Μέχρι και τις 75 ίντσες.  Η Sony επέκτεινε την σειρά τηλεοράσεων LCD για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσειςτων πελατών για μια ευρύτερη ποικιλία τηλεοράσεων με μεγάλη οθόνη και υψηλών προδιαγραφών 4Κ HDR. Η νέα σειρά XF90, εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή X1 Extreme, θα διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 75”, 65”, 55” και 49”.

Σειρά XF90 4K HDR TV(μοντέλα 75”, 65”, 55″ και 49”)

• Διαθέτει επεξεργαστή 4K HDR X1 Extreme, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης 4K HDR, καθώς ενσωματώνει τρεις τεχνολογίες: Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR και Dual database επεξεργασία.
• X-tended Dynamic Range PRO.Αναβαθμίζει το HDR και χωρίς HDR περιεχόμενο ενισχύοντας και μειώνοντας τα επίπεδα οπίσθιου φωτισμού ακριβώς για κάθε ζώνη της οθόνης με μοναδική τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού. (6 φορές αντίθεση XDR*4).
• X-MotionClarity™. Αυτή η νέα τεχνολογία διατηρεί τη γρήγορη δράση ομαλή και ευκρινής. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για να ελαχιστοποιηθεί η θολότητα. Ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορων σκηνών, οι εικόνες παραμένουν αληθινές χωρίς απώλεια φωτεινότητας.
• Προσφέρει ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα χάρη στην τεχνολογία TRILUMINOS™Display, επιπλέον βελτιωμένη για μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων.
• Χρησιμοποιεί το 4KX-Reality™ PRO για να αναπαράγει εκπληκτικά τις λεπτομέρειες με τον μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία βάσης δεδομένων αναπαραγωγής της πραγματικότητας για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτική εκπομπή, DVD, Blu-rayDisc, βίντεο στο Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.
• Το AndroidTV™ σας επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο με ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, αναζήτηση περιεχομένου, εφαρμογές και πολλά άλλα. Διαθέτει φωνητική αναζήτηση για να βρείτε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να ελέγξετε την τηλεόρασή σας. Με το ενσωματωμένο Chromecast, μπορείτε εύκολα να στέλνετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας στην τηλεόραση. Με την πρόσβαση στο GooglePlay™, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίεςκαι σειρές αλλά και τα αγαπημένα σας παιχνίδια.*2
• Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα με την HT-XF9000 ηχόμπαρα, η οποία συμπληρώνει τις εξαιρετικές εικόνες με εντυπωσιακό, ισχυρό ήχο.
• Συμβατή με HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου πρότυπου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, υψηλότερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω υπηρεσιών βίντεο Internet και HDMI. Υποστηρίζει HDR10, HybridLog-Gamma και Dolby Vision™.*1