Το ρολόι των SEALS…

luminox-launches-25th

Για τα 25 χρόνια της η ελβετική Luminox ρίχνει μια σειρά από high performance ρολόγια, αναβαθμισμένα classics. Μ ειδικό σύστημα φωτισμού που θα δίνει 25 χρόνια.

Το RECON Leader 8840 σχεδιάστηκε με τον πρώην ειδκό – Swiss Army Military Security NCO, κο Andrea Micheli και το “Leader,” είναι νέο μοντέλο alarm χρονογράφος για τη RECON series.

luminox-launches-25th 2

Με “split second timing, multiple time zones, walking speed tachymeter, contrast-color countdown quadrant” και πυξίδα έρχεται με military-style MOLLE (MOdular Lightweight Load-carrying Equipment) ειδικό πακέτο. Στα $978 USD.

Το αρχικό Original Navy SEAL μοντέλο εμφανίστηκε το 1989 και η έκδοση 25th Anniversary από ελαφρύ carbon-reinforced polycarbonate θα κοστίζει $444.

Το δε ANU (Authorized for Navy Use) Chronograph 4240 series είναι σχεδιασμένο για “Maritime Commandos” και “Elite Military Operatives” και θα κοστίζει $1,196.

Το Scott Cassell UVP Special Edition φτιάχτηκε για να τιμήσει τον Scott Cassell, έναν εξερευνητή των βυθών και δύτη μάχης για να υποστηριχθεί το σχέδιο του Undersea Voyager Project (UVP).