Διαθέτοντας πληθώρα προηγμένων πρωτότυπων τεχνολογιών και παρέχοντας ένα πραγματικά αρμονικό αποτέλεσμα ήχου και εικόνας, χάρη στην τεχνολογία Sound-from-Picture Reality™, η σειρά τηλεοράσεων της Sony XG95 4K HDR Full Array LED θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις αρχές Μαρτίου.

Η Sony Europe ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της premium σειράς τηλεοράσεων XG95 4K HDR Full Array LED στην Ευρώπη. Οι προπαραγγελίες της XG95 μόλις ξεκίνησαν σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες με τις τηλεοράσεις να αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα από τις αρχές Μαρτίου.

Εικόνα και Ήχος

Ως Full Array LED τηλεόραση, η XG95 προσφέρει εντυπωσιακή αντίθεση και φωτεινότητα για πιο λεπτομερή απεικόνιση και βάθος, χάρη στις πολλαπλές ζώνες LED που βρίσκονται ακριβώς πίσω από την οθόνη. Σε συνδυασμό με την X-tended Dynamic Range PRO™ τεχνολογία ακριβείας local dimming της Sony, η XG95 μπορεί ανεξάρτητα να μειώσει ή να φωτίσει αυτές τις μεμονωμένες ζώνες LED για εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αντίθεσης και φωτεινότητας.
Λειτουργώντας με τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας X1 ™ Ultimate, η XG95 προσφέρει μια κορυφαία 4K HDR εμπειρία προβολής με απαράμιλλο επίπεδο λεπτομέρειας και ευκρίνειας. Ο επεξεργαστής εικόνας X1 Ultimate μπορεί να εντοπίσει και να αναλύσει έξυπνα κάθε αντικείμενο στην οθόνη μέσω της Object-based Super Resolution τεχνολογίας της Sony, για εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια. Επίσης, η λειτουργία Object-based HDR remaster επιτρέπει σε κάθε αντικείμενο να αναπροσαρμοστεί ξεχωριστά για μεγαλύτερο βάθος, ακριβείς υφές και συνολικά μια πιο ρεαλιστική εικόνα.

Το X-Wide Angle της XG95 (στα μοντέλα των 75” και 85”) διασφαλίζει ότι η εικόνα διατηρεί την ποιότητά της ανεξάρτητα από την γωνία θέασης. Ο πρωτότυπος οπτικός σχεδιασμός της Sony για τον έλεγχο του φωτισμού από τον οπίσθιο φωτισμό διασφαλίζει ότι τα χρώματα παραμένουν ρεαλιστικά ανεξάρτητα από τη θέση του θεατή, μειώνοντας τις μεταβολές χρώματος κατά τη θέαση εκτός του άξονα. Μαζί με το X-Motion Clarity ™, το οποίο ελαχιστοποιεί τη θαμπάδα κινήσεων χωρίς να θυσιάζει από τη φωτεινότητα της οθόνης κατά τη διάρκεια αθλητικών σκηνών και σκηνών γρήγορης δράσης, η XG95 καταφέρνει να ξεπεράσει τις συνήθεις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι LCD οθόνες.

Για μια ακόμη πιο συναρπαστική θέαση, η σειρά XG95 φέρνει το Sounds-from-Picture Reality™ μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας ήχου Acoustic Multi-Audio™ της Sony. Δύο ηχεία θέσης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης συνδυάζονται με το υπάρχον σύστημα ήχου για να αναπαράγουν τον ήχο ώστε να προέρχεται από το κέντρο της οθόνης, συνδυάζοντας αρμονικά την εικόνα με τον ήχο.

Επιπρόσθετα οι τηλεοράσεις XG95 διαθέτουν τις λειτουργίες Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced, Dolby Vision™ και Dolby Atmos™1 για να προσφέρουν μια εμπειρία προβολής, σύμφωνα με την πρόθεση του δημιουργού. Το βελτιωμένο περιεχόμενο IMAX θα είναι διαθέσιμο μέσω του RakutenTV σε επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA, συμπεριλαμβανομένου του XG95, με μια μεγάλη ποικιλία από box office επιτυχίες2 της Sony Pictures Entertainment.

«Έξυπνες» Λειτουργίες και Ευκολία Χρήσης

Η σειρά τηλεοράσεων XG95 4K HDR Full Array LED, λειτουργεί με το Sony Android TV, το οποίο υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από το Google Play™, συμπεριλαμβανομένων των YouTube™, Netflix, Prime Video και άλλων πολλών3. Για να γίνει ακόμα πιο «έξυπνη» η τηλεόραση και το σπίτι σας, η XG95 έχει ενσωματωμένο και το Google Assistant4, ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο που θα απαλλάξει τα χέρια των χρηστών. Οι θεατές μπορούν απλά να μιλήσουν στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας το Google Assistant για να σχεδιάσουν γρήγορα την ημέρα τους, να ανακαλύψουν περιεχόμενο ή να αναπαράγουν γρήγορα τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πολλά άλλα.

Η σειρά XG95 θα είναι συμβατή με τα AirPlay 2 και HomeKit της Apple. Το AirPlay 2 σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα περιεχόμενο από το iPhone, το iPad και το Mac απευθείας στη Sony τηλεόρασή σας. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές από το iTunes και άλλες εφαρμογές βίντεο και δείτε φωτογραφίες απευθείας στην Sony τηλεόρασή σας. Αναπαραγάγετε μουσική ή ακούστε podcasts μέσω της τηλεόρασης και των ηχείων AirPlay 2 σε όλο το σπίτι, έχοντάς τα όλα σε συγχρονισμό. Το HomeKit σάς επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα και με ασφάλεια τα «έξυπνα» οικιακά προϊόντα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home ή ζητώντας το από το Siri στις συσκευές της Apple. Οι τηλεοράσεις μπορούν να προστεθούν στην εφαρμογή Home και να συμπεριληφθούν σε σκηνές ή αυτοματισμούς με άλλα εξαρτήματα του HomeKit. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια σκηνή «Βραδιά Ταινίας» στην εφαρμογή Home, για να ενεργοποιήσουν εύκολα την «έξυπνη» τηλεόρασή τους, να μειώσουν τα φώτα στο χώρο και απλά να ζητήσουν από το Siri να θέσει σε λειτουργία τη σκηνή. Η υποστήριξη AirPlay 2 και HomeKit θα κυκλοφορήσει το 2019.

Η XG95 διαθέτει ένα πρωτοποριακά σχεδιασμένο premium φωνητικό τηλεχειριστήριο, με ένα κομψό σχεδιασμό από αλουμίνιο, απλοποιημένη διαμόρφωση κουμπιών και προσθήκη RF για γρήγορη απόκριση και εύκολο χειρισμό, έτσι ώστε η τηλεόραση να μπορεί να ελέγχεται χωρίς να είναι απαραίτητο το τηλεχειριστήριο να κοιτάει την οθόνη. Ακόμα, ένα νέο περιβάλλον χρήστη προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Διαθέσιμα μεγέθη: 55 “, 65”, 75 “. Οι 85” θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία.