Για πάρτι στην παραλία ή για το πάρτι πριν το φεστιβάλ. Τα μοντέλα SRS-XB21, SRS-XB31 και SRS-XB41 είναι ιδανικά για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Αυτά τα ασύρματα ηχεία έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορούν να αντέξουν τους έντονους κραδασμούς των μπάσων, προσφέρουν λειτουργίες DJ και εξασφαλίζουν έντονο, βαθύ ήχο. Χάρη στο LIVESOUND, ο ήχος είναι πολύ ρεαλιστικός, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην καρδιά της συναυλίας.

Τα μοντέλα αυτά είναι εξοπλισμένα μεφώτα ηχείουπου συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής. Φυσικά, είναι επίσης δυνατό να απενεργοποιήσετε εντελώς τον φωτισμό, εάν το επιθυμείτε. Τα φωτορυθμικάείναι ενσωματωμένα στα μοντέλα XB31 και XB41. Τα ηχεία μπορούν επίσης να τοποθετηθούν τόσο οριζόντια,όσο και κατακόρυφα, ενώ χάρη στηUSBθύρα που διαθέτουν, μπορούν να φορτίσουν το smartphone σας.

Μια στιγμή χαλάρωσης με τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου

Μετά από ένα έντονο πάρτι, τα WH-1000XM2 σας προσφέρουν μια απολαυστική στιγμή χαλάρωσης, αφού είναι ικανά να αποτρέψουν θορύβους του περιβάλλοντος. Τα WH-1000XM2 διαθέτουν την καλύτερη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου στον κόσμο, τις δυνατότητες AmbientSound και ένα Personal Noice Canceling Optimizer.

Τοποθετώντας την παλάμη του χεριούσας στην εξωτερική επιφάνεια του ακουστικού των 1000XM2, η λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιείται προσωρινά. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να συζητήσετε ή να ακούσετε μια ανακοίνωση χωρίς να χρειάζεται να χαμηλώσετε την ένταση των ακουστικών σας ή να τα απενεργοποιήσετε εντελώς.

Εκτός από μια άνετη θύρα και διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν επίσης λειτουργία γρήγορης φόρτισης που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική 70 λεπτών μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Τα WH-1000XM2 είναι ιδανικά για να πάτε σε ένα φεστιβάλ ή για μια στιγμή χαλάρωσης στην εξοχή.
Η βραδιά ολοκληρώνεται καλύτερα με ένα afterparty,ενισχύστε το με ένα σύστημα ήχου υψηλής ισχύος
Κλείστε με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά μετά από ένα φεστιβάλ, με ένα afterparty. Χάρη στο σύστημα ήχου υψηλής ισχύος, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο πάρτι οπουδήποτε. Τα MHC-V41D, MHC-V71D και MHC-V81D παράγουν ισχυρό ήχο και προσφέρουν διάφορες λειτουργίες DJ. Αυτά τα all-in-oneσυστήματα ψυχαγωγίας είναι εύκολα στη μεταφορά,αφού είναι πολύ συμπαγή.

Αυτά τα ηχεία για πάρτι παρέχουν δυνατό ήχο με ένταση, χάρη στη τεχνολογία SmartHighPower. Το χαρακτηριστικό αυτό αυξάνει την ηχητική πίεση με αποτέλεσμα ένα μαγευτικό ήχο. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας EXTRABASS εγγυάται βαθιά μπάσα και έντονη ατμόσφαιρα ακριβώς σαν να βρίσκεστε σε συναυλία. Επιπλέον, οι τεχνολογίες ήχου ClearAudio+ και DSEE εξοπλίζουν τα ηχεία για φυσική αναπαραγωγή του ήχου.

Το high-endμοντέλο (MHC-V81D) είναι εξοπλισμένο με λειτουργία 360° LIVESOUND. Το αποτέλεσμα; Τα φώτα είναι ορατά παντού και η πίστα μετατρέπεται σε πραγματική ντίσκο. Αυτά τα ηχεία είναι επίσης εξοπλισμένα με τεχνολογία LIVESOUND.

Το κορυφαίο μοντέλο των συστημάτων ήχου υψηλής ισχύος

Εξαιρετικά δυνατό, αυτό τoπανίσχυρο σύστημα ήχου υψηλής ισχύος, σας επιτρέπει να μεταφέρετε την ατμόσφαιρα και τον ήχο της συναυλίας στοσπίτι σας. Το MHC-V90DW είναι επιβλητικό, εκπέμπει έναν πολύ δυνατό ήχο και προσφέρει διάφορες λειτουργίες DJ.

Όπως και άλλα συστήματα υψηλής ισχύος ήχου, το MHC-V90DW είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία SmartHighPower, αλλά και με άλλες τεχνολογίες ήχου όπως EXTRABASS, ClearAudio+ και DSEE. Το MHC-V90DW αγγίζει στο ύψος τα 170 cm και ως εκ τούτου αναμένεται να«αγγίξει» και την ψυχή σας.Ο ενσωματωμένος φωτισμός δημιουργεί μια πραγματική ατμόσφαιρα ντίσκο. Το πολύχρωμο φωτορυθμικόαποτυπώνει όμορφα μοτίβα στον τοίχο, ενώ ταledφώτα στα ηχεία αναβοσβήνουν. Αυτό το”all-in-one” σύστημα είναι εύκολο στη μεταφορά, χάρη στις ενσωματωμένες του ρόδες, αλλά και επειδή είναι πολύ συμπαγές.

Η 100% ιδανική κάμερα για να πάρεις μαζί σου στο φεστιβάλ: τεχνική τελειότητα σε ένα πολύ συμπαγές σώμα
Θέλεις να καταγράψεις κάθε στιγμή από το φεστιβάλ ή την συναυλία σε υψηλή ανάλυση; Αυτό είναι δυνατό χάρη στη APNRX0. Αυτή η φωτογραφική μηχανή ενσωματώνει την κορυφαία ποιότητα εικόνας της σειράς Sony RX σε ένα στιβαρό και εξαιρετικά συμπαγές σώμα. Είναι κατάλληλη για κάθε εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο, λόγω της αδιάβροχης της σχεδίασης, της ανθεκτικότητας σε χτυπήματα, αλλά και σε πίεση.

ΗRX0 είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ταυτόχρονη σύνδεση με πολλές φωτογραφικές. Κάτι τέτοιο, σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες, βίντεο ή εικόνες σε εξαιρετικά αργή κίνηση και από διαφορετικές γωνίες.

Με ένα βάρος 110 γραμμαρίων και διαστάσεις 59 mmx 40,5 mmx 29,8 mm, είναι πολύ συμπαγής, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, μια βραδινή συναυλίαμέσα στη βροχή ή λειτουργία μέσα σε ένα σκονισμένο περιβάλλον. Είναι ιδανική για κάθε είδους εκδήλωση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και πολύ βολική λόγω του μικρού μεγέθους της.