sony-walkman-nw-zx2-cover

Η Sony μέσα από τη CES 2015 παρουσιάζει νέους, εκπληκτικούς τρόπους για να απολαμβάνουμε όπως μας λέει, μουσική μέσα στο σπίτι, ακριβώς όπως μας αρέσει. Στα νέα tech που παρουσιάστηκαν:

  • Μουσική, όπως την προόριζε ο καλλιτέχνης, με ήχο υψηλής ανάλυσης
  • Καθαρός ήχος, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας με το SongPal Link™ για ασύρματη ακρόαση μουσικής σε πολλά δωμάτια
  • Υψηλής ποιότητας ασύρματη ακρόαση με LDAC™
  • Απολαύστε και μοιραστείτε ένα πλήθος από υπηρεσίες streaming μουσικής με την τεχνολογία Google Cast for Audio

Στην έκθεση CES 2015, η Sony παρουσιάζει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν συναρπαστικό, καθαρό, άκρως ικανοποιητικό ήχο σε όλο το σπίτι – πρόκειται για έναν ολόκληρο κόσμο καινούργιων μουσικών εμπειριών.

Ακούστε μουσική σε όλο το σπίτι, μέσω Wi-Fi, με τη νέα εφαρμογή SongPal Link για αναπαραγωγή σε πολλά δωμάτια. Απολαύστε περισσότερα προϊόντα ήχου υψηλής ανάλυσης, που αποδίδουν εξαιρετικά καθαρή μουσική, και εξερευνήστε μια τεράστια γκάμα online ψυχαγωγίας, που καλύπτει κάθε μουσικό γούστο. Μπορείτε, ακόμα, και να «ρίξετε» ό,τι ακούτε στο smartphone ή το tablet σας κατευθείαν στα ηχεία σας με τη νέα τεχνολογία Google Cast for Audio.

Με πολύ υψηλότερη ανάλυση από το MP3 ή το CD, ο ήχος υψηλής ανάλυσης μπορεί και συλλαμβάνει και την πιο ανεπαίσθητη χροιά κάθε νότας και σας φέρνει πιο κοντά στο πνεύμα και την ψυχή της μουσικής, όπως θα επιθυμούσε και ο καλλιτέχνης. Ακούστε ασύρματα μουσική, ακόμα καλύτερα, χάρη στο αποτελεσματικό νέο LDAC, που μεταδίδει δεδομένα τρεις φορές πιο αποδοτικά από την απλή ροή μέσω Bluetooth®.

KDL-65W850C_Hero_ANDROID

Η Sony συνεργάστηκε στενά με την Google για να κυκλοφορήσουν την τεχνολογία Google Cast for audio, η οποία παρουσιάζεται επίσημα στην CES. Η τεχνολογία Google Cast for audio είναι ένας νέος και απλός τρόπος για να απολαμβάνετε μεγάλες υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως το Google Play Music, το Deezer και πολλά ακόμα, από τα ηχεία του σπιτιού σας. Απλώς πατήστε το κουμπί cast στην αγαπημένη σας εφαρμογή ήχου για Android ή iOS, και επιλέξτε ένα ηχείο ή πολλά ηχεία, όπως επιλεγμένες μπάρες ηχείων, ασύρματα ηχεία και δέκτες AV οικιακού κινηματογράφου από τη Sony, για να ξεκινήσετε. Μιλώντας για το Google Cast for audio, ο Suveer Kothari, Director of Business Development στο Google Cast, δήλωσε: «Βασισμένοι στην επιτυχία του Chromecast, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το οικοσύστημα του Google Cast συνεργαζόμενοι στενά με κορυφαίους κατασκευαστές, όπως η Sony, και διευκολύνουμε τους χρήστες μας να απολαμβάνουν μουσική, ειδήσεις, podcasts και άλλα από τα καλύτερα ηχεία του σπιτιού τους.»

Το SongPal Link για αναπαραγωγή σε πολλά δωμάτια σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, που έχετε αποθηκεύσει στο smartphone ή τον υπολογιστή σας, μέσω Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι, με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Πείτε αντίο στα σφάλματα, στον ήχο που φθίνει και στις διακοπές. Το βελτιωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας (2,4GHz/5GHz) προσφέρει σταθερότερη διαδρομή σήματος με λιγότερες παρεμβολές και διασφαλίζει μια «ακλόνητη» αναπαραγωγή υπηρεσιών streaming μουσικής, όπως το Spotify Connect και άλλες υποστηριζόμενες υπηρεσίες του Google Cast for audio. Απολαύστε αυτές τις υπηρεσίες στην καλύτερη μορφή τους, αναβαθμισμένες σε ποιότητα ήχου, που πλησιάζει την υψηλή ανάλυση με το μοναδικό χαρακτηριστικό DSEE-HX™ της Sony, για πλουσιότερο και καλύτερο ήχο. Η έξυπνη διαχείριση ζωνών καθορίζει αποτελεσματικά τις προτεραιότητες στην κίνηση του ασύρματου δικτύου και σας χαρίζει πεντακάθαρο ήχο σε όσα δωμάτια θέλετε. Ρυθμίστε και ελέγξτε, εύκολα, τα πάντα από το smartphone ή το tablet σας, με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής SongPal™ (για Android και iOS) της Sony.

Ακόμα και αν ακούτε μουσική ασύρματα μέσω Bluetooth® δεν χρειάζεται να κάνετε εκπτώσεις στην ακουστική σας εμπειρία. Στην έκθεση CES, η Sony θα επιδείξει μια σειρά από καινούργια προϊόντα – από Μπάρες Ηχείων και Δέκτες AV, μέχρι ακουστικά κεφαλής και ασύρματα ηχεία – τα οποία υποστηρίζουν το νέο, αποτελεσματικό codec LDAC. Μέχρι τώρα, η μετάδοση ήχου υψηλής ανάλυσης μέσω συνηθισμένων συνδέσεων με Bluetooth συνεπαγόταν με μεγάλη συμπίεση του σήματος, η οποία υποβάθμιζε την ποιότητα του ήχου. Τώρα, όμως, το LDAC αυξάνει δραματικά την ικανότητα κωδικοποίησης και παρέχει εύκολο streaming από συσκευές, όπως το νέο Walkman® NWZ-ZX2, προς συμβατές συσκευές με ήχο υψηλής ανάλυσης.

Η νέα σειρά προϊόντων ήχου της Sony, που έρχεται να σας προσφέρει νέους τρόπους ακρόασης της μουσικής σας, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τους επόμενους μήνες.