xperia-z3+

  • European Soundbase για τη χρονιά 2015-2016: Sony HT-XT3
  • European Design TV για τη χρονιά 2015-2016: Sony KD-65X9005C
  • European Professional Compact System Camera: Sony α7II
  • European Travel Compact Camera: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V
  • European Compact System Lens: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS
  • European Multimedia Smartphone: Sony Xperia™ Z3+

 

Η Sony γιορτάζει τη φετινή της επιτυχία, καθώς έξι από τα προϊόντα της βραβεύτηκαν από την EISA (Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου), τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη. Η EISA είναι ένας φερέγγυος οργανισμός, γνωστός για την εφαρμογή των εξειδικευμένων γνώσεών του στην ανάλυση και την αξιολόγηση προϊόντων, και ως εκ τούτου τα έξι βραβεία που απέσπασε η Sony αποτελούν ένδειξη της συνεχούς δέσμευσής της να δημιουργεί πραγματικά καινοτόμα προϊόντα που διαθέτουν τόσο στυλ, όσο και ουσία.

HT-XT3

European Soundbase για την χρονιά 2015-2016: Sony HT-XT3

Η βάση ηχείων HTXT3 της Sony προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ήχο και χαρακτηριστικά εκτεταμένου δικτύου σε ένα λεπτό και κομψό πλαίσιο, που μπορεί να στηρίξει οθόνες έως 65 ίντσες και 50 κιλά. Χάρη στα ηχεία σπειρωτών καλωδίων, που ενσωματώνουν κώνους ενισχυμένους με fibreglass και ένα κεντρικό tweeter θολωτού τύπου, απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας απόδοση, ενώ τα δυο γούφερ με διάταξη downfiring αποδίδουν πολύ ισχυρά μπάσα. Διαθέτει εκπληκτική συνδεσιμότητα με HDMI, Ethernet, WiFi, USB, Bluetooth, NFC και είναι συμβατή με το Google Cast. Υποστηρίζει φορμά ήχου HiRes, όπως τα Dolby TrueHD, DTSHD Master Audio, FLAC, WAV και DSD, ενώ χάρη στις δυνατότητες δικτύου της, η βάση τηλεόρασης HTXT3 μπορεί να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σύστημα ήχου multiroom, το οποίο μπορείτε να ελέγχετε από την εφαρμογή SongPal της Sony. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια βάση τηλεόρασης με ηχεία που αποδίδει τέλειο ήχο, σε δελεαστική τιμή.

X90C-3

European Design TV για τη χρονιά 2015-2016: Sony KD-65X9005C

Δεν είναι συχνό φαινόμενο, μια τηλεόραση να σε εντυπωσιάσει πριν καν την ανοίξεις, αλλά η 65X9005C της Sony το καταφέρνει χάρη στο εκπληκτικό της στυλ. Αυτή η 65άρα οθόνη έρχεται να φέρει την κομψότητα του ultra-slim στο σαλόνι σας, με πάχος μόλις 4,9 χλστ., στο πιο λεπτό της σημείο. Κρεμάστε την οθόνη στον τοίχο, χάρη στην καινοτόμα λύση τοποθέτησης που εκμεταλλεύεται το κάθετο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα της Sony, ή εναλλακτικά προσαρμόστε τα κομψά στηρίγματα από αλουμίνιο στο κάτω μέρος της 65X9005C, για να αλλάξετε μεταξύ ευρείας ή στενής βάσης, ανάλογα με το πλάτος της επιφάνειάς σας. Ο σχεδιασμός της, ωστόσο, δεν είναι το μόνο δυνατό της σημείο, η 4K Ultra HD οθόνη σε συνδυασμό με την μοναδική τεχνολογία Triluminos Display της Sony προσφέρει ευκρινείς εικόνες με πλούσια χρώματα, που είναι εξίσου εντυπωσιακές, ενώ το Android TV συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης σε μια κομψή οθόνη.

