Εξαιρετικό νέο.

KD-75X9100C_Front_wall

Εκτός από τις σειρές X94C και X93C, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα είναι επίσης συμβατές με το HDR οι σειρές X91C, X90C, X85C και S85C, μέσω μιας ενημέρωσης δικτύου. Η Sony ξεκίνησε συνεργασίες με παρόχους υπηρεσιών streaming video, όπως το Amazon Video, ώστε να φέρει στους πελάτες της ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε HDR, μια κορυφαία τεχνολογία, με την οποία δημιουργούνται πιο βαθιά μαύρα, φωτεινότερες χρωματικές κορυφώσεις και πλουσιότεροι χρωματικοί τόνοι.

X80C

Το HDR αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας ή επιπέδων φωτεινότητας και φέρνει μεγαλύτερη αντίθεση στην οθόνη. Χάρη σε αυτήν τη βελτιωμένη αντίθεση αποκαλύπτονται οι λεπτές αποχρώσεις της εικόνας, από τα γεμάτα λεπτομέρειες μαύρα και τις σκιές, μέχρι τα πιο φωτεινά λευκά και τα χρώματα. Με τις τηλεοράσεις που είναι συμβατές με HDR, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν φωτεινότερα χρώματα, βελτιωμένες λεπτομέρειες και ευδιάκριτα φωτεινά σημεία, με βάθος και λεπτομέρειες στην εικόνα περισσότερο από ποτέ.

KD-75X9100C_Side

«Η Sony είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, που οι 4K Ultra HD τηλεοράσεις μας θα είναι πλέον συμβατές με HDR. Η Sony πάντα υπήρξε ηγέτιδα στο HDR, από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές μας με δυνατότητα HDR, μέχρι τη Sony Pictures, η οποία παρήγαγε περιεχόμενο σε HDR, και τη μεγάλη σειρά τηλεοράσεων συμβατών με HDR, μόνο η Sony μπορεί να φέρει την πλήρη εμπειρία θέασης HDR από το φακό στο καθιστικό σας.» δήλωσε ο Motoi Kawamura, Γενικός Διευθυντής στο TV Product Planning and Marketing στην Ευρώπη.

KD-75X9100C_Hero

Η αποκλειστική τεχνολογία X-tended Dynamic Range της Sony, που χρησιμοποιήθηκε στις σειρές X94C και X93C, βελτιώνει την εμπειρία θέασης σε περιεχόμενο, που είτε διαθέτει HDR, είτε όχι, παρέχοντας βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά. Η λειτουργία X-tended Dynamic Range, η οποία υπάρχει στην X93C της Sony, προσφέρει διπλάσιο εύρος φωτεινότητας, ενώ η λειτουργία X-tended Dynamic Range PRO, η οποία υπάρχει στην X94C, προσφέρει έως και τριπλάσιο εύρος φωτεινότητας.