Ένα μηχάνημα κυριολεκτικά θηρίο. Το νέο δυνατό PC της εταιρίας αναβαθμίζεται μέχρι και με 3TB RAM (!) αλλά και 48TB αποθηκευτικού χώρου!

Αν θέλετε το ΑΠΟΛΥΤΟ workstation για photo και video editing η HP μόλις ανακοίνωσε ένα νέο lineup desktop workstations. Τα νέα Z Workstations αναβαθμίζονται με απίστευτα hardware specs με το top-of-the-line Z8, να συνοδεύεται από τα Z6 και Z4.

Με Windows 10 Pro 64-bit και στόχο τους creatives, visual effects καλλιτέχνες και όσους χρειάζονται άφθονη computing ισχύ.

Το απίστευτο workstation έχει 24 RAM slots για μέχρι και 3 terabytes μνήμης όταν οι περισσότεροι σήμερα έχουμε 8GB, 16GB και 32GB. Με 3000GB (!) ανοίγεις όλο το photo shoot σε separate tabs ενώ το Adobe Photoshop κάνει editing για… πλάκα.

Μέσα και ένα dual Intel Xeon CPUs με 56 cores όπως και dual NVIDIA Quadro Pro κάρτες γραφικών. Σε άλλα specs προαιρετικά θύρες Thunderbolt 3, Dual 1GbE για bandwidth data transfer, USB 3.1 Type C θύρες, προσεγμένη ψύξη και 1700W τροφοδοτικό όπως και 9 PCIe slots.