Τα φώτα στράφηκαν στη νέα σειρά ακουστικών της Sony
h.ear on που συνόδευσαν το catwalk του Σέρβου σχεδιαστή Boško Jakovljević.

Sony_AXDW 2015

Η Sony, η οποία δίνει πάντα έμφαση στον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων της, δεν θα μπορούσε να λείπει από το 18ο Athens Xclusive Designers Week, το καθιερωμένο ραντεβού με τη μόδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου. Η Sony με την πολύχρωμη και κομψή σειρά ακουστικών h.ear on κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αντρικής κολεξιόν του Σέρβου σχεδιαστή Boško Jakovljević. Σε μια εκρηκτική συνεργασία, κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, τα μοντέλα φορούσαν τα ακουστικά της Sony δίνοντας μια πολύχρωμη, μουσική νότα στο show.

Sony_AXDW 2015_F

Η Sony είχε δυναμική παρουσία όχι μόνο εντός πασαρέλας αλλά και εκτός. Οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι είναι λάτρεις της μόδας και της υψηλής αισθητικής, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα υπέρκομψη σειρά ακουστικών της καθώς είχαν τη δυνατότητα να τη δούν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ακουστικά στο ειδικό stand που είχε η Sony στο χώρο της εκδήλωσης.

Sony_AXDW 2015_C

Σε ένα τετραήμερο αφιερωμένο στη μόδα και τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν την επόμενη άνοιξη – καλοκαίρι, γεμάτο καταξιωμένους αλλά και νέους σχεδιαστές του χώρου, η Sony εντυπωσίασε με τα τελευταίας τεχνολογίας αλλά πάντα κομψά προϊόντα της και έδωσε τη δική της πρόταση για μουσική… υψηλής αισθητικής!

Sony_AXDW 2015_B.jpg Sony_AXDW 2015_D Sony_AXDW 2015_F