Διευρύνετε τη μουσική σας απόλαυση με ήχο υψηλής ανάλυσης, Multi-room και άλλες επιλογές φορητής ακρόασης

SRS_ZR7_without_net_image

  • Ασύρματα ηχεία SRS-ZR7 και SRS-ZR5 με ήχο υψηλής ανάλυσης (το ZR7), SongPal Link και εύκολη πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα online εφαρμογών streaming μουσικής
  • Ασύρματα, ανθεκτικά στο νερό και φορητά ηχεία SRS-XB3 και SRS-XB2 με EXTRA BASS
  • h.ear go – το μικρότερο ασύρματο ηχείο στον κόσμο με ήχο υψηλής ανάλυσης

Σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ή και στο δρόμο, η μουσική σάς ακολουθεί παντού, με τα τελευταία ασύρματα ηχεία από τη Sony.

SRS_ZR7_rear_top_wht

Οι νέες προσθήκες στη σειρά ασύρματων ηχείων σάς προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαύσετε τη συναρπαστική καθαρότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης και σας φέρνουν πιο κοντά, από ποτέ, στον ήχο που δημιούργησε ο καλλιτέχνης. Ακόμα και αν ακούτε συμπιεσμένα μουσικά αρχεία MP3, η τεχνολογία DSEE HXTM της Sony αναβαθμίζει την αρχική συχνότητα δειγματοληψίας του σήματος και το bit-depth. Θα νιώσετε κερδισμένοι από την υψηλότερη πιστότητα και το μεγαλύτερο δυναμικό εύρος που φέρνει ό,τι κι αν ακούτε πιο κοντά στην ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης.

SRS_ZR5_HDMI_image2

Ακουμπήστε το Walkman®, το smartphone ή το tablet σας, που είναι συμβατά με NFC, πάνω στα μικρά και κομψά νέα ηχεία για να ξεκινήσετε streaming σε απίστευτα καθαρό ψηφιακό ήχο.

SRS_ZR7_standard_wht

Η ασύρματη ακρόαση δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστική. Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τρεις φορές περισσότερα δεδομένα μέσω Bluetooth® για πεντακάθαρη αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών, γεμάτη λεπτομέρειες και χωρίς καθυστερήσεις. Ενώ, με τις συναρπαστικές νέες επιλογές Multi-Room, το SongPal Link σάς δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε συμβατά ηχεία της Sony και μπάρες ηχείων ελέγχοντάς τα με το κινητό σας, για να απολαμβάνετε μουσική ακριβώς όπως σας αρέσει.

SRS_ZR7_standard_wht

Ασύρματα ηχεία SRS-ZR7 και SRS-ZR5

Το SRS-ZR7 προσφέρει την καθαρότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης, μέσα από μια κομψή εμφάνιση που ομορφαίνει κάθε χώρο. Τόσο το SRS-ZR7, όσο και το SRS-ZR5 διαθέτουν καινούργιες full-range μονάδες οδήγησης για μια ομαλή, διευρυμένη απόκριση συχνότητας, καθώς και δυο subwoofers και έναν παθητικό ακτινοβολητή που αποδίδουν βαθιά, ηχηρά μπάσα.

Το κομψό SRS-ZR7 σάς προσφέρει πάρα πολλές επιλογές ακρόασης. Ακουμπήστε ελαφρά για σύνδεση One-touch με συμβατές συσκευές με NFC. Κάντε streaming με Wi-Fi από τον οικιακό σας διακομιστή μέσων. Μοιράστε μουσική, online ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcasts από το κινητό σας, κατευθείαν στο ηχείο με το Google Cast™, ή εναλλακτικά απολαύστε τον συναρπαστικό κόσμο της online μουσικής με το Spotify Connect, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify του κινητού σας ως τηλεχειριστήριο.

Με την απέριττη, φιλική, νέα διασύνδεση της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής SongPal της Sony (για iOS/Android) ρυθμίστε εύκολα περισσότερα ηχεία για συγκλονιστικές ακουστικές εμπειρίες.

Χάρη στο Multi-Room, η οικογένεια και οι καλεσμένοι σας απολαμβάνουν κρυστάλλινη μουσική μέσω του Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο, όπου βρίσκεται ένα ασύρματο ηχείο. Ενώ χάρη στο Wireless Surround είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε αριστερά/δεξιά πίσω κανάλια για να βελτιώσετε το σύστημα της τηλεόρασης και της μπάρας ηχείων σας. Τοποθετήστε δυο ασύρματα ηχεία στο πίσω μέρος του δωματίου και απολαύστε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο και ζωντανεύει ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και video games. Το Wireless Stereo ενώνει δυο διαφορετικά ηχεία και δημιουργεί άμεσα ένα ευρύ στερεοφωνικό soundstage 2 καναλιών.

