…άλλα καλούδια.

z2-tablet

Αν έχετε ένα Sony Xperia Z2 Tablet, ετοιμαστείτε. Η Sony ξεκίνησε να ρολάρει τη νέα της Sony User Experience upgrade με βάση το Android 4.4.4 KitKat.

Το tablet ανακοινώθηκε στη MWC 2014 και τώρα γίνεται πιο ισχυρό: με το PS4 Remote Play των Xperia Z3 series που ανακοινώθηκε στην IFA και μετά το Xperia Z3 Tablet Compact ΚΑΙ το μεγάλο αποκτά ισχύ gaming. Και έτσι πλέον το tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως remote screen για σύνδεση και λειτουργία games στο PlayStation 4.

Τι άλλο;!

Θα είναι και συμβατό με DualShock 4 Wireless Controller και άρα δεν θα χρειάζεσαι TV για να παίξεις games. Ταυτόχρονα κάτι συναρπαστικό: Hi-Res Audio. Η ηχητική εμπειρία στο Xperia Z2 Tablet βελτιώνεται και τώρα το κορυφαίο tablet έχει και Hi-Res Audio για να αναπαράγεις PCM και DSD αρχεία..

Η δε Walkman app περιλαμβάνει και Sony DSEE HX τεχνολογία ενώ είναι σχεδιασμένη για να ενισχύεις MP, AAC και Music Unlimited αρχεία. Η Sony φρόντισε και τα ακουστικά. Διαφορετικά μοντέλα δίνουν διαφορετική ακουστική με το Xperia Z2 Tablet να δίνει και επιλογή από optimized settings για ακουστικά Sony.

Sony-Xperia-Z2-Tablet

Η αναβάθμιση δίνει όμως στο Sony Xperia Z2 Tablet και τις πιο φρέσκιες Xperia Camera apps όπως: Sound Photo, AR fun, Multi camera και Face in ενώ έχει και βελτίωση στην αυτονομία: το νέο build με το νέο Battery STAMINA Mode software δίνει το νέο Ultra STAMINA Mode με μια εβδομάδα σε standby mode!

Αν δε θέλεις να τροποποιήσεις, το Quick Settings option και το Smart screen rotation είναι νέες λειτουργίες όπως και το Record Screen function: με αυτό γράφεις ότι παίζει στην οθόνη όπως PS4 Remote Play gameplay.

To conclude, if you own one of Sony’s wearables (SmartBand, SmartBand Talk or SmartWatch 3), you should kn