large_p1-2

Η επόμενη ημέρα για το διασημότερο drone στον πλανήτη. Είναι εδώ. Καλύτερο, πιο ικανό στην αποφυγή εμπορίων, με ανώτερη εικόνα και σε βίντεο και σε φωτογραφίες. Αυτό είναι το νέο DJI Phantom 4 Pro. Και η ώρα να δείτε έχει έρθει. Πάμε.

dji-phantom-4-pro-neue-fernbedienung

Το νέο πουλέν της κινεζικής εταιρίας drone DJI already στο consumer κομμάτι είναι εδώ. Και είναι το Phantom 4 Pro, ένα update που έρχεται μόλις οκτώ μήνες μετά το 4άρι. Με καλύτερη κάμερα, προηγμένο obstacle avoidance σύστημα, επιλογές από intelligent flight modes για να πάρει απόσταση από το top της σειράς των Phantom line. Η κάμερα είναι 1 ίντσας CMOS 20 megapixel και με 11.6 stops δυναμική κλίμακα. Νέο σύστημα για το “rolling shutter” εφέ κάτι που η DJI καταπολεμά με ένα νέο mechanical shutter. Μπορεί δε να τραβήξει 14 φωτό/δευτ. σε burst mode και slow motion σε 60 frames per second.

Σημαντικότατο το νέο sensor package με obstacle avoidance, που δεν δουλεύει μόνο σε κίνηση μπροστά. Το Phantom 4 Pro έχει αισθητήρες και στις 4 πλευρές και έτσι αποφεύγει και σε κίνηση πλάγια και σε κίνηση πίσω. Η ταχύτητα σε obstacle avoidance mode φτάνει τα 31 mph. Αλλαγές και στο remote αφού υπάρχει πλέον και μοντέλο με built-in οθόνη ώστε να χτυπήσει τις 3D Robotics, Yuneec. Κοστίζει $1,499, ή $1,799 για τον controller με την οθόνη.
Και ένα εντυπωσιακό βίντεο.

dji-phantom-4-pro-seitlich