Μια σειρά από gaming εμπειρίες με την σφραγίδα του PlayStation προσέφερε στις εκθέσεις Image & Tech και της Half Marathon & Sport Show 2017 η Sony τις τελευταίες ημέρες. Το PlayStation παρουσιάστηκε μαζί με τις τελευταίες κορυφαίες κυκλοφορίες του, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο Software και το VR βρέθηκε σε πρώτο πλάνο.

To PlayStation® πιστό στα ραντεβού του με τους φανατικούς του φίλους, αξιοποιεί κάθε δυνατή ευκαιρία για να προσφέρει μοναδικές gaming εμπειρίες και συγκινήσεις. Η αγαπημένη gaming πλατφόρμα κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην έκθεση Image + Tech Expo 2017 και το Half Marathon & Sports Show 2017 που πραγματοποιήθηκαν δύο συναπτά Σαββατοκύριακα του Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ. Περί τους 60.000 επισκέπτες συνέρρευσαν και στις δύο εκθέσεις με τη συμμετοχή του PlayStation® να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Ανάμεσα στις εταιρείες που έλαβαν μέρος στις δύο διοργανώσεις, το PlayStation® ξεχώρισε με την παρουσίαση των τελευταίων κορυφαίων κυκλοφοριών του, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software. Έτσι, οι επισκέπτες και λάτρεις του gaming είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την καινοτομία και τη μαγευτική εμπειρία gameplay μέσα από το PlayStation®4 Pro (PS4™ Pro), την ισχυρότερη κονσόλα του κόσμου, με υποστήριξη 4K ανάλυσης* και τεχνολογία απεικόνισης HDR (Υψηλού Δυναμικού Εύρους/High Dynamic Range)**, αλλά και να «μεταφερθούν σε άλλους κόσμους» με το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας για τα PlayStation®4 (PS4™) και PlayStation®4 Pro (PS4™ Pro), το PlayStation®VR (PS VR), το οποίο οδηγεί το gaming στο επόμενο επίπεδο διαδραστικής εμπειρίας μεταφέροντας τους παίκτες μέσα στους εικονικούς κόσμους των παιχνιδιών.