Τα MDR-1AM2, που ήρθαν ως συνέχεια των περίφημων ακουστικών MDR-1A που κυκλοφόρησαν το 2014, προσφέρουν νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά που θα ξεσηκώσουν «θύελλα» στην αγορά των premium ακουστικών. Η Sony στηρίζεται στην ήδη υψηλή εξειδίκευση της στον τομέα της ακρόασης υψηλής ποιότητας και προχωράει τη βελτίωση του ήχου ακόμα παραπέρα.

 

Ήχοι που απευθύνονται σε εκλεπτυσμένα αυτιά

Εάν δεν θέλετε συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου, τότε βρήκατε τα κατάλληλα ακουστικά για εσάς.Πέρα από την ποιότητα Hi-Res που σας προσφέρουν, είναι συμβατά με συχνότητες αναπαραγωγής έως και 100kHz, και διαθέτουν μια μονάδα οδήγησης 40mm HD, που αναπτύχθηκε πρόσφατα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο full-bandwidth· καθώς και διαφράγματα πολυμερούς υγρών κρυστάλλων με επικάλυψη αλουμινίου, που υποστηρίζουν κάθε λεπτή διάκριση με τέλεια αναπαραγωγή.Τα 1AM2s διαθέτουν σχέδιο γρίλιας Φιμπονάτσι που υποστηρίζει πολύ υψηλό εύρος συχνότητας καθώς και επάργυρο καλώδιο OFC (Oxygen Free Copper) για μικρότερη απώλεια μετάδοσης του σήματος. Η δε επιλογή εξισορροπημένης σύνδεσης 4,4mm, αλλά και η τυπική σύνδεση 3,5mm για βελτιωμένη χρηστικότητα προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα.Αυτά τα ακουστικά έχουν πάρει πολλά «μαθήματα» από τα MDR-Z1R, της σειράς Signature, και ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση του ήχου.

 

Η άνεση είναι το παν

Τα ακουστικά είναι ελαφρύτερα από το προηγούμενο μοντέλο, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είτε τα φοράτε στο σπίτι είτε όσο βρίσκεστε σε κίνηση.Μπορείτε να τα φοράτε για περισσότερη ώρα και να απολαμβάνετε την άνεση που σας προσφέρουν, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους.Πολυτελή, άνετα μαξιλαράκια για τα αυτιά από συνθετικό δέρμα κατασκευασμένα από αφρώδη πολυουρεθάνη χαμηλής ελαστικότητας. Τα 1AM2s κυκλοφορούν σε δυο στιλάτα χρώματα – μαύρο και ασημί – για εξαιρετική κομψότητα.

 

Σχεδιάστηκαν σε στενή συνεργασία με την Kimber Kable®

Τα ακουστικά διαθέτουν από τη συσκευασία τους δυο καλώδια, ένα βασικού τύπου και ένα 4,4mm καλώδιοεξισορροπημένης σύνδεσης.Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να εκτοξεύσετε την ποιότητα του ήχου που φτάνει στα αυτιά σας, η Sony διαθέτει και ένα καλώδιο Kimber Kable®που είναι ιδανικό για τα 1AM2. Το καλώδιο MUC-S12SB1 Kimber Kable® είναι συμβατό με αυτά τα ακουστικά και άλλα ακουστικά μονής εξόδου.Αν, λοιπόν, αναζητάτε τη συμβατότητα της εξισορροπημένης σύνδεσης μεταξύ του Walkman® και των ακουστικών της Sony, τώρα τη βρήκατε!

 

Το μοντέλο MDR-1AM2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου και το μοντέλο MUC-S12SB1 θα κυκλοφορήσει από την άνοιξη του 2018.