Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε πίστα χορού με την ανανεωμένη σειρά συστημάτων ήχου υψηλής ισχύος της Sony. Δημιουργήστε την αίσθηση ενός παγκοσμίου φήμης nightclub στο σπίτι σας και χορέψτε όλο το βράδυ με τους φίλους σας.

MHC-V7D_PartyLight_dark

 

MHC-V7D – Μπάσα που κάνουν το σπίτι να τρέμει, σε compact μέγεθος

Το MHC-V7D αποδίδει μπάσα που μιλούν στην ψυχή σας, με 1550W πίεσης ήχου (RMS 1440W, 105,5 dB SPL), χάρη στην νέα τεχνολογία Smart High Power της Sony, η οποία σχεδιάστηκε για να αυξήσει την ακουστική πίεση. Διαθέτει, επίσης, την τεχνολογία Clear Audio+™ της Sony για βελτιωμένες ρυθμίσεις ήχου με ένα μόνο άγγιγμα, καθώς και τη λειτουργία Football, η οποία βελτιώνει την αίσθηση που απολαμβάνετε όταν παρακολουθείτε αθλητικές εκδηλώσεις. Το MHC-V7D προσφέρει ιδανικό ήχο για κάθε περίσταση, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι σας, βλέπετε έναν αγώνα, είτε κάνετε πάρτι.

Κάντε τα αγαπημένα σας κομμάτια να ακούγονται ακόμα καλύτερα με ηχητικά εφέ DJ και Sampler, που μπορείτε να χειριστείτε εύκολα, αλλά και να προσθέσετε ήχους, όπως την αντίδραση του κοινού, ή ακόμα και τη δική σας φωνή στα αγαπημένα σας τραγούδια με τις δυο εισόδους μικροφώνων για Καραόκε. Το ηχοσύστημα MHC-V7D, με τα εντυπωσιακά μπάσα, σάς δίνει τη δυνατότητα να «ανεβάσετε τη θερμοκρασία», ικανοποιώντας παράλληλα και την οπτική σας απόλαυση, χάρη στα ενσωματωμένα και ρυθμιζόμενα φώτα για πάρτι, τα οποία μπορείτε να συγχρονίσετε με το ρυθμό της μουσικής.

MHC-V7D_partylight

Η νέα τεχνολογία Χειρισμού με κινήσεις του MHC-V7D σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείτε εύκολα στον κόσμο των DJ, καθώς θα ελέγχετε τη μουσική, αλλά και το φωτισμό στο πάρτι σας απλώς με την κίνηση του χεριού σας.

Συνδέστε το smartphone σας στο σύστημα ηχείων μέσω NFC™ και Bluetooth® για να κάνετε ασύρματο streaming και να ακούτε τις λίστες των τραγουδιών σας στο MHC-V7D. Διατηρήστε τον πλήρη έλεγχο της μουσικής και των φώτων, προσθέστε εφέ DJ και απολαύστε την αναπαραγωγή φωνής, ακόμα και όταν συναναστρέφεστε με φίλους σας στο πάρτι, χάρη στην νέα εφαρμογή της Sony, Fiestable. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play™ ή το App Store και συνδέστε το σύστημα MHC-V7D με την έξυπνη συσκευή σας, ώστε να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο.

Αυτή η πραγματική εμπειρία DJ προσφέρεται σε ένα «όλα σε ένα» σύστημα που εξοικονομεί χώρο. Εάν νιώσετε την ανάγκη να ξυπνήσετε πράγματι τους γείτονες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Party Chain για να συνδέσετε και να συγχρονίσετε το MHC-V7D με άλλα συμβατά συστήματα ήχου υψηλής ισχύος, όπως το SHAKE-X3D.

