Τα μπάσα κάνουν τη διαφορά: νέα σειρά προϊόντων ήχου EXTRA BASSTM[i] της Sony. Μια νέα σειρά προϊόντων ήχου για όσους δεν χορταίνουν τα μπάσα…

 EXTRABASS_ConceptShot_MDR_XB650BT_Blue

  • GTK-XB7 – high power ηχοσύστημα όλα σε ένα, με έντονο ήχο και φωτορυθμικά
  • SRS-XB3 – κομψό, ανθεκτικό στο νερό και φορητό ασύρματο ηχείο με διάρκεια μπαταρίας περίπου 24 ώρες
  • SRS-XB2 – μικρό, όσο μια παλάμη, ανθεκτικό στο νερό και φορητό ασύρματο ηχείο με διάρκεια μπαταρίας περίπου 12 ώρες
  • MDR-XB650BT- ελαφριά, ασύρματα ακουστικά με δομή bass booster και διάρκεια μπαταρίας περίπου 30 ώρες

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη νέων προϊόντων ήχου αφιερωμένα στα βαθιά μπάσα. Η γνωστή σειρά ακουστικών EXTRA BASS, για εσάς που βρίσκεστε σε κίνηση και θέλετε να φέρετε τον ήχο του κλαμπ στο σπίτι σας, διευρύνεται με καινούργια προϊόντα, που δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της χορευτικής μουσικής να απολαμβάνουν την ένταση των βαθιών μπάσων, όπου κι αν βρίσκονται, με το «όλα σε ένα» high power ηχοσύστημα ή τα φορητά ασύρματα ηχεία.

GTK-XB7

Μία συσκευή, δυνατά μπάσα. Εξαιρετικός ήχος, απίστευτη ισχύς και τρομερή απόκριση χαμηλής συχνότητας από δυο μεγάλα woofer 26 εκ., το XB7 μετατρέπει τις βραδιές στο σπίτι σε μια κορυφαία εμπειρία διασκέδασης.

Η μοναδική τεχνολογία EXTRA BASS της Sony χρησιμοποιεί την τεχνολογία DSP, η οποία επεξεργάζεται έξυπνα συχνότητες ανάλογα με την πηγή τους, ενώ παράλληλα διατηρεί εξαιρετική ποιότητα ήχου. Ακούτε, αλλά και αισθάνεστε, πιο έντονα τη μουσική, με δυνατά, βαθιά μπάσα που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα κομμάτια ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής

Συναρπαστικά πολύχρωμα φωτορυθμικά 3 κατευθύνσεων, δεσμίδες φωτός, στροβοσκοπικά φλας και φώτα ηχείων, όλα συγχρονίζονται με τη μουσική και μετατρέπουν το δωμάτιό σας σε κλαμπ.  Πάρτε το παιχνίδι επάνω σας. Χάρη στο Multi Layout μπορείτε να τοποθετήσετε το XB7 κάθετα ή στο πλάι και να απολαμβάνετε εντυπωσιακό στερεοφωνικό ήχο, προς κάθε κατεύθυνση. Με την εύχρηστη λειτουργία Speaker Add, μπορείτε να συνδέσετε και ένα δεύτερο XB7, μέσω Bluetooth, για να διπλασιάσετε άμεσα την μουσική ισχύ σας.

MDR-XB650BT_B_swivel

Καταπληκτικός ήχος, χωρίς καλώδια. Κάντε streaming στα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω Bluetooth, με το One-touch listening, με ένα μόνο άγγιγμα στο smartphone ή το tablet σας με NFC. Και αν θέλετε να γίνετε ο DJ της βραδιάς, χρησιμοποιείστε την εφαρμογή SongPal της Sony από το κινητό σας, για να προσθέσετε σούπερ εφέ σε στυλ DJ. Μπορείτε ακόμα, να φορτίζετε το τηλέφωνο ή το tablet σας, μέσω USB, όσο παίζετε μουσική, ή να συνδέσετε συσκευές αναπαραγωγής MP3 ή άλλη πηγή ήχου, μέσω της εισόδου ήχου.

SRS-XB3 / SRS-XB2

Εντυπωσιάστε τους φίλους σας όταν βρίσκεστε έξω με τα ασύρματα, φορητά ηχεία SRS-XB3 και SRS-XB2 με αποκλειστικό κουμπί EXTRA BASS, που δίνει ζωή στα πάρτι.

Το XB3 στεγάζει ένα σωρό κορυφαίες τεχνολογίες, χάρη στις οποίες μπορεί να αποδίδει τόσο έντονα μπάσα, μέσα από ένα τόσο μικρό μέγεθος. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η καινούργια μεγάλη, 48mm, full range μονάδα ηχείου, η μοναδική τεχνολογία DSP της Sony, η οποία εφαρμόζει δυναμικά την καλύτερη διαδικασία συμπίεσης, ώστε να ταιριάζει σε κάθε επίπεδο του κομματιού, η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, ώστε να επιτυγχάνεται σταθερή και σημαντική ισχύς εξόδου και οι διπλοί παθητικοί ακτινοβολητές, ώστε να μεγαλώνει το εύρος των μπάσων.

Με βάρος μόλις 930 γρ., είναι αρκετά μικρό για να το παίρνετε παντού μαζί σας και με μπαταρία με διάρκεια ζωής 24 ώρες[ii] συνεχούς ασύρματης χρήσης, μπορείτε να διασκεδάζετε μέχρι το πρωί.