Sony α7 II

European Professional Compact System Camera: Sony α7II

Η α7II είναι μια full frame CSC φωτογραφική μηχανή πραγματικής επαγγελματικής ποιότητας, που δημιουργεί έντονο ανταγωνισμό στα συστήματα DSLR και προσφέρει τεράστιες δυνατότητες απεικόνισης, και όλα αυτά μέσα σε ένα ελαφρύ σώμα. Ο full frame αισθητήρας 24 εκατομμυρίων pixel παρέχει εξαιρετικό δυναμικό εύρος καθώς και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο σε ρυθμίσεις με υψηλό ISO, ενώ το υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης προσφέρει γρήγορη και ακριβή εστίαση. Το σώμα μαγνησίου και η νέα λαβή της καινοτομούν στην αίσθηση και τη λειτουργία σε σχέση με τον προκάτοχό της, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις λήψεις με το χέρι, ειδικά σε κοντινά πλάνα και χαμηλές ταχύτητες κλείστρου. Για όλους αυτούς τους λόγους, η α7II αποτελεί μια σοβαρή εναλλακτική στις full frame DSLR.

sony-cybershot-dsc-hx90

European Travel Compact Camera: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V

Η Cybershot DSC-HX90/V της Sony είναι η μικρότερη compact φωτογραφική μηχανή, στον κόσμο, με super zoom και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο. Ο φακός Zeiss VarioSonnar T* προσφέρει ισχυρό εύρος αντίστοιχο με 24720mm, για να καλύψει όλες τις συνθήκες των ταξιδιών σας. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο παρέχει τη δυνατότητα λήψης στο ύψος του ματιού και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνθήκες με έντονο φως, ενώ όταν δεν το χρειάζεστε πλέον αποτραβιέται μέσα στο σώμα της κάμερας. Η LCD οθόνη περιστρέφεται κατά 180°, για δημιουργικές λήψεις από διαφορετικές γωνίες. Μπορείτε να εγγράψετε υψηλής ποιότητας βίντεο σε ταχύτητα 1080/60p. Η HX90V διαθέτει ενσωματωμένο GPS, και WiFi με τεχνολογία NFC. Αποτελεί μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή τσέπης, ιδανική για ταξίδια και όλες σας τις μετακινήσεις.

sony_sel90m28g_fe_90mm_f_2_8_macro

European Compact System Lens: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Ο φακός FE 90mm F2.8 Macro G OSS της Sony είναι ίσως ο καλύτερος φακός αυτού του τύπου, αφού στις δοκιμές απέδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν δει ποτέ οι ειδικοί της EISA. Είναι απίστευτα ευκρινής, ακόμα και στις γωνίες της εικόνας με μέγιστο διάφραγμα και έχει ελάχιστη αλλοίωση ή χρωματική απόκλιση. Η αντίθεση, που παράγει, ευθύνεται για πολύ πετυχημένες φωτογραφίες, ενώ χάρη στις στρογγυλεμένες λεπίδες διαφράγματος δημιουργεί όμορφο εφέ αποεστίασης στα f/2.8, με ομαλές διαβαθμίσεις στον τόνο. Με γερή κατασκευή, αθόρυβη εστίαση και αποτελεσματικό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, πρόκειται για έναν φακό εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

European Multimedia Smartphone: Sony Xperia Z3+

Το Xperia Z3+ της Sony προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό κομψού σχεδιασμού, ευελιξίας και ανθεκτικότητας. Το λεπτό smartphone, πάχους μόλις 6,9 χλστ., δεν είναι απλά ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Αλλά διαθέτει και μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες multimedia όσον αφορά στις υπέροχες φωτογραφίες, τα ευκρινέστατα βίντεο 4K και τον υψηλής ανάλυσης ήχο. Η καινούργια φωτογραφική μηχανή του, με αισθητήρα 5 megapixel και ευρυγώνιο φακό 25 mm, θα σας χαρίσει εντυπωσιακά selfies με όλη την παρέα, ενώ τα βασικά χαρακτηριστικά της φωτογραφικής μηχανής έχουν βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και ταχύτερη επεξεργασία. Αλλά και όσον αφορά στο κομμάτι του ήχου, είναι απόλυτα συμβατό με περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης, ενώ προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του σε όποια ακουστικά κι αν το συνδέσετε. Και σαν να μην ήταν αρκετά πλεονεκτήματα όλα αυτά, η Sony κατάφερε να σας προσφέρει διάρκεια μπαταρίας μέχρι δυο ημέρες.