Ανεβάστε την ένταση με τα SHAKE-X3D

Είτε κάνετε πάρτι, είτε χουζουρεύετε ακούγοντας μουσική το Σαββατοκύριακο, το νέο σύστημα ηχείων δύο δρόμων της Sony, SHAKE-X3D, διαθέτει ένα τουήτερ 2,5 εκ. (1”) για καθαρά πρίμα, και ένα γούφερ 25 εκ. (9,8”) που αποδίδει μπάσα που τα σπάνε. Βιώστε 2300W πίεσης ήχου (RMS 1200W, 114,0 db SPL) χάρη στη νέα τεχνολογία Smart High Power, που δημιουργεί μια συναρπαστική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας. Η τεχνολογία Sound pressure horn της Sony βελτιώνει τη δύναμη και το βάθος των μπάσων αυξάνοντας την ακουστική του πίεση, ενώ το χαρακτηριστικό DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) ανεβάζει τη μουσική σας αποκαθιστώντας σήματα υψηλής συχνότητας, που συχνά χάνονται στις συμπιεσμένες πηγές ήχου. Το SHAKE-X3D είναι το ιδανικό σύστημα ηχείων, για κάθε περίσταση. Χάρη στη λειτουργία Party Chain, που διαθέτει, μπορείτε ακόμα και να συνδυάσετε περισσότερα συμβατά συστήματα Hi-Fi στο SHAKE-X3D, ώστε να δημιουργήσετε έναν ακόμα πιο ισχυρό ήχο.

Με το SHAKE-X3D θα γίνετε ο πρωταγωνιστής του πάρτι. Βάλτε ηχητικά εφέ DJ, με το πάτημα ενός κουμπιού, στα αγαπημένα σας τραγούδια, όσο τα ενσωματωμένα φώτα των ηχείων θα προσθέτουν μια πραγματική αίσθηση club στο σαλόνι σας. Χάρη στο NFC™ και το Bluetooth® μπορείτε να κάνετε streaming, να απολαμβάνετε μουσικό περιεχόμενο από την έξυπνη συσκευή σας στα ηχεία και να ελέγχετε το σύστημα ηχείων μέσω της εφαρμογής Fiestable, που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play ή το App Store.

Επιλεγμένες τεχνικές προδιαγραφές

 

Κωδικός μοντέλου MHC-V7D SHAKE-X3D
Απαιτήσεις ισχύος AC220V-240V, 50/60Hz AC120V-240V, 50/60Hz
Εξερχόμενη ισχύς ήχου Συνολικά RMS 1440W 1200W
Λειτουργία Λειτουργία CD, DVD, USB (x2), FM, Είσοδος ήχου (x2), NFC, Bluetooth (iAP μέσω BT) CD, DVD, USB (x2), FM, AM, Είσοδος ήχου (x2), NFC, Bluetooth (iAP μέσω BT)
Είσοδοι και Έξοδοι Είσοδος(οι) αναλογικού ήχου 2 2
Έξοδος(οι) αναλογικού ήχου 1 1
Έξοδος(οι) σύνθετου βίντεο 1 1
Θύρα(ες) USB 2 2
Έξοδος(οι) ηχείων μπροστά 1 2
Είσοδος(οι) μικροφώνου 2 (6φ) 2 (6φ)
Ήχος Λειτουργία ενίσχυσης μπάσων Bass Boost MEGA BASS MEGA BASS
Βελτίωση ήχου DSEE (ΑΥΤΟΜΑΤΟ) DSEE (ΑΥΤΟΜΑΤΟ)
Λειτουργία Football ΝΑΙ (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Αφήγηση/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Αφήγηση) ΝΑΙ (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Αφήγηση/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Αφήγηση)
Λειτουργία Party chain Ναι Ναι
Dolby Digital Ναι Ναι
Χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας Sound Entertainment Ναι Ναι
Φωτισμός ηχείων Ναι (ΦΛΑΣ) Ναι

(Πολύχρωμο)

Φώτα για πάρτι Ναι (Κόκκινο, μπλε, πράσινο /για επάνω και το πάτωμα)
Χειρισμός με κινήσεις Ναι No
Γενικά χαρακτηριστικά Σύστημα μπροστά ηχείων 3 δρόμων 2 δρόμων
Μπροστά ηχεία 1 2
Υποστηριζόμενες εφαρμογές Εφαρμογές Ναι (SongPal & Fiestable) Ναι (SongPal & Fiestable)
Βασική μονάδα Διαστάσεις (ΠxΥxΒ σε εκ.) (κατά προσέγγιση) 340 χλστ. x 924 χλστ. x 320 χλστ. 455 × 165 × 330 χλστ.
Βάρος (σε κιλά )(κατά προσέγγιση) 19 κιλά 5,9 κιλά
Μπροστά ηχείο Διαστάσεις (ΠxΥxΒ σε εκ.) (κατά προσέγγιση) 340 χλστ. x 924 χλστ. x 320 χλστ. 368 × 585 × 358 χλστ.
Βάρος (σε κιλά )(κατά προσέγγιση) 19 κιλά 14,5 κιλά