Και όλες οι λεπτομέρειες…

FDR-AX33_B_boss

Είναι δε και οι πρώτες 4K βιντεοκάμερες με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Balanced Optical SteadyShot™.

  • Η νέα FDR-AXP33 είναι περίπου 30% μικρότερη και 20% ελαφρύτερη από το 4K μοντέλο που κυκλοφορεί ήδη
  • Ανάλυση 4K σε υψηλή ταχύτητα εγγραφής 100Mbps και καλύτερο από ποτέ υλικό 4K
  • Νέα «επαγγελματικά» χαρακτηριστικά για περισσότερη ευελιξία στις λήψεις
  • Απολαύστε τις 4K λήψεις σας σε Full HD τηλεόραση με δυνατότητα αναπαραγωγής Full HD με υπερ-δειγματοληψία (super-sampled) και trimming
  • Δύο από τις HD βιντεοκάμερες του 2015 διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot και φορμά εγγραφής XAVC S για σταθερές λήψεις και υψηλής ποιότητας εικόνες.
  • Οι λειτουργίες Highlight Movie Maker, Live Streaming και Multi Camera Control σάς χαρίζουν νέους τρόπους για να απολαμβάνετε την κάθε σας στιγμή
  • Η FDR-AXP33 διαθέτει ενσωματωμένο προβολέα με ισχυρή φωτεινότητα 50 lumen

Μόλις τις δείτε… δεν θα υπάρξει επιστροφή. Η φετινή σειρά βιντεοκαμερών Handycam καταγράφει κάθε συναίσθημα και κάθε εμπειρία που βιώνετε κάθε στιγμή – σε καθηλωτική ανάλυση 4K.

 

Μη χάσετε ούτε μία λεπτομέρεια με τη 4Κ βιντεοκάμερα Handycam®

Η Handycam FDR-AXP33,  έρχεται να προσφέρει ένα συγκλονιστικό ρεαλισμό ανάλυσης 4K σε ένα ευρύτερο κοινό και ηγείται της σειράς βιντεοκαμερών της Sony για το 2015.

FDR-AX33_B_projector

 

Οι πωλήσεις τηλεοράσεων 4K Ultra-HD εκτοξεύονται παγκοσμίως και οι καταναλωτές επιθυμούν να δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο. Χάρη στην Handycam, μπορείτε να κρατήσετε τις προσωπικές στιγμές σας, από οικογενειακές συγκεντρώσεις μέχρι μεγάλες γιορτές, σε ποιότητα 4K.

 

Η FDR-AXP33 είναι περίπου 30% μικρότερη και 20% ελαφρύτερη από την FDR-AX100, που κυκλοφορεί ήδη στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας ποιότητα 4K σε ένα ευρύτερο κοινό, με απαράμιλλη δύναμη απεικόνισης, που χωράει άνετα στο χέρι σας. Πρόκειται για την πρώτη 4Κ βιντεοκάμερα της Sony με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS), η οποία σας προσφέρει  εκπληκτικές  λήψεις με την κάμερα όταν την κρατάτε στο χέρι, χωρίς θόλωμα. Αυτό το ισχυρό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας διατηρεί τα 4K βίντεο πολύ ομαλά και σταθερά, σε κάθε λήψη, από ευρυγώνια, μέχρι λήψη με τηλεφακό. Απολαύστε σταθερά και «επαγγελματικά» γυρίσματα, ακόμα και όταν περπατάτε ή κάνετε ζουμ για κοντινά πλάνα, όπου οι κουνημένες εικόνες αποτελούν μεγάλο πρόβλημα.

