Καιρός για λίγη τεχνολογία στον παρατημένο ήχο…

Sony-MAP-S1-2

Το εύχρηστο MAP-S1 αναπαράγει ήχο υψηλής ανάλυσης καθώς και αρχεία MP3 και άλλα φορμά ήχου, από μια ευρεία γκάμα πηγών και συνδεδεμένων συσκευών. Ο ενισχυτής ήχου S-Master HX της Sony μειώνει την αλλοίωση και το θόρυβο, ενώ το χαρακτηριστικό DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας συλλογή – συμπεριλαμβανομένων των συμπιεσμένων αρχείων και των ήχου CD – σε ποιότητα που ξεπερνά αυτήν των CD.

MAP-S1_S_Silver_CW_ant

Κάντε streaming σε μουσική από το οικιακό σας δίκτυο μέσα από τον υπολογιστή σας ή από υπηρεσίες Internet όπως το Spotify και το Music Unlimited. Χρησιμοποιήστε μια μονάδα οδήγησης USB, ή συνδέστε το smartphone σας μέσω καλωδίου, Bluetooth ή του Apple AirPlay. Ένα απλό άγγιγμα και η ασύρματη σύνδεση γίνεται αυτόματα με το τηλέφωνο Xperia ή το tablet σας με NFC, για ξεκούραστη ακρόαση.

Για να απολαμβάνετε πραγματικά απολαυστικά αποτελέσματα, συνδυάστε το MAP-S1 με τα καινούργια ηχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, SS-HW1, της Sony. Αυτά τα ηχεία, που χωράνε σε ένα ράφι και απευθύνονται σε πραγματικούς εραστές της μουσικής, έχουν ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνουν ό,τι καλύτερο από τις πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης και να εκφράζουν και τις πιο λεπτές αποχρώσεις της μουσικής σας συλλογής. Το woofer 13 εκ. σε μορφή κώνου με ίνα με MRC (Mica Reinforced Cellular) είναι εξαιρετικά ελαφρύ αλλά και άκαμπτο για να ελαχιστοποιεί την ανεπιθύμητη αντήχηση και το χρωματισμό. Το μοναδικό WD (Wide Dispersion) -Super Tweeter αναπαράγει εκτεταμένες υψηλές συχνότητες με διαφάνεια και ρεαλισμό, χωρίς προηγούμενο.