Δεν είναι μόνο η ανακοίνωση πλέον για την διαθεσιμότητα και την τιμή του PlayStation VR. Η Sony φαίνεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει και ένα bundle μαζί με PlayStation Camera, αλλά και με ένα PlayStation Move controller μαζί.

0

Ο κος Shuhei Yoshida, των Sony Worldwide Studios είπε λέει στο TechInsiderΑ: “there will be a bundle in the SCEA region with Move and a Camera.” Θα υπάρχει λοιπόν και ένα πακέτο PlayStation VR για Ευρώπη με όλα τα τεμάχια που είναι απαραίτητα για virtual reality. Για τις γιορτές;

Μοιάζει βέβαιο ενώ η Sony λέει πως έχει πάνω από 230 developers που δουλεύουν για video games με χρήση virtual reality, ανάμεσα τους το PlayStation VR Worlds, μια έκδοση του Star Wars Battlefront και το Tumble VR.

Το δε PlayStation VR θα προσφέρει και ένα Cinematic mode, με τρία επίπεδα zoom και άλλες options για τα παιχνίδια στο PlayStation 4 ενώ το ίδιο χαρακτηριστικό θα έχει και το Netflix αλλά και άλλες streaming apps.

Ο ανταγωνισμός δε θα είναι το Oculus Rift, που θα κοστίζει από αυτό το μήνα στα 600 euro και το Vive των Valve και HTC που έρχεται Απρίλιο στο 800 euro.