…για μια τηλεόραση που ‘μιλά’ Android σαν το κινητό και το tablet σου.

X94C

Σήμερα σε όλο τον κόσμο το Google Android λειτουργικό για smartphone έχει το 82% της αγοράς όπως μας λέει η εταιρία ερυευνών IDC. Το δε Apple iOS έχει σε παγκόσμια κλίμακα μόνο το 15%.

Η καινούργια, για φέτος, Android TV προσφέρει πιο ομαλή θέαση από ποτέ. Όλα όσα σας αρέσουν να κάνετε στο tablet ή το smartphone σας… τώρα μπορείτε να τα κάνετε και στη μεγάλη οθόνη!

00

Η Sony Android TV προσφέρει ζωντανές εικόνες και ήχο και σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών ακόμα – με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony.

X83C-Silver

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Voice Control, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, για να αναζητήσετε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας. Χάρη στην τεχνολογία Google Cast™ Ready, μπορείτε εύκολα να στείλετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή σας. Γρήγορα, διασκεδαστικά και απλά.

01

Και τώρα έρχονται τηλεοράσεις Android. Κανονικό Android, όχι κάποιο περίεργο λειτουργικό. Τις φέρνει πλέον η Sony. Τηλεοράσεις που επιπλέον διαθέτουν και τη τεχνολογία high dynamic range (HDR), την άλλη μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη που μαζί με το 4Κ εκτοξεύει την εικόνα.