Η Sony ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία της νέας της σειράς 77 ιντσών, 4Κ OLED BRAVIA® Α1 στην Ευρώπη. Η σειρά παρέχει μια πρωτοποριακή εμπειρία θέασης χάρη στον μοναδικό επεξεργαστή 4K HDR X1TMExtreme της Sony, καθώς και στην τεχνολογία AcousticSurfaceTM, η οποία προκαλώντας δονήσεις, επιτρέπει την έξοδο ήχου απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση BRAVIA OLED A1 4K HDR της Sony αποδίδει μια κορυφαία εμπειρία θέασης με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τα επίπεδα του απόλυτου μαύρου της OLED, ενισχυμένα από τον ισχυρό επεξεργαστή της Sony 4K HDR X1™ Extreme, ο οποίος προφέρει εξαιρετική εικόνα 4K HDR. Η τηλεόραση υποστηρίζει HDR10, HLG, και Dolby Vision™ (πρόκειται να προστεθεί μέσω της ενημέρωσηςfirmware μέχρι το τέλος του έτους) για να μπορείτε να απολαμβάνετε την ολοένα αυξανόμενη βιβλιοθήκη με περιεχόμενο HDR.

Όπως τα μοντέλα 55” και 65”, έτσι και η BRAVIA OLED A1 77” διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Acoustic Surface™, καθιστώντας την οθόνη ηχείο. Ο σχεδιασμός της είναι εντυπωσιακός, χωρίςεμφανή βάση και ηχεία αναδεικνύοντας την ευκρίνεια της εικόνας. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, η σειρά τηλεοράσεων BRAVIA OLED A1 4K HDR αποδίδει μια ιδιαιτέρως εμπλουτισμένη οπτική εμπειρία με υψηλά επίπεδα του μαύρου, πλούσια και ζωντανά χρώματα, δυναμική αντίθεση, εικόνα χωρίς θόλωμα και μεγάλη γωνία θέασης.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA OLED A1 4K HDR διαθέτουν Android TV™, που φέρνει ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και χιλιάδες εφαρμογές στο σπίτι σας, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε ψηφιακή ή συνδρομητική τηλεόραση, να κάνετε λήψη ψυχαγωγικού περιεχομένου και να τις χρησιμοποιήσετε ως συσκευές gaming. Οι λάτρεις της τηλεόρασης μπορούν να απολαμβάνουν επιτυχημένες σειρές και κλασσικές ταινίες στο Google Play Movies & TV, το Netflix, το Amazon Video, το YouTube ή και αλλού.