Η LG Display ανακοίνωσε τον διπλασιασμό της παραγωγής των μεγάλων OLED panels ενώ αύξηση θα έχει και η παραγωγή των εύκαμπτων OLED panel για smartphones. Τα μαντάτα έρχονται από τον CEO Han Sang-beom της εταιρία που είπε στη CES 2017 πως η παραγωγή OLED TV panels το 2017 θα φτάσει τα 1.8 εκατομμύρια, διπλάσιο νούμερο από τα 900,000 του 2016 ενώ το 2018 θα φτάσει τα 2.8 εκατομμύρια.

Η LG Display σήμερα μπορεί να παράγει 34,000 8η Γενιάς OLED panels το μήνα νούμερο που θα φτάσει τις 60,000 το μήνα φέτος. Η εταιρίας θα Sony δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με το νέο της εργοστάσιο, το P10 στην πόλη Paju. Αν αποφασίσε να πάει σε 8th gen panels θα μειώσει το συνολικό κόστος ενώ αν πάει για 10ης Γενιάς panels, θα πρέπει να ετοιμάσει ακριβό νέο εξοπλισμό αλλά θα είναι πιο ανταγωνιστική σε σχέση με ανταγωνιστές.

Ο κος Han είπε πως η απόφαση θα έχει ληφθεί μέχρι τον Ιούνιο ενώ η Tame Apple Press είπε πως η LG Display δεν πήρε τη δουλειά από την Apple που έχει συμφωνήσει με Samsung κάτι που θα μειώσει τις πωλήσεις κατά 1/3.

Η LG Display θα έχει ανταγωνισμό είπε και από τις ‘QLED TV’ της Samsung Electronics με την ονομασία ενώ και υπάρχει και ανταγωνισμός από Κίνα με τις τεχνολογίες ULED και GLED.