Πολύ απλά, η πιο ενδιαφέρουσα gadgetιά μέχρι στιγμής στον χώρο του Photovideo για το 2ο μισό του 2017..! Η RX0 είναι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, που, όπως και οι προηγούμενες της σειράς, συνεχίζει να διαθέτει δυνατότητες υψηλής ποιότητας απεικόνισης που έχει αναπτύξει η Sony όλα αυτά τα χρόνια με τη σειρά RX, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα στιβαρό και αδιάβροχο , σχεδιασμό – όλα σε ένα εξαιρετικά συμπαγές σώμα.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας ανεξαρτήτως των συνθηκών λήψης, συμπεριλαμβανομένου τις λήψεις σε βροχή, τις υποβρύχιες λήψεις, ακόμα και αυτές σε αμμώδη ή σε γεμάτα σκόνη περιβάλλοντα ή σε μια κατάσταση όπου εφαρμόζεται δύναμη στο σώμα της κάμερας. Έχει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε superslowmotion για να καταγράψει και να επαναλάβει στιγμιότυπα δράσης με εντυπωσιακό τρόπο.

Η RX0 προσφέρει εντελώς νέες δυνατότητες απεικόνισης και εμπνέει όσους τη χρησιμοποιούν σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο έκφρασης.

Επιπλέον, εκτός από την απλή, καθιερωμένη χρήση της, μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλές μονάδες για να επιτρέψει την λήψη από διαφορετικές γωνίες. Η λύση της χρήσης πολλαπλών μονάδων, που διεγείρει τη φαντασία των δημιουργών, μπορεί να επιτευχθεί, με την χρήση ασύρματης συνδεσιμότητας για μεγαλύτερη ελευθερία ή και με την χρήση ενσύρματης συνδεσιμότητας για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Η RX0 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα εικόνας τύπου 1.0-type 15.3 MP (κατά προσέγγιση αποτελεσματικά megapixelExmorRSTMCMOS) και σταθερό ευρυγώνιο φακό ZEISS®T * 24mmF4, επιτρέποντας τη λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης. Είναι αδιάβροχη για βύθιση σε βάθος έως 10 μέτρα, ανθεκτική σε κρούσεις από ύψη μέχρι και 2,0 μέτρακαι μπορεί να αντέξει σε πίεση φορτίου μέχρι 200kgf / 2000N.