UHP-H1_front2

Πέρα από το Blu-ray: η Sony παρουσιάζει μια συσκευή αναπαραγωγής κορυφαίου ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης
Για τον καταναλωτή που απαιτεί τέλειο ήχο, μαζί με τέλεια εικόνα

 

  • Συσκευή αναπαραγωγής κορυφαίου ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης UHP-H1
  • Συσκευή Blu-ray Disc™ BDP-S6700 με αναβάθμιση σε 4K UHD

 

Πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες στην οικιακή ψυχαγωγία, η Sony ανακοίνωσε σήμερα δυο κορυφαία προϊόντα, που έρχονται να προστεθούν στη σειρά συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray Disc, και τα οποία συνδυάζουν την τέλεια ποιότητα εικόνας με τον ισχυρό ήχο.

 

Συσκευή αναπαραγωγής κορυφαίου ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης UHP-H1

Οι εξαιρετικές εικόνες σε ταινίες από Blu-ray Disc είναι μόνο η αρχή με τη νέα συσκευή UHP-H1. Η πρώτη συσκευή αναπαραγωγής κορυφαίου ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης της Sony στρέφει την προσοχή όλων στον ήχο, με μια κατασκευαστική φιλοσοφία που επικεντρώνεται στο συνδυασμό της καλύτερης εμπειρίας θέασης με την καλύτερη εμπειρία ακρόασης.

 

Η UHP-H1 σάς χαρίζει αναπαραγωγή ήχου από κάθε πηγή – από CD, μέσα από το οικιακό σας δίκτυο ή κάνοντας streaming από online υπηρεσίες μουσικής – σε ποιότητα που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι απαιτητικοί λάτρεις του ήχου. Μπορεί να σταθεί μόνη της ή να ενσωματωθεί εύκολα σε σύστημα Wireless Multi-room. Βάλτε ένα CD, ένα Super Audio CD ή ένα Blu-ray Disc, συνδέστε ένα USB με αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης ή περιηγηθείτε στις ενσωματωμένες εφαρμογές ήχου, όπως το Spotify και το Deezer. Ό,τι και αν ακούτε, ο ήχος που κατακλύζει το χώρο είναι ρεαλιστικός και έχει την καθαρότητα ήχου υψηλής ανάλυσης, ενώ μπορείτε να τον αναπαράγετε με ασύρματα ηχεία σε όλο το σπίτι.

UHP-H1_DiscOpen

Η εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας της UHP-H1 ξεκινάει από τον εξαιρετικό άκαμπτο σχεδιασμό του σκελετού της, που ελαχιστοποιεί τις μηχανικές δονήσεις. Φυσικά, διαθέτει codec ήχου, που σας προσφέρουν την απόλαυση πεντακάθαρων αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης κωδικοποιημένα έως και 192kHz/24-bit και διπλό DSD (5,6MHz). Μέσω του DAC, απόλυτης ακριβείας, 32-bit 768kHz, έχετε έξοδο αναλογικού ήχου 2 καναλιών στον ενισχυτή hi-fi σας, στον δέκτη οικιακού κινηματογράφου σας ή στη βάση τηλεόρασης με ηχεία, για απίστευτα καθαρό και φυσικό ήχο.

Οι περισσότερες συσκευές Blu-ray στέλνουν ήχο και εικόνα στην τηλεόραση μέσω της ίδιας εξόδου HDMI. Για να σας εξασφαλίζει ασυμβίβαστη ποιότητα ήχου, η UHP-H1 μπορεί να χωρίσει τα σήματα ήχου και εικόνας, στέλνοντάς τα σε διαφορετικές εξόδους HDMI, ώστε να μειωθεί η παρεμβολή του cross talk. Διαθέτει, επίσης, μια λειτουργία Audio Direct, η οποία σιγάζει την έξοδο εικόνας της συσκευής και σβήνει το μπροστά πάνελ, για να έχετε τον καθαρότερο δυνατό ήχο.

UHP-H1_cw1

Με το ενσωματωμένο Bluetooth® μπορείτε να βάλετε τα ασύρματα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε τα soundtrack από τις ταινίες, μουσική από δίσκους ή να κάνετε streaming σε αρχεία ήχου, χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Η τεχνολογία LDAC™ της Sony τριπλασιάζει την ταχύτητα των δεδομένων, που μεταδίδονται μέσω Bluetooth, και κάνει την ασύρματη ακρόαση ακόμα πιο λεπτομερή και διαυγή.

Είτε βλέπετε ταινίες, είτε ακούτε το αγαπημένο σας CD, ή ακόμα κι αν απολαμβάνετε μουσικά αρχεία MP3 σε USB, η τεχνολογία DSEE HXTM αναβαθμίζει την αρχική συχνότητα δειγματοληψίας του σήματος και το bit-depth. Η υψηλότερη πιστότητα και το μεγαλύτερο δυναμικό εύρος σάς φέρνουν πιο κοντά στην ποιότητα υψηλής ανάλυσης.

Από όποια πηγή κι αν ακούτε, με το Wireless Multi-room, χάρη στο SongPal Link™, μοιράζεστε την κορυφαία ποιότητα ήχου από τη συσκευή UHP-H1 σας, παντού στο σπίτι.

BDP-S6700_cw01h

Και μην νομίσετε ότι έχει παραμεληθεί η εικόνα, αντίθετα, θα απολαύσετε ταινίες Blu-ray σε Full HD, οι οποίες εκμεταλλεύονται την αναβάθμιση 4K στα 60p, με περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας χάρη στο SuperBitMappingV, και οι οποίες θα φέρουν μια νέα πνοή στην αγαπημένη σας συλλογή ταινιών σε δίσκους.

Συσκευή Blu-ray Disc BDP-S6700 με αναβάθμιση 4K UHD

Η συσκευή BDP-S6700 αναβαθμίζει ταινίες Blu-ray σε λεπτομέρειες 4K UHD, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος των δυνατοτήτων της. Όπως και η συσκευή αναπαραγωγής κορυφαίου ήχου και βίντεο UHP-H1, είναι ένα ισχυρός κόμβος που σας βοηθά να απολαύσετε άψογο ήχο και συνδέεται εύκολα με το σύστημα Wireless Multi-room, που έχετε.

Με τις υπηρεσίες streaming όπως το Spotify και το Deezer, δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ η μουσική σας. Χάρη στην εφαρμογή SongPal Link, έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές ακρόασης σε ολόκληρο το σπίτι με το Wireless Multi-room. Το Bluetooth με LDAC σάς διασφαλίζει καθαρότερη και λεπτομερέστερη ασύρματη ακρόαση με τα ακουστικά σας.

Η νέα συσκευή αναπαραγωγής κορυφαίου ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης UHP-H1 θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τον Μάιο του 2016, και η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray με αναβάθμιση σε 4Κ BDP-S6700 θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάρτιο του 2016. Μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις προδιαγραφές της συσκευής UHP-H1 εδώ και της BDP-S6700, εδώ.

BDP-S6700_front