Με ήχο κορυφαίο.

Ανακαλύψτε την τέλεια καμπύλη λοιπόν…

Η BRAVIA™ S90 χαρίζει μια νέα μοναδική εμπειρία θέασης με τις εκπληκτικές εικόνες μιας τηλεόρασης 4K και το συναρπαστικό ήχο surround

bravia201407_006

Από τη μια υπάρχουν οι συνηθισμένες τηλεοράσεις και από την άλλη υπάρχει η εκπληκτική νέα τηλεόραση BRAVIA™ S90 4K Ultra HD της Sony, η οποία δίνει άλλο σχήμα στην ψυχαγωγία σας.

Η S90, που διατίθεται σε 75” και 65”, αποκαλύπτει μια λεπτή οθόνη με απαλό περίγραμμα για εντυπωσιακά καθηλωτικές, ρεαλιστικές εικόνες 4K με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από τη Full HD. Η καμπύλη της οθόνης είναι υπολογισμένη με ακρίβεια και σας τραβάει μέσα στη δράση, κάνοντας τη θέαση πιο άνετη για όλους μέσα στο δωμάτιο.

KD-65S9000B Hero

Σας αρέσουν οι ταινίες, οι σειρές ή τα αθλητικά; Οι προηγμένες τεχνολογίες εικόνας της Sony ζωντανεύουν την αγαπημένη σας ψυχαγωγία με εξαιρετική καθαρότητα, φωτεινότητα και χρώμα.

Καθηλωτικές εικόνες, καμπυλωτή τελειότητα

Η τεχνολογία TRILUMINOS™ Display εκφράζει το συναίσθημα που αποτυπώνεται σε κάθε σκηνή με πλούσια κόκκινα, πράσινα και μπλε. Η τεχνολογία X-tended Dynamic Range™ εκτινάσσει, με έξυπνο τρόπο, την αντίθεση για εκπληκτικά έντονα χρώματα και βαθιά μαύρα. Θα ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο με πολλές λεπτομέρειες, χάρη στην τεχνολογία 4K X-Reality PRO της Sony, η οποία αναβαθμίζει τις συνηθισμένες τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις ταινίες Blu-ray ανεβάζοντας τέσσερις φορές πάνω τον αριθμό των pixel της ανάλυσης Full HD. Η S90 έχει την ίδια ποιότητα της εικόνας με την περίφημη τηλεόραση X9 4K της Sony.

KD-65S9000B side angle

Συναρπαστικός πολυκάναλος ήχος παντού

Για πρώτη φορά, το σύστημα ηχείων Multi-angle Live Speaker 4,2 καναλιών της Sony χρησιμοποιεί ξεχωριστές μονάδες οδήγησης, οι οποίες με ακρίβεια κατευθύνουν Αριστερά και Δεξιά, μπροστά και surround κανάλια μέσα στο χώρο σε προσεκτικά ελεγχόμενες γωνίες. Η λειτουργία διακριτής επεξεργασίας ClearAudio+ διατηρεί όλες τις μεμονωμένες λεπτομέρειες των αρχικών πολυκάναλων μίξεων για εκπληκτική καθαρότητα και σαφήνεια. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, πρόκειται να βυθιστείτε σε έναν ήχο surround 360° χωρίς συμβιβασμούς, που μοιάζει να σας τυλίγει.

bravia201407_005

Απολαύστε πλούσια, δυνατά μπάσα από διπλά woofer χαμηλής συχνότητας μέσα στην τηλεόραση. Αν επιθυμείτε να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον ήχο, μπορείτε, χάρη στο προαιρετικό ασύρματο Subwoofer – το SWF-BR100, σε λευκό, ή το SW-BR100B, που διατίθεται για πρώτη φορά με κομψό μαύρο φινίρισμα και σάς χαρίζει μια μπάσα ένταση, που θα σας συγκλονίσει.

Καλωσορίστε την τέλεια καμπύλη της Sony.

BRAVIA S90

Μέγεθος οθόνης 75” (KD-75S9005B) / 65” (KD-65S9005B)
Ανάλυση 4K (3840×2160)
Επεξεργαστής εικόνας 4K X-Reality PRO
Χρώμα Τεχνολογία TRILUMINOS Display
Φωτεινότητα & Αντίθεση X-tended Dynamic Range
Τεχνολογία Motionflow Motionflow XR800Hz
Σύστημα ηχείων Σύστημα ηχείων Multi-angle Live Speaker 4,2 καναλιών με διακριτή επεξεργασία
One-Flick Entertainment Γρήγορη εκκίνηση & αναπαραγωγή, Άμεση πρόσβαση με τη νέα διασύνδεση χρήστη, Καινοτόμος χειρισμός με το τηλεχειριστήριο One-Flick
Εμπειρία χρηστών Social Viewing, Λειτουργία Live Football, Λειτουργία One-touch mirroring, Κοινή χρήση φωτογραφιών
3D Ενεργό (παρέχονται δυο ζευγάρια γυαλιά)
Κάμερα και μικρόφωνο για Skype Ενσωματωμένα
Τηλεχειριστήριο One-Flick Περιλαμβάνεται
Ασύρματο subwoofer Επιλογή μεταξύ (SWF-BR100) ή (SW-BR100B)