 

Όπως και όλες οι φετινές 4Κ βιντεοκάμερες από τη Sony, η FDR-AXP33 εγγράφει σε φορμά XAVC S για φωτεινά πλάνα σε 4K, που μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε. Οι βιντεογράφοι, που ενδιαφέρονται για την ποιότητα, μπορούν να εγγράψουν στην πολύ υψηλή ταχύτητα των 100 Mbps. Με πολλές πληροφορίες σε κάθε πλάνο, οι λήψεις 4K φαίνονται πιο καθαρές και πιο ευκρινείς – ακόμα και όταν ακολουθείτε ντελικάτα, αλλά και δυναμικά κινούμενα θέματα, όπως το νερό που κυλάει από ένα λάστιχο στον κήπο.

 

Η εξαιρετική τεχνογνωσία της Sony στα συστήματα κινηματογράφησης  είναι εμφανής στην 4K βιντεοκάμερα Handycam, FDR-AXP33, η οποία διαθέτει «επαγγελματικές» πινελιές, όπως ένα χειροκίνητο δακτύλιο και ένα κουμπί, για να συνδέσετε λειτουργίες, όπως το ζουμ, την εστίαση και την έκθεση. Η FDR-AXP33 διαθέτει, επίσης, Multi Interface shoe, συμβατό με ISO, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν πολλά add-ons, και το οποίο διευρύνει τις δημιουργικές δυνατότητες των κινηματογραφιστών.

Ακόμα και στις πιο ηλιόλουστες ημέρες, η σύνθεση σκηνών είναι σκέτη απόλαυση, μέσω του υψηλής απόδοσης του πρόσφατα βελτιωμένου ηλεκτρονικού σκοπεύτρου (EVF), που αποκαλύπτει τρεις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Ενώ, χάρη στη φωτεινή και όμορφη οθόνη LCD 3 ιντσών, Wide Xtra Fine, με τεχνολογία WhiteMagicTM , οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ανεπαίσθητες λεπτομέρειες και τόνους στην οθόνη τους όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και σε φωτεινούς εξωτερικούς χώρους, για να ελέγχουν τις λήψεις τους και να ρυθμίζουν την κάμερα.

 

Αφού γυρίσετε τα πλάνα σας, συνδέστε την FDR-AXP33 στην 4K τηλεόρασή σας, με το καλώδιο HDMI, που παρέχεται, και ξαναζήστε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας με έντονα χρώματα και λεπτομέρειες. Μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα με τη βιντεοκάμερα συνδεδεμένη σε οποιαδήποτε Full HD τηλεόραση, αφού μεγάλοι όγκοι δεδομένων σε κάθε 4K κάδρο υποβαθμίζονται αυτόματα για αναπαραχθούν σε ανάλυση Full HD με υπερ-δειγματοληψία.

 

Επιπλέον, η Handycam FDR-AXP33 μπορεί να «τριμάρει» εικόνες 4K, κροπάροντας το φόντο και μεγεθύνοντας ένα συγκεκριμένο μέρος του κάδρου για να γεμίσει η οθόνη με εικόνα ποιότητας Full HD. Ρυθμίστε το τριμάρισμα με το μοχλό του ζoυμ ή το εικονίδιο, που βρίσκεται στην οθόνη, για να έχετε όμορφα καδραρισμένα αποτελέσματα.

FDR-AX33_B_projector

 

Ανακαλύψτε περισσότερους, νέους τρόπους για να αποτυπώνετε και να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας

Η Full HD σειρά βιντεοκαμερών της Sony έχει, και αυτή, πολλές συναρπαστικές βελτιώσεις, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο μέγιστο. Τα τρία νέα μοντέλα, η HDR-PJ620, η PJ410 και η CX405, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εγγραφής σε υψηλή ανάλυση και τεχνολογίες σταθεροποίησης εικόνας για κάθε χρήστη.

