hp-z2-mini

Αυτό είναι το νέο πουλέν της HP, το Z2 Mini. Ένα mini PC με workstation-class τμήματα! Μέσα έχει παρακαλώ: Intel Xeon CPU, NVIDIA Quadro mobile M620 και τεχνολογία M.2 SSD. Όλα σε ένα κουτί 2.3′ και μέγεθος 90% μικρότερο από ένα κλασικό business-class towe όπως λέει η HP. Σε δε top configuration είναι δύο φορές πιο ισχυρό από το πιο ισχυρό mini PC στην αγορά. Μπορεί δε να δώσει εικόνα σε έξι οθόνες!

Το Z2 Mini είναι 63% πιο ήσυχο από το HP business-class mini PCs, χάρη σε custom cooling σύστημα. Το δε σχέδιο: “the octagon form of the Z2 Mini is the most uniquely designed workstation in HP’s 35 years of workstation history.” Αυτό λέει η εταιρία με την HP να έχει στόχο CAD, σχεδιασμό και 3D users.

Στα Spec έχουμε 32GB DDR4 RAM και ένα HP Z Turbo Drive, με το M.2 SSD να δίνει ανάγνωση στα 1GB/s και 1.5TB. Διαλέγεις Intel Core i7, i5, ή i3 CPU, αλλά και Intel Xeon E3-1200v5 ειδικά για workstations και servers.

hp-z2-mini-workstation-press-deck_page_25

Υπάρχει και επιλογή για NVIDIA mobile M620 Quadro GPU με 2GB VRAM. Δεν υπάρχει δε Thunderbolt 3 θύρα αλλά έχουμε αρκετές DisplayPort slots. Δεν υπάρχει δε HDMI port αλλά η USB-C κάνει δουλειά. Τιμή; από τα $699, με Intel Core i3 χωρίς discrete γραφικά.