Ο ισχυρός ήχος του μικρότερου SRS-XB2 θα σας κάνει να μην πιστεύετε στα μάτια σας! Με μέγεθος που χωράει στην παλάμη σας και βάρος μόλις 480 γρ. καταφέρνει και χωράει μια πρόσφατα ανεπτυγμένη μονάδα ηχείου full range 42 χλστ.. Διαθέτει πολύ δυνατούς μαγνήτες, που αποδίδουν καθαρό ήχο μπάσων και ένα ελαφρύ διάφραγμα, που βελτιώνει τα επίπεδα πίεσης του ήχου. Το XB2 διαθέτει, επίσης, την τεχνολογία επεξεργασίας σήματος DSP της Sony και έναν παθητικό ακτινοβολητή, που συμβάλουν στην επίτευξη υψηλής ακουστικής πίεσης και έντονων μπάσων.

SRS_XB2_insitu_02_orangered,lightgreen,green

Με λίγες μόνο ώρες φόρτισης της μπαταρίας έχετε περίπου 12 ώρες συνεχούς ασύρματης χρήσης, για να μην ανησυχείτε ότι θα ξεμείνετε από μουσική.

Και τα δυο ασύρματα ηχεία έχουν πολλές επιλογές χρήσης. Το XB3 είναι ένας χαμαιλέοντας, ιδανικός για πάρτι, τοποθετήστε το οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα με το δικό σας στυλ και το δικό σας χώρο. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία Speaker Add[iii], που υπάρχει τόσο στο XB2, όσο και στο XB3, για να προσθέσετε ασύρματα δυο ηχεία μαζί και να έχετε ακόμα πιο ισχυρό ήχο. Με τη λειτουργία Double μπορείτε να αναπαράγετε μουσική μέσω των δυο ηχείων ταυτόχρονα, ενώ με τη λειτουργία Stereo μπορείτε να αναπαράγετε μουσική στερεοφωνικά. Ακόμα κι αν κάνετε πάρτι δίπλα σε πισίνα, εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα πιτσιλίσματα, αφού τα ηχεία σας είναι ανθεκτικά στο νερό.[iv] Είναι τόσο εύκολα στη χρήση, με σύνδεση one-touch Bluetooth® με NFC, που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε το smartphone ή τη μουσική σας συσκευή στο ηχείο και άμεσα θα αρχίσουν να ακούγονται οι μελωδίες σας.

MDR-XB450AP

Τα ακουστικά MDR-XB650BT είναι συμβατά με Bluetooth® και αποτελούν την compact προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα σειρά ακουστικών EXTRA BASS της Sony. Με την αποκλειστική, σε αυτήν τη σειρά, μονάδα οδήγησης 30 χλστ., την ενσωματωμένη δομή ενίσχυσης μπάσων, καθώς και το αποκλειστικό διάφραγμα EXTRA BASS, τα ακουστικά αποδίδουν ιδιαίτερα ρεαλιστικές νότες, οι οποίες διαμορφώνουν με ακρίβεια το ρυθμό και την ευχάριστη αίσθηση του μπάσου.

SRS_XB3_MDR_XB450BT_green

Απολαύστε μουσική χωρίς καλώδια, με σύνδεση One-touch Bluetooth® μέσω NFC. Είναι συμβατά με codec AAC και aptX® Bluetooth® και προσφέρουν ήχο κορυφαίας ποιότητας, ακόμα και όταν ακούτε ασύρματα.

Τα ακουστικά σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν μια βελτιωμένη αναπαραγωγή βαθιών μπάσων. Τοποθετούνται στα αυτιά σας καταλαμβάνοντας μια μεγάλη επιφάνεια επαφής και έτσι παραμένουν σταθερά, ενώ αντιστέκονται στην ένταση των μπάσων. Τα μαξιλαράκια είναι μαλακά και εφαρμόζουν κοντά στο δέρμα σας για απόλυτη άνεση και ισορροπημένο ήχο. Χάρη στην περιστροφική τους δομή, διπλώνουν εντελώς, ώστε να τα φυλάτε εύκολα και να τα μεταφέρετε, όπου κι αν πηγαίνετε.

Με λίγες, μόνο, ώρες φόρτισης, η διασκέδασή σας θα συνεχιστεί για πάρα πολύ, αφού αρκεί για περίπου 30 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής.

SRS_XB3_rear_red

SRS_XB2rear_red

SRS_XB3_2way_kha_002

SRS_XB3_front_lgr

SRS_XB3_rear_blu_terminal

Η νέα σειρά προϊόντων ήχου EXTRA BASS, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Απρίλιο του 2016

Μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων εδώ: GTK-XB7, SRS-XB3, SRS-XB2, MDR-XB650BT

[i] Το EXTRA BASS είναι εμπορικό σήμα της Sony Corporation.

[ii] Με σύνδεση Bluetooth.

[iii] Η λειτουργία Speaker add μπορεί να ενώσει μόνο ίδια προϊόντα.

[iv] Σύστημα κατάταξης IPX5. Η συσκευή δεν είναι απόλυτα ανθεκτική στο νερό. Μην τη βυθίζετε σε νερό. Μην την εκθέτετε σε θαλασσινό νερό.