Για να κάνεις κάθε επιφάνεια κινηματογραφική ή gaming οθόνη. Και με desing όσο ένα power bank!

MPCL1

Πραγματικά ΤΩΡΑ η τσάντα με το laptop ή το tablet είναι πλήρης. Με το απίθανο MPCL1 η Sony υπόσχεται πως με $350 θα έχεις τον καλύτερο smartphone-sized HD pico projector που μάλιστα ΕΙΝΑΙ και laser προβολέας.

MPCL1-slide

Τι έχεις;

Δεν είναι ένας full HD ακριβώς αλλά ένας 1920×720 high-res pico προβολέας, άλμα δίχως αμφιβολία σε μια εποχή όπου ακόμη και ο καλύτερος προβολέας έχει WVGA (800×480) ανάλυση στην κατηγορία.

Το εξαιρετικό δε ακόμη χαρακτηριστικό είναι πως ο laser προβολέας εστιάζει και μόνος σε αντίθεση με DLP, LED και LCoS μοντέλα ενώ η Sony μας λέει πως ακόμη και αν προβάλεις σε κυρτή επιφάνεια ή ανώμαλη η εικόνα θα είναι εστιασμένη χάρη στα στοιχεία των εlases και ένα σύστημα που ονομάζεται PicoP laser-beam scanning system μιας εταιρίας που ονομάζεται MicroVision και έχει MPCL1. Τα τρία lasers του συστήματος συνδυάζονται με έναν καθρέπτη MEMS και έτσι ακόμη και όταν μετακινείς πιο πίσω τον προβολέα δεν χρειάζεται να εστιάσεις.

MPCL1  2

Το gadget δίνει mini-HDMI in, μπαταρία κάπου δύο ώρες, streamαρισμα βίντεο από κινητό, tablet, ή laptop με Wi-Fi ενώ η μπαταρία των 3,000mAh φορτίζει αν θες και το κινητό.

Το μηχανάκι-θαύμα δίνει λέει από 40 μέχρι και 120 ίντσες από τα 4 μέτρα προφανώς όμως με μικρή φωτεινότητα προτίμησε μικρή εικόνα.