GTK-XB5_Black_Front-Large

Φωνάξτε τους φίλους σας και οργανώστε πάρτυ με αυτό το στυλάτο ηχοσύστημα της Sony. Το GTK-XB5 και το MHC-V77DW είναι οι καινούργιες προσθήκες στη πανίσχυρη σειρά ηχοσυστημάτων, που θα μετατρέψουν το καθιστικό ή τον κήπο σας σε κλαμπ. Με ισχυρό ήχο, φωτισμό και εύκολη ασύρματη σύνδεση, αυτά τα ηχεία θα τραβήξουν όλη την προσοχή επάνω τους.

Είναι ιδανικά για λάτρεις της ηλεκτρονικήςdance μουσικής, μιας και με το άγγιγμα ενός κουμπιού ανεβάζουν ακόμα πιο πολύ τα μπάσα. Βάλτε όσο δυνατά θέλετε το αγαπημένο σας κομμάτι, πάντα με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να χάνετε ούτε νότα, όσο το DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) της Sony θα αναβαθμίζει και εμπλουτίζει την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων. Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση, παίξτε με τις προσαρμόσιμες λειτουργίες φωτισμού και τα διάφορα ηχητικά εφέ για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει.

  • Με τόσο μεγάλη ισχύ και EXTRA BASS™, αυτά τα ηχεία ήρθαν για να δώσουν ζωή στα πάρτυ σας
  • Strobe lighting για αυθεντική ατμόσφαιρα κλαμπ στην πίστα
  • Compact σχεδιασμός για εύκολη μεταφορά

Ανεβάστε τα μπάσα

Η τεχνολογία EXTRA BASS της Sony προσθέτει βαθιά κι έντονα μπάσα στο πανίσχυρο ηχοσύστημα XB5. Αυτό το νέο μέλος της σειράς είναι το αδερφάκι του δημοφιλούς GTK-XB7, που είναι μικρότερο και ελαφρύτερο κατά 20%, για να το παίρνετε παντού μαζί σας και να απολαμβάνετε στερεοφωνικό ήχο, όπως σας αρέσει κάθετα ή οριζόντια, ενώ διαθέτει όλες τις σημαντικές λειτουργίες υψηλής πίεσης του ήχου και φωτορυθμικά εφέ, καθώς και ενιαία σχεδίαση.

 MHC-V77DW_08gesture_R

Ο φωτισμός στο περίγραμμα αλλάζει χρώμα και συγχρονίζεται με το ρυθμό της μουσικής, ενώ το strobe lighting προσδίδει ατμόσφαιρα κλαμπ στο πάρτυ σας. Επιλέξτε μεταξύ του πράσινου, του μαύρου, του κόκκινου και του μπλε.

Χάρη στην εφαρμογή SongPal[1], που υπάρχει σε αυτό το ηχείο, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε εφέ, όπως το φωτισμό, απευθείας από το smartphone σας. Ενώ, χάρη στο Bluetooth® ή τη σύνδεση one touch NFC δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για καλώδια. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να το συνδέσετε με καλώδια, αν θέλετε.

Τι είναι καλύτερο από ένα ηχείο που πρωταγωνιστεί στο πάρτυ σας; Μα φυσικά δυο ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, με τη λειτουργία Speaker Paring. Δημιουργήστε σύζευξη με ένα άλλο XB5 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Speaker Add και διασκεδάστε διπλά με τον ίδιο ποιοτικό ήχο.

 MHC-V77DW_10carry.tif-Large

Δώστε το προσωπικό σας στίγμα την πίστα

Το ηχείο V77 στέκει ψηλό κι επιβλητικό, με ενιαία σχεδίαση που εκτοξεύει ισχυρά μπάσα με εύχρηστο και διαδραστικό τρόπο, ώστε να είναι πάντα στο επίκεντρο του πάρτυ. Σχεδιάστηκε για να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο, ενώ μετακινείται εύκολα με τα ροδάκια και τη λαβή του. Τοποθετήστε το στο ιδανικό σημείο για έντονο ήχο με την τεχνολογία Sound Pressure Horn. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Fiesta για να δώσετε ένα ευρύτερο φάσμα ήχου στη μουσική σας, ό,τι ακριβώς χρειάζεται το πάρτυ στον κήπο σας.

 MHC-V77DW_04top_Pink_R

Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, για να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές streaming, μέσω του Google Cast™[2] και του Spotify Connect. Η λειτουργία Wireless Party Chain σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε ασύρματα έως και 10 μονάδες, μέσω Wi-Fi, με συγχρονισμένο ήχο και φωτισμό για την απόλυτη εμπειρία πάρτυ.

 MHC-V77DW_Party-Mid

Το V77, με τη λειτουργία Space illuminating lighting, εκπέμπει πολύχρωμο φως από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, ταυτόχρονα με το ρυθμό. Η λειτουργία ελέγχου κινήσεων παραμένει εξίσου διαδραστική όπως και στον προκάτοχό του, το MHC-V7D. Έχουν προστεθεί δυο καινούργιες πινελιές, το πλήκτρο αφής και η αποκλειστική λειτουργία φωτισμού με συγκεκριμένο θέμα. Στο βελτιωμένο σχεδιασμό του έχει προβλεφθεί η επάνω επιφάνειά του να είναι splash-proof, ώστε να μην ανησυχείτε όποτε πλησιάζουν κοντά του ποτήρια με ποτά.

 GTK-XB5_1_red-Mid

Αυτό το σούπερ ηχείο αναπαράγει ήχο από πολλαπλές πηγές με σύνδεση HDMI, Bluetooth® και NFC, για απλή σύνδεση με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, διαθέτει είσοδο ήχου καθώς και CD/DVD, USB, 2 εισόδους μικροφώνου και ραδιόφωνο, με δυο λόγια αυτό το ηχείο έχει τα πάντα.

 

Και τα δυο θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2016.

[1] Το SongPal είναι μια εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να ενώνετε ηχεία της Sony σε όλο το σπίτι και να ρυθμίζετε τη μουσική σας μέσω Wifi ή Bluetooth®, δηλαδή, μπορείτε να ψάχνετε μουσική μέσω online streaming.

[2] «Το Google Cast είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.»

GTK-XB5_Green_Side_R GTK-XB5_Red_Side-Large