Για πολλούς λόγους, είναι Η τηλεοπτική είδηση των τελευταίων ετών…

macgyver

Κάποια έξυπνα μυαλά εκεί στο κανάλι CBS σκέφτηκαν πως με κάθε πικραμένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων 30 ετών να έχει rebootαριστεί, ήρθε η ώρα να δούνε την πιο αγαπημένη για εκατομμύρια: τον πολυμήχανο και πάντα ήρεμο MACGYVER.

next-macgyver

Ναι, ο MacGyver επιστρέφει στην TV με το reboot της σειράς των ’80s με ήρωα τον πράκτορα Angus MacGyver να είναι σε ανάπτυξη από τα CBS TV Studios κατά το Variety!


Όπως στο original, ο κύριος χαρακτήρας θα είναι ο MacGyver αλλά αυτή τη φορά το σενάριο θα εστιάσει σε όλη την καρριέρα του. Από τον καιρό που ήταν νεοσύλλεκτος και μετά. Φυσικά μιλάμε και πάλι για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής και out-of-the-box σκέψη.

"MACGYVER,</p

Το αρχικό MacGyver είχε διαρκέσει επτά σεζόν και πρωταγωνιστής ήταν ο αξιαγάπητος Richard Dean Anderson. Ο MacGyver ποτές δεν ήταν ένας τυπικός πράκτορας και σε αντίθεση με τύπους όπως οι Jason Bourne και James Bond δεν χρησιμοποιούσε όπλα ούτε και έδερνε τους ‘αντιπάλους’.

Με το μυαλό του και έναν ελβετικό σουγιά λοιπόν, σε ένα ακόμη remakes ενώ ήδη ετοιμάζονται τόσα και τόσα άλλα όπως το Charlie’s Angels από ταα ’70s, το Full House, μέχρι και Ghostbusters και πόσα άλλα.

Τι σημασία έχουν όμως όλα τα υπόλοιπα όταν ένας τόσο unique χαρακτήρας θα κάνει come back;