Νάτη και η Philips…

Izzy

Στον συνωστισμένο χώρο των multi-room ηχείων μια ακόμη λύση που έχει πολύ ενδιαφέρον: Είναι τα Izzy BM5 και Izzy BM50. Με στόχο να μείνει η λύση ΟΣΟ πιο απλή γίνεται, η νέα λύση φαίνεται να είναι όσο πιο απλή γίνεται.

Συνδέεις όσα πιο πολλά συστήματα και τα δουλεύεις μαζί, ή το καθένα ξεχωριστά. Τα Izzy επιτρέπουν σε users να ακούνε από πλειάδα πηγών, ακόμη και mobile apps ή CDs, χωρίς να έχεις σύνδεση WiFi. Μόνο ένα ηχείο από όλα πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε smartphone και tablet με Bluetooth. Στη συνέχεια το Izzylink αναλαμβάνει τον ήχο σε κάθε σημείο του σπιτιού.

Izzy 2

Δύο μοντέλα

Το Izzy BM5 είναι ένα απλό, τετράγωνο ηχείο που μπορεί να συνδεθεί μέχρι και με τέσσερα άλλα ηχεία Izzy. Με απλό interface σερβίρει τον ήχο σε δύο 2.5-inch και ένα bass port.

Το άλλο είναι το Izzy BM50. Ένα πιο slim multi-room ηχείο που περιλαμβάνει ακόμη: CD player, ραδιόφωνο, αναπαραγωγή USB αλλά και Bluetooth ασύρματη σύνδεση. Μόνο του ή συνδεδεμένο με BM50 ή αλλά BM5 ηχείο με το Izzylink. Διαλέγεις CD, ραδιόφωνο και από άλλο BM50 και έτοιμος.

Izzy 00

Η εταιρία ισχυρίζεται πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις out of the box, χωρίς passwords, routers και apps. Μόνο με το κουμπί Izzylink ‘group’ δουλεύουν όλα μαζί, ενώ με ένα δεύτερο δουλεύει μόνο του το ένα.

Izzy 97