 

Με τη λειτουργία Highlight Movie Maker, που υπάρχει σε όλα τα μοντέλα Handycam, μπορείτε να δημιουργείτε και να μοιράζεστε όμορφες σύντομες ταινίες, εμπλουτισμένες με εφέ μετάβασης και μουσική στο background, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε γνώσεις μοντάζ. Η Handycam επιλέγει και ενώνει τις καλύτερες λήψεις σας, όπως χαμόγελα ή πλάνα όπου έχετε προσθέσει άτομα με ετικέτα, για να τα μοιραστείτε με τους φίλους και τους δικούς σας στο YouTube ή το Facebook. Επιπλέον, αφού τα δεδομένα αποθηκεύονται σε φορμά MP4, είναι εύκολο να μοιράζεστε τις ταινίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χάρη στον ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα που διαθέτουν τα μοντέλα Handycam, όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο απολαμβάνουν μονταρισμένες τις καλύτερες στιγμές από τις ταινίες σας – συγκεκριμένα η FDR-AXP33 διαθέτει βιντεοπροβολέα με ισχυρή φωτεινότητα 50 lumen.

 

Η τεχνολογία Multi Camera Control, που υπάρχει στα περισσότερα νέα μοντέλα, προσφέρει συναρπαστικές νέες δημιουργικές επιλογές και σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε, ταυτόχρονα, συμβατές βιντεοκάμερες, ορίζοντας βασικές λειτουργίες όπως την έναρξη και διακοπή της εγγραφής, το ζουμ, την απελευθέρωση του κλείστρου για λήψη φωτογραφιών και άλλες standard ρυθμίσεις. Όταν χρησιμοποιείτε ActionCam ή φωτογραφικές μηχανές-φακούς, μπορείτε να χειρίζεστε μέχρι 5 βιντεοκάμερες ταυτόχρονα.

 

Χρησιμοποιώντας το προαιρετικό αξεσουάρ στήριξης VCT-CSM1 Camera Shoe Mount, μπορείτε να προσθέσετε και μια δεύτερη βιντεοκάμερα πάνω από την Handycam. Τοποθετήστε την δεύτερη κάμερα για να καταγράψετε την ίδια σκηνή με ευρυγώνιο φακό και τηλεφακό, όσο εσείς θα μετακινήστε ελεύθερα.

 

Συνδυάστε εύκολα το υλικό από κάθε κάμερα, με την εφαρμογή PlayMemories Home για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό μοντάζ που θα δείχνει ταυτόχρονα κάθε οπτική γωνία.

 

Με το Live Streaming, στα νέα μοντέλα, μπορείτε να «αναμεταδίδετε» βίντεο και ήχο υψηλής ανάλυσης από τη Handycam μέσω ενός ασύρματου σημείου πρόσβασης. Κάντε streaming σε γενέθλια και σχολικές συναυλίες απευθείας στο web για να τα δουν οι φίλοι και οι δικοί σας, όσο εξελίσσονται.

 

Η φετινή σειρά βιντεοκαμερών Handycam παρέχει γρήγορη ταχύτητα εγγραφής στα 50Mbps σε φορμά XAVC Sκαι ένα προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας – είτε το Balanced Optical SteadyShot, είτε το Optical SteadyShot με λειτουργία Intelligent Active – και διασφαλίζει λήψεις με αναλυτικές λεπτομέρειες και χωρίς θόλωμα. Χάρη στις πολύ μεγάλες ευρυγώνιες λήψεις 26,8 χλστ., όλοι μπορούν να γυρίσουν όμορφα βίντεο από τις γιορτές, τις εξόδους αλλά και από την καθημερινότητά τους.

 

Τα μοντέλα θα διατίθενται στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2015.

 

Ενημέρωση υλικολογισμικού για τη FDR-AX100

Η FDR-AX100 πρόκειται να υποστηρίζει εγγραφή 4K υψηλών ταχυτήτων στα 100 Mbps σε φορμά XAVC S, μέσω της ενημέρωσης του υλικολογισμικού, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Μάρτιο του 2015.

