HT-GT1_B_front_forPKG_

  • 2,1 κανάλια ήχου με ισχύ 260W για να βλέπετε τηλεόραση ή ακόμα και να κάνετε πάρτυ
  • Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το BASS BAZUKA και το φωτισμό LED
  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση σύνδεση Bluetooth® με το smartphone ή το tablet σας

 

Η τελευταία μπάρα ηχείων της Sony ανεβάζει την ένταση σε απίστευτα επίπεδα, είτε βλέπετε τηλεόραση, την αγαπημένη σας ταινία, είτε κάνετε ολονύχτιο πάρτυ.

Η νέα μπάρα ηχείων HT-GT1 είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για να βλέπετε καθημερινά τηλεόραση, ενώ προσθέτει ισχύ 260W στα 2,1 κανάλια ήχου με ισχυρά μπάσα στις ταινίες, τα παιχνίδια και τις αγαπημένες σας εκπομπές. Οι καμπίνες για την μπάρα ηχείων και τα ξεχωριστά subwoofer έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικό ξύλο, προσφέροντας απόσβεση θορύβου και αντήχησης για ήχο υψηλής ανάλυσης, που είναι καθαρός και πολύ δυνατός. Η μοναδική τεχνολογία Clear Voice της Sony εγγυάται πεντακάθαρους διαλόγους, όταν παρακολουθείτε ειδήσεις ή ταινίες.

Συνδέσετε τη μπάρα ηχείων με την τηλεόρασή σας, εισάγετε το USB, με κομμάτια MP3, ή συνδέσετε το iPhone/iPad/iPod ή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 και αρχίστε να κάνετε θόρυβο! Με μόνο ένα άγγιγμα μπορείτε να συνδέσετε τη μπάρα ηχείων ασύρματα, μέσω Bluetooth, με smartphone ή tablet, που διαθέτουν NFC, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική συλλογή σας δυνατά, χωρίς καλώδια να σας καθυστερούν. Μπορείτε ακόμα να την χειρίζεστε μέσω του Bluetooth με το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή SongPal για iOS/Android της Sony.

Έτοιμοι για πάρτυ; Χάρη στην ενσωματωμένη λαβή της, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε την μπάρα GT1 και το subwoofer από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η μπάρα ηχείων στέκεται πάνω στην καμπίνα του subwoofer, στην ιδανική γωνία, για να κατευθύνει τον ήχο προς το κοινό σας.

Αγγίξτε το κουμπί BASS BAZUKA και ετοιμαστείτε για εκκωφαντικά επίπεδα μπάσων. Η μπάρα ηχείων έχει εξίσου δυνατή εμφάνιση με τον ήχο που αποδίδει, και με το πολύχρωμο φωτισμό LED, που αναβοσβήνει ταυτόχρονα με τη μουσική, θα έχετε το δικό σας εντυπωσιακό σώου.

Εάν διαθέτετε ήδη ένα mini ηχοσύστημα Sony, η μπάρα ηχείων μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την εύχρηστη λειτουργία Party Chain, και να προσθέσει έντονο ήχο στη μουσική σας.

Η νέα μπάρα ηχείων HT-GT1, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2014.