ποιότητας Sony α, όπως α99, μηχανές από τη σειρά α7 και φακούς Sony G ή Carl Zeiss. Οι λεπτομέρειες για την αίτηση και την υπηρεσία θα ανακοινωθούν κοντά στην ημερομηνία έναρξης της υποστήριξης.