 

Handycam® Άνοιξη 2015 – βασικές προδιαγραφές

 

FDR-AXP33
Αισθητήρας εικόνας Αισθητήρας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό τύπου 1/2,3 (7,76 χλστ.)
Επεξεργαστής BIONZ X
Συνολικά pixel Περίπου 18,9 megapixels
Ανάλυση φωτογραφιών 20,6 megapixel
Ενεργή ανάλυση εικόνας (ταινία) Περίπου 8,29 megapixel (16:9)
Ενεργή ανάλυση εικόνας (φωτογραφία) Περίπου 10,3 megapixel (16:9)/ περίπου 7,74 megapixel (4:3)
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Balanced Optical SteadyShot
Προβολέας 50 lumens, Εξωτερική είσοδος

Αυτόματη ρύθμιση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (keystone)

Τύπος φακού ZEISS Vario-Sonnar T*
Ευρύ πεδίο προβολής (ισοδύναμο με 35mm)

(Λειτουργία Ταινία)

29,8mm
Ζουμ Οπτικό 10x
Clear Image Ζουμ 4K : 15x HD : 20x
Ήχος 5,1 καναλιών (AVCHD), 2 καναλιών (XAVC S)
Οθόνη LCD Ευρεία τύπου 3,0, Touch Panel, WhiteMagic
Wi-Fi /NFC Ενσωματωμένο
Λειτουργία βίντεο (ανάλυση) XAVC S 4K : 3840×2160/25p, 24p

XAVC S HD : 1920×1080/50p, 25p, 24p

AVCHD : 1920×1080/50p(PS),25p(FX,FH),24p(FX,FH),50i(FX,FH), 1440×1080/50i(HQ,LP)

MP4: 1280×720 25p,24p

Προηγμένα χαρακτηριστικά Multi Camera Control

Live Streaming

Highlight Movie Maker

Motion Shot Video

Golf Shot

Lock on AF

My Voice Canceling

NightShot

 

HDR-PJ620 HDR-PJ410 HDR-CX405
Αισθητήρας εικόνας Αισθητήρας Exmor R™ CMOS με οπίσθιο φωτισμό, τύπου 1/5,8
Επεξεργαστής BIONZ X
Συνολικά pixel Περίπου 2,51 megapixels
Ανάλυση φωτογραφιών 9,2 megapixel
Ενεργή ανάλυση εικόνας (ταινία) Περίπου 2,29 megapixels (16:9)
Ενεργή ανάλυση εικόνας (φωτογραφία) Περίπου 2,29 megapixels (16:9)/ περίπου 1,71 megapixel (4:3)
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Balanced Optical SteadyShot Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot με λειτουργία Intelligent Active
Προβολέας 25 lumens,

Εξωτερική είσοδος

13 lumens,

Εξωτερική είσοδος

Τύπος φακού G Lens ZEISS Vario-Tessar
Ευρύ πεδίο προβολής

(ισοδύναμο με 35mm)

26,8mm
Ζουμ Οπτικό 30x
Clear Image Ζουμ 60x
Ήχος 5,1 καναλιών (AVCHD)

2 καναλιών (XAVC S)

2 καναλιών
Οθόνη LCD Ευρεία τύπου 3,0,

Οθόνη αφής

Ευρεία τύπου 2,7
Wi-Fi /NFC Ενσωματωμένο
Λειτουργία βίντεο (ανάλυση) XAVC S HD: 1920×1080/50p, 25p

AVCHD: 1920×1080/50p (PS),

25p (FX,FH),50 i(FX,FH), 1440×1080/50i (HQ,LP)

MP4: 1280×720 25p

XAVC S HD: 1920×1080/50p, 25p

AVCHD: 1920×1080/50p (PS), 50i (FX,FH), 1440×1080/50i (HQ,LP)

MP4: 1280×720 25p

Προηγμένα χαρακτηριστικά Multi Camera Control

Live Streaming

Highlight

Movie Maker

Motion Shot Video

Lock on AF

My Voice Canceling

Multi Camera Control

Live Streaming

Highlight Movie Maker

Motion Shot Video

Highlight Movie Maker

Motion Shot Video