Mama mia…

STR-ZA5000ES

Αυτός είναι ο νέος ενισχυτής ES που μας παρουσιάζει η Sony. Το νέο της flagship model. Και ο STR-ZA5000ES είναι ένα pro ‘τέρας’. Δίνει 130W σε 9.2 λειτουργία και είναι πανέτοιμος για Ultra HD Blu-ray μηχανάκια και δισκάκια.

Απόλυτα ‘εγκαταστάστιμος’ ο ZA5000ES μπαίνει στην οικογένεια των Dolby Atmos ικανών μηχανών DTS:X με υποστήριξη για 11.1 κανάλια και super τροφοδοσίες. Ταυτόχρονα υποστηρίζει legacy format όπως DTS Master Audio και Dolby True HD.

Τι κάνει; Για πάμε…

Υποστηρίζει φυσικά High Resolution Audio αλλά και ΗDR, όλα τα υλικά είναι προσεγμένα, ψύχεται εύκολα ενώ με τον ZA5000ES έχεις έξι HDMI εισόδουςαλλά και 2 εξόδους με HDCP 2.2 που φτάνουν να διαχειριστούν πανεύκολα Ultra HD σήμα. Ο δε μετασχηματιστής είναι 50% μεγαλύτερος από τα προηγούμενα μοντέλα, νέος ο 32 bit επεξεργαστής.

Άφθονες Ethernet θύρες αλλά και συνεργασία με τα πιο διαδεδομένα πρωτόκολλα αυτοματισμών για το τέρας συμπληρώνουν ένα want it μηχάνημα για το home cinema των επόμενων 15 ετών σου. Πλήρης ΚΑΙ η λειτουργία από το μπροστινό πανελ χωρίς το χειριστήριο, κάτι που θέλουν οι εγκαταστάτες.

Νωρίς την άνοιξη του 2016…