Το Wireless Stereo και το Wireless Surround θα υποστηρίζονται από την αναβάθμιση της εφαρμογής SongPal, που θα γίνει μετά τον Ιούνιο του 2016.

Ασύρματα, αδιάβροχα και φορητά ηχεία SRS-XB3 και SRS-XB2

Είναι αδιαμφισβήτητα τα μικρότερα ηχεία με τον μεγαλύτερο ήχο. Το SRS-XB3 και το SRS-XB2 κατασκευάστηκαν για να ευχαριστήσουν τους λάτρεις της μουσικής που μετακινούνται πολύ, διαθέτουν, λοιπόν, τεράστια διάρκεια μπαταρίας (μέχρι 24 ώρες το XB3, μέχρι 12 ώρες το XB2) και σας χαρίζουν περισσότερες ώρες ακρόασης χωρίς να ψάχνετε για πρίζα. Είναι αδιάβροχα, ακολουθώντας τα πρότυπα IPX5 και μπορούν να σταθούν εξίσου καλά στην κουζίνα σας, σε εξωτερικούς χώρους ή να σας ξεσηκώσουν σε ένα αυθόρμητο πάρτυ.

Τα καινούργια full-range ηχεία με παθητικούς ακτινοβολητές συνδυάζονται με τη μοναδική επεξεργασία DSP της Sony, που σας καθηλώνει. Το αποτέλεσμα είναι η νέα τεχνολογία EXTRA BASS, η οποία αναπαράγει το εύρος των συχνοτήτων, που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των σύγχρονων κομματιών της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Οτιδήποτε κι αν σας αρέσει να ακούτε, θα εντυπωσιαστείτε με τις δυνατότητές τους, που έρχονται σε αντίθεση με το μικρό τους μέγεθος.

Τοποθετήστε το XB3 οριζόντια για να γεμίσει το δωμάτιο με καθαρό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Αν δεν έχετε πολύ χώρο, τοποθετήστε το ηχείο κάθετα και απολαύστε καθαρό ήχου που διαχέεται ομοιόμορφα παντού.

Θέλετε ακόμα δυνατότερο ήχο; Με την εύχρηστη λειτουργία Speaker Add μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα και μια δεύτερη μονάδα XB3/XB2, και να αυξήσετε άμεσα την μουσική ισχύ σας, επιλέγοντας από τις λειτουργίες διπλού ηχείου και στερεοφωνικού ηχείου.

Επιπλέον, το XB3 μπορεί να φορτίσει το smartphone που έχετε συνδέσει – πολύ πρακτικό αν βρίσκεστε στον κήπο ή κάπου που δεν έχει πρίζα.

Φορητό ασύρματο ηχείο ήχου υψηλής ανάλυσης h.ear go

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο δρόμο, απολαύστε τέλειο ήχο με το h.ear go, το μικρότερο φορητό ασύρματο ηχείο στον κόσμο, που είναι συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το κομψό h.ear go αποδίδει ισχυρή ένταση με εντυπωσιακά λεπτομερή ήχο υψηλής ανάλυσης και απίστευτα μεγάλα μπάσα. Με το ενσωματωμένο Wi-Fi μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές streaming μουσικής, μέσω του Google CastTM και του Spotify Connect. Ενώ, χάρη στη συμβατότητα με σύστημα multi-room σάς παρουσιάζονται νέες προκλήσεις ακρόασης, με την εφαρμογή SongPal της Sony. Συνδέστε δυο μονάδες για ένα ασύρματο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων, ή προσθέστε το h.ear go ως ηχείο ασύρματης surround προέκτασης για να δώσετε άλλη ένταση στον οικιακό σας κινηματογράφο. Τέλος, με 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με μία μόνο φόρτιση, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε το πάρτι, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος.

 

Τα ασύρματα ηχεία SRS-XB3, SRS-XB2 και h.ear go θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Απρίλιο του 2016. Τα ασύρματα ηχεία SRS-ZR7 και SRS-ZR5 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Ιούνιο του 2016.
Μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων εδώ: SRS-ZR7, SRS-ZR5, SRS-XB3, SRS-XB2, h.ear go.