Η Garmin έχει ρίξει σχεδόν όλο της το βάρος στα smartwatches και ειδικά στο fitness. Στη Γερμανία έριξε ένα trio από Vivo smartwatches για κάθε γούστο! Το Vivoactive 3 που χρησιμοποιέι το Garmin Pay για tap-to-pay λειτουργία και όχι μόνο!

Το Vivoactive 3 έχει και έλεγχο “Side Swipe” για γρήγορο scroll στο interface, μια always-on Chroma οθόνη πυ υπόσχεται μια εβδομάδα ζωή για το smartwatch και 13 ώρες με το GPS. Το σημαντικό: μετρά VO2 max ενώ έχει και 15 sports apps για tracking από elliptical γυμναστική έως και yoga. Στα $300 ή στα $330.

Garmin vívomove HR

Για κάτι πιο stylish η Garmin ρίχνει το 2ης γειάς Vivomove, το Vivomove HR, που είναι και activity tracker αλλά και smartwatch με heart rate αλλά και μια κρυμμένη οθόνη αφής. Δεν έχει GPS, αλλά είναι αδιάβροχο και με 5 ημέρες ζωή σε full smartwatch mode, δύο εβδομάδες σαν ρολόι. Το Vivomove έχει $200 σε Sport version και $300 σε δερμάτινο Premium.

Garmin vívosport

Το δε Vivosport τέλος είναι περισσότερο activity tracker, κάτι σαν fitness band, με always-on color touchscreen, LiveTrack και heart rate monitor στα $200.