HO&A_037_UHDA_LOGO_FINAL_v6

Αν κοιτάτε τώρα με αγάπη τα Blu-ray σας υπάρχει λόγος: το νέο όνομα είναι Ultra HD Premium και αφορά και τις ταινίες/περιεχόμενο και τα players που μας έρχονται το 2016. Είναι το Επόμενο Μέσο.

Πίσω από το μέσο τα βασικά μέλη – UHDA Board members των: The DIRECTV Group Inc, Dolby Laboratories, LG Electronics, Netflix, Panasonic Corporation, Samsung Electronics, Sony Corporation, Technicolor, The Walt Disney Studios, Twentieth Century Fox, Universal Pictures και Warner Bros. Entertainment αλλά και 35 εταιρίες που στηρίζουν την “next generation premium in-home entertainment platform.” Μαζί υπολογίζουν πως η αγορά για μια ‘next generation premium in-home entertainment platform’ θα στηρίξει μια αγορά Ultra HD που θα έχει οκταπλασιαστεί μέχρι και το 2019.

Το IHS εκτιμά πως θα πάμε από τα 12 εκατομμύρια τεμάχια σε UHD το 2014 σε 96 εκατομμύρια το 2019, με 300 εκατομμύρια σε χρήση μέχρι το 2019. Το νέο σύστημα είναι μέρος από ένα πρότυπο κοινό για OLED τηλεοράσεις και HDR τεχνολογία μεταξύ άλλων.

HO&A_037_UHDA_LOGO_FINAL_v6

Για περισσότερα λίγη αναμονή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA