Γνωρίστε το GTT 115 Hybrid. Ένα αξίας $13 εκατομμυρίων, 35 μέτρων, all-aluminum superyacht που έχει σχεδιαστικές γραμμές απευθείας από την Porsche designs. Δημιούργημα της εταιρίας με έδρα το Monaco, της κατασκευάστριας yacht Dynamiq είναι μια καταπληκτική, concept για την ώρα δουλειά.

Ένα σκάφος σχεδιασμένο από το Studio F.A. της Porsche στην Αυστρία, με κατασκευή – naval architecture, τωμν Vripack and van Oossanen. “Taking the spirit of high-performance sportscar styling to the high seas, the Dynamiq GTT 115 is designed to appeal to car lovers and forward-thinking yacht owners who appreciate the advantages of speed, style and our philosophy of intelligent performance,” λέει ο κ.Roland Heiler, Managing Director στο Porsche Design Group με το GTT να σημαίνει Grand Turismo Transatlantic ενώ το GTT 115 δίνει εμβέλεια 3,400 ναυτικά μίλια και η ισχύς έρχεται από κινητήρας 1213 kW MAN με Fortjes 5000 pods.

Η max ταχύτητα είναι 21 κόμβοι ενώ τα… χρώματα είναι Porsche Carrara white, Rhodium Silver, Chalk και Monte-Carlo Blue. Ο χώρος είναι για 6-8 καλεσμένους και η ιταλική Minotti έχει φροντίσει για τα εσωτερικά. Σε limited edition, μόνο 7 GTT 115 yachts θα είναι έτοιμα για το 2017 Monaco Yacht Show.

Αυτά είναι…