Η Sony κυκλοφόρησε τέσσερα φανταστικά νέα οικιακά ηχοσυστήματα High Power ικανά να δώσουν ζωή στο πάρτι σας το 2018. Με τρεις επιλογές του στυλ «all-in-one box», τα MHC-V81D, MHC-V71D και MHC-V41D και το μοντέλο 3-box MHC-M60D, θα κατακλύσουν το χώρο σας με έντονο ήχο.

Πάρτι σε ένα «box»

Αυτά τα οικιακά ηχοσυστήματα του στυλ one-box, High Power, που στέλνουν δυνατό και έντονο ήχο σε ολόκληρο το χώρο, χάρη στον ενσωματωμένο Spread Sound Generator , θα γίνουν η ψυχή του πάρτι σας!Το V81D διαθέτει 360˚LIVE SOUND και το V71D, LIVE SOUND. Και τα δυο αυτά μοντέλα διαθέτουν έντονα φωτορυθμικά 360˚ που φωτίζουν το χώρο και φτιάχνουν την τέλεια ατμόσφαιρα.Η λειτουργία GestureControl σάς δίνει τη δυνατότητα να γίνετε DJ, χωρίς να φύγετε από το σαλόνι σας, φέρνοντας σε εσάς όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας κλαμπ.

Η νέα λειτουργία TAIKO , όπως υποδηλώνει και το όνομά της στα ιαπωνικά, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το one-box ηχοσύστημα High Power σαν ντραμ.Βάλτε τη δική σας πινελιά στα αγαπημένα σας τραγούδια, αγγίζοντας το πάνελ αφής για να απολαύσετε μια σειρά από δείγματα ήχου ντράμς.Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία GestureControl για να απολαύσετε εικονικούς ήχους οργάνων, με μια απλή κίνηση του δακτύλου σας πάνω από το επάνω μέρος της συσκευής.Η λειτουργία TAIKO μπορεί να γίνει και παιχνίδι, απλώς χτυπήστε στο ρυθμό και ανταγωνιστείτε τους φίλους σας για το μεγαλύτερο σκορ.

Λειτουργίες που θα εντυπωσιάσουν την παρέα

Τα V81D, V71D και V41D έχουν την ικανότητα να ενώνουν ανθρώπους με τα μοναδικά αλληλεπιδραστικά χαρακτηριστικά τους που κάνουν τους πάντες να συμμετέχουν.Τι θα λέγατε να ενημερώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε ότι οργανώνετε πάρτι με τη λειτουργία Party King;Μαζί με την εφαρμογή Fiestable, μπορείτε εύκολα να κάνετε επίδειξη αυτών των οικιακών ηχοσυστημάτων, χάρη στο νέο κουμπί για δημοσίευση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί με αυτό μπορείτε να πιστοποιηθείτε και ως Party King και να μπείτε στην κατάταξη του πάρτι.Όσο περισσότερα πάρτι, τόσο ψηλότερα θα βρεθείτε!Ανάλογα με τα επιτεύγματά σας θα μπορείτε να ξεκλειδώνετε σπέσιαλ συλλογές.

Συνδέστε ήχο αλλά και φίλους, με τη λειτουργία Wireless Party Chain, που μπορεί να συνδέσει μέχρι και 50 συμβατά συστήματα μαζί.Χρησιμοποιείστε τη σύνδεση πολλών συσκευών ώστε να περάσετε τη δύναμη του DJ σε όλους συνδέοντας τα smartphones στο ηχείο, και δίνοντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα να βάλουν εύκολα το δικό τους αγαπημένο κομμάτι.

Στους δυο τρίτος χωρεί, αν είναι το M60D

Η Sony δημιούργησε ένα νέο μοντέλο 3-box με την κυκλοφορία του M60D.Τα ηχεία αποδίδουν ένα εντυπωσιακό και βελτιωμένο επίπεδο πίεσης ήχου, με ενισχυτή υψηλής απόδοσης ο οποίος θα δώσει ζωή στην εκδήλωσή σας.Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ηχείο και φώτα κύριας μονάδας, για να φωτίζει την εκδήλωσή σας!

Απολαύστε τη μουσική σας από οποιαδήποτε πηγή, CD, DVD, USB, Bluetooth, εισόδους mic & guitar – και HDMI OUT (ARC), για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση με μια οθόνη!

Το μοντέλο MHC-V41D θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018.
Το μοντέλο MHC-V71D θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιοτου 2018.
Το μοντέλο MHC-V81D θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιοτου 2018.
Το μοντέλο MHC-M60D θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιοτου 2018